logo
Novosti: Učestvujte svakog utorka u emisiji  Derby sotto la Nord na talijanskoj tv Roma Uno.Više na Lazio TV show
  *

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Na kojem ce mjestu zavrsiti LAZIO ove godine u Serie A??
Bićemo šampioni! - 10 (16.9%)
2. mesto - 5 (8.5%)
3. ili 4. mesto - 27 (45.8%)
5. ili 6. mesto - 16 (27.1%)
od 7. do 10. mesta - 0 (0%)
u donjem delu tabele - 1 (1.7%)
Ukupno Glasova: 57

Str: 1 [2] 3 4 5 6 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Na kojem ce mjestu zavrsiti LAZIO ove godine u Serie A??  (Posjeta: 2198 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Boki
Junior
**

Spol: Muški
Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Mihajlovic,Boksic,Rocchi

« Odgovor #20 : 26.07.2008, 13:17:24 »

to ja pokusavam reci svo vrijeme ali neki misle da pricam gluposti...idiot Lotito se svadja sa Ladesmom i pusta Behramija da ide a to su naj igraci u nasem timu..a kupuje nam nekog Svicarca iz Lilla i igraca iz Ceske 2 lige...mislim da nema smisla...kupimo Rozenhala koji nam proslu sezonu sjedi na klupi i jos otkupimo ugovor a nismo ga ni vidjeli u prvih 11,a za Rossi-a da nepricam...tip je citavu sezoni igrao jednu taktiku...mislim da je smijesno i providno...ali kao sto kazu mi ce mo i dalje navijati za Lazio,nervirati se i jesti nokte...Lotitto dovede jednog igraca i odmah nam je naj zato sti nismo navikli da kupujemo igrace--3-4god nam se vuku isti igraci koji su nam ostarili u klubu i sad ih niko nece i opet damo Zaulija koji je bio jedan od najboljih i sad nemamo ni beka ljevoj....strasno i jadno samo neznam sta tamo rade Irriducibili...da izadju i lome i tuku sve redom a ne samo sute i nedolaze uopce na tekme..et....

FORZA LAZIO!! zastava lazio zastava lazio
Evidentirano

SVETO IME DINAMO!!
Kojic
Heroj Lazija

Lazijal od: 2000
Omiljen igrač Lazija: LEDESMA, Rocchi, MUDY, Zarate

FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!

« Odgovor #21 : 26.07.2008, 13:21:00 »

Ma koliko god mi volili Lazio mi smo jedan prosjecan klub - u fudbalu je sve moguce pa i to da i mi osvojimo titulu ali gledajuci realno - mi smo daleko od toga - treba dosta toga promijeniti u klubu - ne mislim samo na igrace - cijeli klub je u rasulu - vidjeli ste koliko su "zeljni" igre bili prosle sezone - nema motivacije , nema borbe nema nicega - nama je potrebna dobra atmosfera u klubu pa se onda i sa ovim igracima mozemo nadati nekom rezultatu - titulu ne ali Lp ili kup UEFA - doslo je nekakvih igraca milion - dosta njih je otislo - koliko vidim po pisanju opet je situacija u timu katastrofalna - mi smo se pojacali ali i ostali i to ne samo onih standardnih 4-5 klubova sa vrha nego i ostali - pogledajte samo Torino , Udine , Palermo i jos mnogi drugi - samo pogledajte neke od njihovih transfera koliko su ulozili i dali novca za klub - mi smo " male mace " sto se tice transfera za njih - nismo samo mi dovodili igrace - jos smo mi se nakupovali - ustvarili posudili nekakvih milion - ali koliko god da smo se mi pojacali pojacali su se ako ne i bolje neki "slabiji" klubovi tako da ce realno gledajuci i ove sezone biti veoma tesko da napravnimo neki dobar rezultat - daj Boze da grijesim ali realno gledajuci cjelokupnu situaciju u klubu - stalne prepirke igraci - lotito - nema motivacije - trener isti onaj koga su takticki ne pobjedjivali nego rasturali nekakvi levatski klubovi koji po svemu nisu nas rang ni u cemu - kad se sjetim tih utakmica - i vidim cjelokupnu situaciju u klubu sad - malo toga se promijenilo na bolje - mozemo se mi furati da smo ko Manchester U ali realno - mi smo trenutno nazalost jedan prosjek kome ce biti uspjeh ako izbori mjesto - bilo koje - za neka evropska takmicenja - ali ipak Forza Lazio !!!

zastava lazio zastava lazio zastava lazio zastava lazio
Ovdje izgleda samo ja vjerujem da nam LS ne gine sledece sezone sokiran laz-sal laz-sal
Evidentirano

Milos 91
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov

« Odgovor #22 : 26.07.2008, 15:33:33 »

Ja sam ubedjen da cemo u sledecoj sezoni biti medju prvih sest.

