logo
Novosti: Učestvujte svakog utorka u emisiji  Derby sotto la Nord na talijanskoj tv Roma Uno.Više na Lazio TV show
  *

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kako ste postali navijac Lazia  (Posjeta: 966 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
almer_lion
Laziale

Spol: Muški
Lazijal od: 1996
Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tommaso Rocchi al i svi drugi...

I svoju krv za nebesko plavu...

« Odgovor #40 : 23.10.2008, 23:07:23 »

Kada i kako sam postao navijač Lazia iskreno ne znam,ali nije ni bitno jer osjecam kao da mi je dio zivota od rođenja.Oduvijek samo za nebesko plave.   Moja krv nije crvena nego nebesko plava. Rođen za Lazio. laz-ziveli ziveli
Evidentirano
SRDJAN
Junior
**

Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: CARRIZO

« Odgovor #41 : 18.11.2008, 12:37:23 »

Hm davno je to bilo 1998 imao sam samo 7 godina.kroz maglu se sjecam mihalovica i njegovih slobodnjaka  a posebno tekme protiv juventusa bila je neka vazna mozda cak i odlucivala za prvaka.jednostavno kao mali sam samo njih gledao i tako ce uvijek biti...
Evidentirano
Hilfiger
Nova nada
*

Lazijal od: 1993
Omiljen igrač Lazija: Signori

« Odgovor #42 : 26.11.2008, 23:18:41 »

Ja sam tek danas provalio ovaj forum i to, sasvim slucajno...Novi sam na forumu, ali pola zivota sam Lacijal  namigivanje

Lacio pratim od davne '93. godine, kada je cuveni Milorad Djurkovic, nedeljom radio pregled zabarske lige, na tadasnjem Drugom programu. Znam da mi se pre toga svidjao Toro, posle onog sjajnog dvomeca sa merdom, u finalu Kupa Italije, mislim, na prolece 1993...Medjutim, iz nedelje u nedelju, poceo mi je da se svidja jedan carobni tim, svetlo-plavih dresova, sa sjajnim navijacima, u kojem su igrali nenadmasni Pol Gaskoin, zatim Di Mateo, Kravero, Baci, Markedjani, Tomas Dol...i ostali. Sve kasnije je istorija!  laz-ziveli
Evidentirano
Lazar
Heroj Lazija

Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: Svi su mi podjednako omiljeni...

FORZA GRANDE LAZIO

« Odgovor #43 : 26.11.2008, 23:21:10 »

Ja sam tek danas provalio ovaj forum i to, sasvim slucajno...Novi sam na forumu, ali pola zivota sam Lacijal  namigivanje

Lacio pratim od davne '93. godine, kada je cuveni Milorad Djurkovic, nedeljom radio pregled zabarske lige, na tadasnjem Drugom programu. Znam da mi se pre toga svidjao Toro, posle onog sjajnog dvomeca sa merdom, u finalu Kupa Italije, mislim, na prolece 1993...Medjutim, iz nedelje u nedelju, poceo mi je da se svidja jedan carobni tim, svetlo-plavih dresova, sa sjajnim navijacima, u kojem su igrali nenadmasni Pol Gaskoin, zatim Di Mateo, Kravero, Baci, Markedjani, Tomas Dol...i ostali. Sve kasnije je istorija!  laz-ziveli
Predstavi se... Imas posebno mesto na forumu za predstavljanje svakog novog clana, tu mozes reci sve o sebi...
Forza Grande Lazio!!! ljuti rimljanin
 lazio3 zastava lazio lazio3
Evidentirano

liberi
Heroj Lazija

Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev

Contro il sistema!

« Odgovor #44 : 27.11.2008, 00:33:09 »

Lacio pratim od davne '93. godine, kada je cuveni Milorad Djurkovic, nedeljom radio pregled zabarske lige, na tadasnjem Drugom programu. Znam da mi se pre toga svidjao Toro, posle onog sjajnog dvomeca sa merdom, u finalu Kupa Italije, mislim, na prolece 1993...Medjutim, iz nedelje u nedelju, poceo mi je da se svidja jedan carobni tim, svetlo-plavih dresova, sa sjajnim navijacima, u kojem su igrali nenadmasni Pol Gaskoin, zatim Di Mateo, Kravero, Baci, Markedjani, Tomas Dol...i ostali. Sve kasnije je istorija!  laz-ziveli s-osmeh laz-ziveli zastava lazio lazio3
pa dobrodosao buraz...ugodan boravak...
Evidentirano

Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na: