petar23
Junior

Spol: 
Lazijal od: 1
Omiljen igrač Lazija: Mihajlovic, Nedved, Pandev, Crespo, Poborski
|
 |
« : 02.06.2008, 22:25:54 » |
|
Bio sam mali ali sam slavio kao lud!Inace tu smo osvojili skudeto,najbolji tim i kup uefa i superkup evrope! Evo video:
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
LAZIO 1999-2000
|
|
|
deZio
Administrator

Spol: 
Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite
NON MOLLARE MAI
|
 |
« Odgovor #1 : 03.06.2008, 03:52:07 » |
|
Moram priznati da se ne sećam te velike sezone ali imam DVD posvećen upravo toj sezoni tako da se podsetim s vremena na vreme...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Zdravko
Administrator

Spol: 
Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: PANDEV
|
 |
« Odgovor #3 : 03.06.2008, 21:32:48 » |
|
Tu sezonu sam pratio tu i tamo,slabo je bilo prijenosa koliko se sjecam.ak sam naletio na Lazio to je bilo odlicno  Sjecam se da je ta sezona bila gusta pred kraj.Prvu utakmicu Lazia sam gledao protiv Intera u finalu kupa uefa. '98 kad smo izgubili 3-0.cuveni gol Ronalda 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 03.06.2008, 21:38:44 deZio »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lazioADELA_100%
|
 |
« Odgovor #4 : 04.06.2008, 00:29:53 » |
|
Ako se dobro sjecam,to je vrijeme kad je i Nesta igrao kod nas.... I kako mi se cini on je podigao trofej kada smo osvojili SUPER KUP.... To je ta sezona???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lazioADELA_100% with Alija 4ever: FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
|
|
|
deZio
Administrator

Spol: 
Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite
NON MOLLARE MAI
|
 |
« Odgovor #5 : 04.06.2008, 00:59:40 » |
|
Ako se dobro sjecam,to je vrijeme kad je i Nesta igrao kod nas.... I kako mi se cini on je podigao trofej kada smo osvojili SUPER KUP.... To je ta sezona???
Da, to je ta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lazioADELA_100%
|
 |
« Odgovor #6 : 04.06.2008, 01:09:52 » |
|
Da, to je ta Eh...onda smo tada bili i u osmini lige prvaka....?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lazioADELA_100% with Alija 4ever: FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
|
|
|
Zdravko
Administrator

Spol: 
Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: PANDEV
|
 |
« Odgovor #7 : 04.06.2008, 01:19:33 » |
|
Da, to je ta Eh...onda smo tada bili i u osmini lige prvaka....? cetvrtina finala. ispali od Valencije , ne sjecam se rezultata
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nikola
Laziale

Spol: 
Lazijal od: 98.god
Omiljen igrač Lazija: pandev,rocchi,nesta...
|
 |
« Odgovor #8 : 06.06.2008, 18:06:33 » |
|
Da, to je ta Eh...onda smo tada bili i u osmini lige prvaka....? cetvrtina finala. ispali od Valencije , ne sjecam se rezultata mislim da smo bili u polufinalu  (5-2,i 1-0 za nas) tu sezonu sam pratio tu i tamo.secam se tekme perugia-juve i one kise....i naravno gola koji nam je doneo titulu,pa kad su navijaci upali na teren protiv redjine(valjda)..... FORZA LAZIO!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bojanIRR
Junior

Spol: 
Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: goca pandev, kolarov
|
 |
« Odgovor #9 : 25.06.2008, 16:49:28 » |
|
ove sezone se sjecam kao juce da je bila....nezaboravni rasplet izmedju lazia i juventusa....lazio odradio posao 3-0 i onda je olimpico preplavio od mase navijaca koja se sjurila da odgleda poslednjih 45 minuta koji su pisali istoriju......0 - 0 na poluvremenu izmedju perudje i juventusa, sto je vodilo do majstorice......pljusak, provala oblaka, teren se pretvara u bazen , kolina (pistaljka mu se zlatila) 100 puta obilazi teren bacajuci loptu nebi li ova odskocila od tle i tako dala nagovjestaj da bi se prvenstvo uskoro moglo priovesti kraju......nakon sat ipo pauze mec je nastavljen....i kad su svi ocekivali da ce perudja popustiti , desava se nesto carobno , gola za perudju, juventus ostaje bez bodova , a na olimpicu pocinje magicna noc....taj trenutak cu pamtiti dok sam ziv , kad tad nisam iskocio kroz prozor nikad necu....poceo sam da skacem , vicem, nisam mogao da vjerujem da se to dogadja.....nadam se da ce se ta vremena vratiti........forza lazio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
daddyajvi
Junior

Lazijal od: 1997
Omiljen igrač Lazija: Stefano Mauri
|
 |
« Odgovor #10 : 14.07.2008, 19:24:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ivan5558
Laziale

Spol: 
Lazijal od: 2000
Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tomaso Rocchi,Zarate,Carrizo,Pandev
|
 |
« Odgovor #11 : 14.07.2008, 20:12:29 » |
|
Mozda jednog dana opet budemo prvaci.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lazio
|
|
|
|
lazioADELA_100%
|
 |
« Odgovor #12 : 14.07.2008, 23:59:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
^-_-^VanHelsing^-_-^
Heroj Lazija

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Cristian Ledesma,Tomasso Rocchi,Mauro Matias Zarate
FoRzA LaZiO!!! NON MOLLARE MAI!
|
 |
« Odgovor #13 : 13.08.2008, 13:21:02 » |
|
qq ja mislim da se to ponovi nebih znao sta cju od sebe..al mislim da bih u hitnu zawrshio zbog srchanog udara.. al bih,na tekmi kada bi lazio mogao postati shampion,uradio swe da budem na stadionu .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jer sva vremena prodju i samo godine se broje,i samo pravi LAZIALI traju i postoje..
|
|
|
|
Pupinho
Gost
|
 |
« Odgovor #14 : 02.09.2008, 11:46:22 » |
|
a u,te sezone smo slavili 100ti rodjendan?i bila je 100tka preko grba jel tako?strasna vremena,ala smo tada gazili...i sad cemo,nadam se...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
D@x
VIP Laziale

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Hernan Crespo, De Silvestri
|
 |
« Odgovor #15 : 02.09.2008, 16:04:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
FORZA E ONORE
|
|
|
daddyajvi
Junior

Omiljen igrač Lazija: Stefano Mauri
|
 |
« Odgovor #16 : 04.09.2008, 21:09:32 » |
|
Sjecam se svake tekme iz te sezone, bili smo strah i trepet za sve, joj kako su samo u Torinu bili sjebani kad su u zadnjem kolu ostali bez scudeta. Najjaca nasa generacija, definitivno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
^-_-^VanHelsing^-_-^
Heroj Lazija

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Cristian Ledesma,Tomasso Rocchi,Mauro Matias Zarate
FoRzA LaZiO!!! NON MOLLARE MAI!
|
 |
« Odgovor #17 : 06.09.2008, 10:48:43 » |
|
Ali ti igraci su ostali laziali,uglawnom.. swi se sa lepim secjanjima secjaju tog wremena.. Owi danasnji swi za pare igraju.. al nadam se da owogodisnja ekipa mozhe da ponowi uspeh te generacije iz 2000 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jer sva vremena prodju i samo godine se broje,i samo pravi LAZIALI traju i postoje..
|
|
|
[T-MaC]
Nova nada
Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Mauro Zarate
|
 |
« Odgovor #18 : 28.09.2008, 13:36:00 » |
|
bio sam mali ali se sjecam,sjajna sezona za klub 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hilfiger
Nova nada
Lazijal od: 1993
Omiljen igrač Lazija: Signori
|
 |
« Odgovor #19 : 26.11.2008, 22:47:23 » |
|
Hmmm...Bilo je jako zajebano to poslednje kolo. Mi smo lagano tukli Redjinu, ali je Juve odlucivao da li cemo igrati baraz ili ne. Znam da sam sve nokte pojeo gledajuci tekmu iz Perudje...Juve napada, promasuje...a onda kontra i 1-0! Juve se konsoliduje, jos vise stiska, kisa pljusti kao nenormalna, potapa teren, Kolina prekida tekmu...Da izludim! Sva sreca, kisa staje, tekma se nastavlja, Perudja se grcevito brani i uspeva! Ja ne verujem, hocu da iskocim iz koze od srece! Onda jos jedna strepnja! Reporter urla kako su u Rimu navijaci usli u teren pre kraja utakmice...Kroz glavu mi prolazi da ce nas kazniti, ipak je Juve to...  Konstantno prebacujem na RAIDUE i tek kada sam tamo cuo da je sve gotovo, krece ludilo! Jedan od najlepsih dana u zivotu! Zovu drugari da cestitaju titulu, ja srecan kao mali majmun...  Jedino, sto je sledeca sezona bila najbolnija od kada pratim Lacio...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|