FORZA LAZIO   zastava lazio             zastava lazio                zastava lazio
Evidentirano

dusan
Heroj Lazija

Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: mihajlovic

UZ LAZIO DO SMRTI

« Odgovor #23 : 26.07.2008, 16:17:52 »

Ja verujem da mozemo do LS,ali mislim kada bi se malo potrudili i odigrali srcem da bi mogli i za titulu da se borimo!!!nikad se nezna,sve je moguce...........FORZA LAZIO laz-sal
Evidentirano

Kojic
Heroj Lazija

« Odgovor #24 : 26.07.2008, 18:19:24 »

Ja verujem da mozemo do LS,ali mislim kada bi se malo potrudili i odigrali srcem da bi mogli i za titulu da se borimo!!!nikad se nezna,sve je moguce...........FORZA LAZIO laz-sal
Tako je druze!!!!!! ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli

zastava lazio zastava lazio zastava lazio
 zastava lazio zastava lazio
 zastava lazio
Evidentirano

Kojic
Heroj Lazija

« Odgovor #25 : 26.07.2008, 18:21:42 »

to ja pokusavam reci svo vrijeme ali neki misle da pricam gluposti...idiot Lotito se svadja sa Ladesmom i pusta Behramija da ide a to su naj igraci u nasem timu..a kupuje nam nekog Svicarca iz Lilla i igraca iz Ceske 2 lige...mislim da nema smisla...kupimo Rozenhala koji nam proslu sezonu sjedi na klupi i jos otkupimo ugovor a nismo ga ni vidjeli u prvih 11,a za Rossi-a da nepricam...tip je citavu sezoni igrao jednu taktiku...mislim da je smijesno i providno...ali kao sto kazu mi ce mo i dalje navijati za Lazio,nervirati se i jesti nokte...Lotitto dovede jednog igraca i odmah nam je naj zato sti nismo navikli da kupujemo igrace--3-4god nam se vuku isti igraci koji su nam ostarili u klubu i sad ih niko nece i opet damo Zaulija koji je bio jedan od najboljih i sad nemamo ni beka ljevoj....strasno i jadno samo neznam sta tamo rade Irriducibili...da izadju i lome i tuku sve redom a ne samo sute i nedolaze uopce na tekme..et....

FORZA LAZIO!! zastava lazio zastava lazio
Lotito je otisao u Auronzo da produzi ugovor sa Pandevom i Ledesmom!!
Nece njih Lotito pustiti....nije budala forza lotito forza lotito
Evidentirano

^-_-^VanHelsing^-_-^
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Cristian Ledesma,Tomasso Rocchi,Mauro Matias Zarate

FoRzA LaZiO!!! NON MOLLARE MAI!

« Odgovor #26 : 26.07.2008, 19:00:30 »

kao sto kazhe brat Demo,zivi bili pa widjeli sledecju sezonu..od klubowa swih tih se jedino napoli pojachao dowoljno po meni,roma nije uspela mutua da dowede izgubili su po meni najboljeg igraca mansinija kojeg nisam podnosio zbog onoga gola petom koji nam je dao u derbiju prije nekolko godina..nikad ga necju zaborawit i kolko sam se nerwirao zbog tog gola..milan je doweo ronaldinja koji se NECJE pokazati sledecje godine.. inter pokushawa nesto..dowescje salija muntarija,lampard im nije doshao.. juve..pff.. nikad nisam shwatao kako taj klub oswaja ishta..po meni uopste nije jak i wazda kad igraju protiw nas se ne pokazhu nesto narochito..udine,palermo i ostali mogu samo da wade lopte iz mrezhe..gazimo sledecju sezonu.dobra su pojachanja..matuzalem je extra igrach,zarate da ne pricham,motija jedwa dinamo pusta,carrizo ima weliku zelju za dokaziwanje,samopouzdanje i talenat..jedan od najboljih mladih golmana..za swajcarca ne znam kakaw je al u swakom slucaju wratio se foggia koji extra igra.. mauri se wrcje u formu , imamo swe i zato ne prdite,mozemo wisoko ! tamo gde orlovi leteti mogu tamo niko u italiji nikad sticji necje!!!
Evidentirano

