Tacno je da treba da bude autoritet,ali kad su vec Ledesma i Pandev ostali,mogao je bar da ih ubaci u ovih 22 igraca,a ne kao sto su uradili-ubacili neke omladince koji nece igrati 100% nijednu utakmicu !
Ubacili su omladince jer su morali. Takva su pravila UEFA-e.
Reci ti njima deZio
pa svi igrate MANAGER-a a niko ne zna pravila. Zivio deZIO
Ja ne igram

....
...ne znam koliko je sve ovo pametno, ali svako "zasto" - ima svoje "zato"...
Covjek tek dosao, a vec "Ballardini odlazi", pffff
Iskreno, ne znam koliko je i pametno da u Evropskoj ligi igra igrac koji je tuzio "svoj klub"..
I jel Vi stvarno mislite da to sto su oni ostali (Pandev i Ledesma), mijenja nesto???!! Dosadile su mi te igre "nasilu" - ili kako vec da ih nazovem!!!?
Iiiiii, trazili ste trenera koji ce da uspostavi red, i koje hoce da ga postuju..koji hoce da bude "autoritet" - Ballardini upravo to i cini..
Da je Rossi, ko zna... Ali, eto..trazili ste - dobili ste
Mi smo trazili trenera koji nece biti Lotitov potrcko,i da stavlja da igraju igraci koje Lotito zeli. Baronio
??
Bez obzira na sve partije koje je pruzao,nije ni primaci Ledesmi,koji nije tuzio svoj klub,i nije u svadji sa Lotitom,jer vec znamo tu pricu oko njegovog produzenja ugovora prosle godine.....
Tacno je da treba da bude autoritet,ali kad su vec Ledesma i Pandev ostali,mogao je bar da ih ubaci u ovih 22 igraca,a ne kao sto su uradili-ubacili neke omladince koji nece igrati 100% nijednu utakmicu !
Ponavljam,Ledesma nije tuzio LAZIO,niti je u losim odnosima sa Lotitom....Za Pandeva pricaju razne price,u to nisam siguran.
I na kraju krajeva,necemo da se raspadnemo zbog ta 2 igraca.....Sad ce se svijet transfera ugasit za Lotita ako je u svadji sa ovom dvojicom......I to je razlog sto nije doveo odbrambene
Odkud ti znas da je Lotito naredio Ballardini_u da stavi Baronia , da ovi omladinci nece igrati
.. a za ovu dvojicu .. vec su mi se na K popeli .. ko ih J .. upravu si .. necemo se raspasti zbog njih .. pokazali smo da mozemo zbog njih .. da hoce vise i otici i da hoce biti to sudjenje da vidimo ko je upravu
Nije to igrica,pa da se zajebavamo ko je u pravu,ko nije.....Jedno je sigurno: I Pandev i Ledesma su bili za produzenje ugovora ranije kada je bilo govora o tome 1. put......I onda im Lotito smuci zivot,i sta da rade ??...Licno ja da sam kao Ledesma ili Pandev ,ne bih dozvolio da Lotito izusti godisnju platu manju od 2,2.5 miliona ,jer kad moze jedan Brocchi kod nas da ima veliq platu(bar je bilo tako prosle godine),onda ovi zasluzuju X5

.....
A to znam da je Lotito rekao Ballardiniju da ih ne stavlja,jer je Ballardini najvise bio odusevljen Ledesmom kad su bile pripreme,i da je gajio nade da ce da ostane u LAZIO......Za Pandeva nznm,ali je na pripremama,kako se pricalo,imao najbolju formu
A da cujem vase misljenje za Stendarda,koji takodje uz Firmanija nije prijavljen za Ligu Evrope ??
Lik Lotito sad kaznjava sve zivo(nije nasao klub,a to mu nije govorio tokom ljeta,nego zadnjih sat vremena prelaznog roka),a tacno se sjecam da je Stendardo nije mogao da ceka da se vrati u LAZIO,na kraju prosle sezone.....Bar treba da dobije priliq da se iskaze,iako mislim da je ne bi bas nesto iskoristio,ali nbt....