Jer sva vremena prodju i samo godine se broje,i samo pravi LAZIALI traju i postoje..
Milos 91
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov

« Odgovor #27 : 26.07.2008, 22:27:08 »

Tako treba to je pravi optimista.Mi smo laziali i treba da budemo optimisti ne samo da se zalimo.

FORZA LAZIO  zastava lazio zastava lazio
 laz-sal
Evidentirano

Kojic
Heroj Lazija

« Odgovor #28 : 26.07.2008, 22:45:32 »

Tako je momci!!!!!!!!!! laz-sal laz-sal laz-bravo laz-bravo

Gazimo sledecu sezonu........a pocecemo sa LIVERPOOLOM!!!!!!!!

zastava lazio
 zastava lazio zastava lazio
 zastava lazio zastava lazio zastava lazio
Evidentirano

dusan
Heroj Lazija

UZ LAZIO DO SMRTI

« Odgovor #29 : 26.07.2008, 22:47:26 »

e ako odigramo dobro sa liverpulom,onda stvarno mislim da mozemo puno da ostvarimo!!! zastava lazio zastava lazio lazio3 lazio3 zastava lazio zastava lazio
Evidentirano

Kojic
Heroj Lazija

« Odgovor #30 : 26.07.2008, 22:57:59 »

Nemojte se brinuti za Pandeva,Lotito je pronasao dogovor za produzenje ugovora do ihaha laz-s-osmeh laz-bravo
I za Ledesmu se isto sprema.......Kao sto sam vam i rekao....ono za njihov odlazak su bile lovacke price....na taj nacin su htjeli Lotitu da skrenu paznju na njihov status...

http://sport.kataweb.it/articolo/sport/3235173
Evidentirano

lazioADELA_100%
Heroj Lazija

Spol: Ženski

« Odgovor #31 : 27.07.2008, 00:49:27 »

kao sto kazhe brat Demo,zivi bili pa widjeli sledecju sezonu..od klubowa swih tih se jedino napoli pojachao dowoljno po meni,roma nije uspela mutua da dowede izgubili su po meni najboljeg igraca mansinija kojeg nisam podnosio zbog onoga gola petom koji nam je dao u derbiju prije nekolko godina..nikad ga necju zaborawit i kolko sam se nerwirao zbog tog gola..milan je doweo ronaldinja koji se NECJE pokazati sledecje godine.. inter pokushawa nesto..dowescje salija muntarija,lampard im nije doshao.. juve..pff.. nikad nisam shwatao kako taj klub oswaja ishta..po meni uopste nije jak i wazda kad igraju protiw nas se ne pokazhu nesto narochito..udine,palermo i ostali mogu samo da wade lopte iz mrezhe..gazimo sledecju sezonu.dobra su pojachanja..matuzalem je extra igrach,zarate da ne pricham,motija jedwa dinamo pusta,carrizo ima weliku zelju za dokaziwanje,samopouzdanje i talenat..jedan od najboljih mladih golmana..za swajcarca ne znam kakaw je al u swakom slucaju wratio se foggia koji extra igra.. mauri se wrcje u formu , imamo swe i zato ne prdite,mozemo wisoko ! tamo gde orlovi leteti mogu tamo niko u italiji nikad sticji necje!!!

Kako lijepo receno.... ok ok ok
Iiiiiiiiiiiiiii...drago mi je zbog Pandeva...a i Ledesme.... zastava lazio zastava lazio zastava lazio
Evidentirano

lazioADELA_100% with Alija 4ever:
FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
^-_-^VanHelsing^-_-^
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Cristian Ledesma,Tomasso Rocchi,Mauro Matias Zarate

« Odgovor #32 : 27.07.2008, 04:16:14 »

i meni isto..mada sam znao da cje se owo desit..
Evidentirano

Jer sva vremena prodju i samo godine se broje,i samo pravi LAZIALI traju i postoje..
ivan5558
Laziale

Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tomaso Rocchi,Zarate,Carrizo,Pandev

« Odgovor #33 : 27.07.2008, 06:34:00 »

zastava lazio Bravo Lotito svaka ti cast.. zastava lazio zastava lazio zastava lazio
Evidentirano

Lazio
Irriducibile
Moderator

« Odgovor #34 : 27.07.2008, 09:25:27 »

e moj drug - mrzim i ja sve te sto si ih nabrojao al ti ocito ne zelis da pogledas realnost - nasu i njihovu - milan je doveo ronaldinha koji se nece pokazati ? - oki nostradamuse ali nije li malo glupo podcjenjivati takvu nogometnu klasu - ipak je rijec o ronaldinhu a ne o nekom levatu , inter se nije pojacao - imaju li razloga ? gazili su cijele sezone sve pred sobom - malo na kraju opao tempo ali ne treba njima lampard da da bi se oni "pojacali " , dovoljno su oni jaki i ovako - spominjes i juve - na stranu mrznja al juve ima ime i tradiciju i pare - to ne zaboravi - i dovoljno jak tim da se bore za titulu ove sezone - ispadam kao njihov advokat i branim klubove koje ne gotivim nikako al koliko god mi njih mrzili a gotivili Lazio ima jedna - po nas nazalost surova realnost a ti dobro znas koja je , samo neces ocigledno da priznas sam sebi neke stvari - trebas postovati protivnika da bi ga pobijedio - to treba da znas - bilo da je rijec o Lecce_u ili da ne spominjem te "lose klubove " koje smo nabrojali - neznam samo kako po tvojoj logici oni tako losi stalno pri vrhu a mi toliko dobri pa se jedva iscupasmo od ispadanja ;) stavicu samo neke od pojacanja pa vidi jel se samo napoli pojacao ;) al ne u ovaj topic nego u serie a ... 

Evidentirano

Prigionieri di una fede –  Forza SS Lazio !!!!        
Boki
Junior
**

« Odgovor #35 : 27.07.2008, 09:54:17 »

covjek je vjerovatno u pravu ovo za ronaldinha...bit ce kao i rivaldo..izgubit ce se u svojim potezima a znamo kako talijani igraju grubo...mislim da se nece uklopiti....ali opet razlika izmedju igraca milana i lazia je nazalost velika,ljudi su jaci...al et moramo biti opet optimisti samo se nadam da se necemo razocarati i ovu sezonu..a uvjek me cudilo zasto foggiu dajemo na posudbe kad covjek igra odlicno al et...a mislim da su se drugi vise pojacali nego mi i nadam se da se opet necemo boriti da neispadnemo u seriu b
Evidentirano

SVETO IME DINAMO!!
^-_-^VanHelsing^-_-^
Heroj Lazija

« Odgovor #36 : 27.07.2008, 17:30:26 »

slazem se sa bokijem u wezi ronaldinja,na to sam mislio..on je ostarao wishe i njegowa wremena su proshla,tako je bilo s rivaldom.. u ostalom widecjes i sam,milan s istim igracima igra odawno.mi smo se dowoljno pojachali,ne kazhem sad da smo ekipa koja moze do lige sampiona,ali po mome imamo jednu ekipu jaku kolko i francuski lyon..imamo 2 napadacha od po 20 miliona,rocchi ne zaostaje..ledesma isto tako..ostali igraci su nam od 10 miliona pa nadolje.. i jeli to uzasna ekipa kako ti pokazujes u twojoj surowoj realnosti? ja imam welika ochekiwanja prema sadasnjoj ekipi lazia.. mozemo puno..ti si pesimista teshki,prikazujesh neku realnost koja je samo plod twog pesimizma...

e moj drug - mrzim i ja sve te sto si ih nabrojao al ti ocito ne zelis da pogledas realnost - nasu i njihovu - milan je doveo ronaldinha koji se nece pokazati ? - oki nostradamuse ali nije li malo glupo podcjenjivati takvu nogometnu klasu - ipak je rijec o ronaldinhu a ne o nekom levatu , inter se nije pojacao - imaju li razloga ? gazili su cijele sezone sve pred sobom - malo na kraju opao tempo ali ne treba njima lampard da da bi se oni "pojacali " , dovoljno su oni jaki i ovako - spominjes i juve - na stranu mrznja al juve ima ime i tradiciju i pare - to ne zaboravi - i dovoljno jak tim da se bore za titulu ove sezone - ispadam kao njihov advokat i branim klubove koje ne gotivim nikako al koliko god mi njih mrzili a gotivili Lazio ima jedna - po nas nazalost surova realnost a ti dobro znas koja je , samo neces ocigledno da priznas sam sebi neke stvari - trebas postovati protivnika da bi ga pobijedio - to treba da znas - bilo da je rijec o Lecce_u ili da ne spominjem te "lose klubove " koje smo nabrojali - neznam samo kako po tvojoj logici oni tako losi stalno pri vrhu a mi toliko dobri pa se jedva iscupasmo od ispadanja ;) stavicu samo neke od pojacanja pa vidi jel se samo napoli pojacao ;) al ne u ovaj topic nego u serie a ... 

Evidentirano

Boki
Junior
**

« Odgovor #37 : 27.07.2008, 18:15:49 »

a dobro ljudi...necemo biti pesimisti...normalno da bi ovdje svako htjeo da uzmemo tituli i sve najbolje...samo neki od nas ocekuju puno a neki neocekuju...imamo razlicita misljenja i to je normalno...neki ocekuju puno zbog dovodjenja novih mladjih igraca koji su talenti a neki nemisle tako jer su razocarani jer smo imali katastrofalne rezultate posljednjih godina...niko nije pesimista i niko nemisli lose...ljudi su se razocatali i zbog toga neocekuju puno sto i imaju pravo...a neki ocekuju velike rezultate jer je Lottito doveo neke igrace koji obecavaju i to im daje za pravo da budu optimisti...i sve je to pozitivno i uredu...samo netrebamo se zanositi nekim velikim rezultatima a netrebamo sada ni misliti kako ce mi ispasti iz serie a...ja sam za to da sacekamo pa da vidimo...konkurencija je u klubu sada veca i mislim da ce se svako boriti i truditi vise nego prosle sezone...sto mislim na Ladesmu koji zna igrati i dobar je nogometas ali nije pruzio ono naj sto moze...tako da se sada neposvadjamo radi razlicitih misljenja...

znate ono:UPRAVE I IGRACI SE MJENJAJU A SAMO OSTAJEMO MI...IRRIDUCIBILI.... laz-sal laz-sal
FORZA LAZIO... zastava lazio zastava lazio zastava lazio
Evidentirano

SVETO IME DINAMO!!
dusan
Heroj Lazija

UZ LAZIO DO SMRTI

« Odgovor #38 : 27.07.2008, 18:42:41 »

e stvarno u pravu si bolje da sacekamo pocetak sezone pa da vidimo gde smo............... zastava lazio zastava lazio                 FORZA LAZIO
Evidentirano

deZio
Administrator

Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #39 : 27.07.2008, 18:47:07 »

Važno je samo da atmosfera u klubu bude dobra a to možemo postići samo ukoliko što pre produžimo ugovore Pandi i Ledesmi i onda da ih pustimo da se svako bori za mesto u prvom timu. Po meni imamo mnogo kvalitetniji sastav od onog pretprošle sezone tako da možemo očekivati dobre rezultate ukoliko bude bila dobra atmosfera među igračima. Super je što skoro nikome nije zagarantovano mesto u timu, što kol'ko tol'ko imamo jaku klupu i što će verujem svaku ko izadje na teren dati svoj maximum. Na poziciji LB imamo Radua, kome je zamena Kolarov ili obrnuto. Desno su ovaj Švajcarac i De Silvestri, štoperi Rozehnal, Cribari, Diakite, Siviglia(hitno nam treba kvalitetan CB)... U sredini imamo Ledesmu, Matuzalema, Daboa, Foggiu, Mutu, Manfrea(podhitno još jedan kvalitetan) a napad nam je najjači i najkonkuretniji pogotovo sad kad čujem da Makinwa igra dobro.. Znači skoro na svakoj poziciji imamo adekvatnu zamenu što će sigurno pomoći da svako da 101% na terenu.
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 5 6 7   Gore
  Ispis  

Skoči na: