logo
Novosti: Učestvujte svakog utorka u emisiji  Derby sotto la Nord na talijanskoj tv Roma Uno.Više na Lazio TV show
  *

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Sampioni 1999-2000  (Posjeta: 974 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
petar23
Junior
**

Spol: Muški
Lazijal od: 1
Omiljen igrač Lazija: Mihajlovic, Nedved, Pandev, Crespo, Poborski

« : 02.06.2008, 22:25:54 »

Bio sam mali ali sam slavio kao lud!Inace tu smo osvojili skudeto,najbolji tim i kup uefa i superkup evrope!
Evo video:
<a href="http://www.youtube.com/v/PFc0RxtIdLA&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/PFc0RxtIdLA&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0</a>
Evidentirano

LAZIO 1999-2000
deZio
Administrator

Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #1 : 03.06.2008, 03:52:07 »

Moram priznati da se ne sećam te velike sezone ali imam DVD posvećen upravo toj sezoni tako da se podsetim s vremena na vreme...
Evidentirano

Irriducibile
Moderator

« Odgovor #2 : 03.06.2008, 14:58:24 »

i ja je se slabo sjecam - pratio sam naravno ali nije tad bilo mogucnosti kao sad da se prate tekme uzivo ... sjecam se i te tekme sa Manchestrom - haver mi navija za man ja za Lazio i tad je man dao ona 2 gola u 1 min i postali su prvaci evrope .. i sjecam se kako smo se prepirali koji je bolji klub .. man je imao odlicnu ekipu ali smo i mi bili ko beton i volio sam da se sastanu .. eto sudbina je bila takva da smo se sastali i pobijedili ih golom Salasa ako se ne varam i ta mi je pobjeda posebno draga i danas kad spomene man kako su klasa ja se sjetim te tekme i zezam ga ... "malo " heh ... ehhh da se sad vratiti na stare slave ... da " cirio " tad nije propao sad bi u svijetu bio samo jedan tim SS Lazio  s-osmeh
Evidentirano

Prigionieri di una fede –  Forza SS Lazio !!!!        
Zdravko
Administrator

Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: PANDEV

« Odgovor #3 : 03.06.2008, 21:32:48 »

Tu sezonu sam pratio tu i tamo,slabo je bilo prijenosa koliko se sjecam.ak sam naletio na Lazio to je bilo odlicno s-osmeh Sjecam se da je ta sezona bila gusta pred kraj.Prvu utakmicu Lazia sam gledao protiv Intera u finalu kupa uefa. '98 kad smo izgubili 3-0.cuveni gol Ronalda s-osmeh
« Zadnja izmjena: 03.06.2008, 21:38:44 deZio » Evidentirano

MOJ LAZIO !!! DAO SAM SRCE I DUSU ZA TEBE I NIJE MI ŽAO

Pravila za clanove     Kako se sluziti forumom
lazioADELA_100%
Heroj Lazija

Spol: Ženski

« Odgovor #4 : 04.06.2008, 00:29:53 »

Ako se dobro sjecam,to je vrijeme kad je i Nesta igrao kod nas.... I kako mi se cini on je podigao trofej kada smo osvojili SUPER KUP....
To je ta sezona???
Evidentirano

lazioADELA_100% with Alija 4ever:
FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
deZio
Administrator

Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #5 : 04.06.2008, 00:59:40 »

Ako se dobro sjecam,to je vrijeme kad je i Nesta igrao kod nas.... I kako mi se cini on je podigao trofej kada smo osvojili SUPER KUP....
To je ta sezona???
Da, to je ta
Evidentirano

lazioADELA_100%
Heroj Lazija

« Odgovor #6 : 04.06.2008, 01:09:52 »

To je ta sezona???
Da, to je ta

Eh...onda smo tada bili i u osmini lige prvaka....?
Evidentirano

Zdravko
Administrator

Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: PANDEV

« Odgovor #7 : 04.06.2008, 01:19:33 »

To je ta sezona???
Da, to je ta

cetvrtina finala. ispali od Valencije , ne sjecam se rezultata
Evidentirano

MOJ LAZIO !!! DAO SAM SRCE I DUSU ZA TEBE I NIJE MI ŽAO

Pravila za clanove     Kako se sluziti forumom
nikola
Laziale

Lazijal od: 98.god
Omiljen igrač Lazija: pandev,rocchi,nesta...

« Odgovor #8 : 06.06.2008, 18:06:33 »

To je ta sezona???
Da, to je ta

cetvrtina finala. ispali od Valencije , ne sjecam se rezultata

mislim da smo bili u polufinalu rolleyes(5-2,i 1-0 za nas) tu sezonu sam pratio tu i tamo.secam se tekme perugia-juve
i one kise....i naravno gola koji nam je doneo titulu,pa kad su navijaci upali na teren protiv redjine(valjda).....

FORZA LAZIO!!!
Evidentirano
bojanIRR
Junior
**

Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: goca pandev, kolarov

« Odgovor #9 : 25.06.2008, 16:49:28 »

ove sezone se sjecam kao juce da je bila....nezaboravni rasplet izmedju lazia i juventusa....lazio odradio posao 3-0 i onda je olimpico preplavio od mase navijaca koja se sjurila da odgleda poslednjih 45 minuta koji su pisali istoriju......0 - 0 na poluvremenu izmedju perudje i juventusa, sto je vodilo do majstorice......pljusak, provala oblaka, teren se pretvara u bazen , kolina (pistaljka mu se zlatila) 100 puta obilazi teren bacajuci loptu nebi li ova odskocila od tle i tako dala nagovjestaj da bi se prvenstvo uskoro moglo priovesti kraju......nakon sat ipo pauze mec je nastavljen....i kad su svi ocekivali da ce perudja popustiti , desava se nesto carobno , gola za perudju, juventus ostaje bez bodova , a na olimpicu pocinje magicna noc....taj trenutak cu pamtiti dok sam ziv , kad tad nisam iskocio kroz prozor nikad necu....poceo sam da skacem , vicem, nisam mogao da vjerujem da se to dogadja.....nadam se da ce se ta vremena vratiti........forza lazio
 zastava lazio lazio3 zastava lazio laz-sal zastava lazio lazio3 zastava lazio 
Evidentirano
daddyajvi
Junior
**

Lazijal od: 1997
Omiljen igrač Lazija: Stefano Mauri

« Odgovor #10 : 14.07.2008, 19:24:59 »

Sjecam se svega kao da je jucer bilo... nezaboravna generacija i posljednje kolo kada Torinezi ostaju placuci gledati u ledja velikom Laziu... zastava lazio zastava lazio zastava lazio
Evidentirano
ivan5558
Laziale

Lazijal od: 2000
Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tomaso Rocchi,Zarate,Carrizo,Pandev

« Odgovor #11 : 14.07.2008, 20:12:29 »

Mozda jednog dana opet budemo prvaci.
Evidentirano

Lazio
lazioADELA_100%
Heroj Lazija

« Odgovor #12 : 14.07.2008, 23:59:17 »

Mozda jednog dana opet budemo prvaci.

Ne mozda....vec sigurno....budimo optimisti.....
 juhu juhu juhu juhu juhu juhu juhu juhu
Evidentirano

^-_-^VanHelsing^-_-^
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Cristian Ledesma,Tomasso Rocchi,Mauro Matias Zarate

FoRzA LaZiO!!! NON MOLLARE MAI!

« Odgovor #13 : 13.08.2008, 13:21:02 »

qq ja mislim da se to ponovi nebih znao sta cju od sebe..al mislim da bih u hitnu zawrshio zbog srchanog udara.. al bih,na tekmi kada bi lazio mogao postati shampion,uradio swe da budem na stadionu ..   zastava lazio
Evidentirano

Jer sva vremena prodju i samo godine se broje,i samo pravi LAZIALI traju i postoje..
Pupinho
Gost
« Odgovor #14 : 02.09.2008, 11:46:22 »

a u,te sezone smo slavili 100ti rodjendan?i bila je 100tka preko grba jel tako?strasna vremena,ala smo tada gazili...i sad cemo,nadam se...
Evidentirano
D@x
VIP Laziale

Omiljen igrač Lazija: Hernan Crespo, De Silvestri

« Odgovor #15 : 02.09.2008, 16:04:42 »

qq ja mislim da se to ponovi nebih znao sta cju od sebe..al mislim da bih u hitnu zawrshio zbog srchanog udara.. al bih,na tekmi kada bi lazio mogao postati shampion,uradio swe da budem na stadionu ..   zastava lazio
  svaka cast svaka cast svaka cast svaka cast svaka cast svaka cast
Evidentirano

FORZA E ONORE
daddyajvi
Junior
**

Omiljen igrač Lazija: Stefano Mauri

« Odgovor #16 : 04.09.2008, 21:09:32 »

Sjecam se svake tekme iz te sezone, bili smo strah i trepet za sve, joj kako su samo u Torinu bili sjebani kad su u zadnjem kolu ostali bez scudeta.
Najjaca nasa generacija, definitivno...
Evidentirano
^-_-^VanHelsing^-_-^
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Cristian Ledesma,Tomasso Rocchi,Mauro Matias Zarate

FoRzA LaZiO!!! NON MOLLARE MAI!

« Odgovor #17 : 06.09.2008, 10:48:43 »

Ali ti igraci su ostali laziali,uglawnom.. swi se sa lepim secjanjima secjaju tog wremena.. Owi danasnji swi za pare igraju.. al nadam se da owogodisnja ekipa mozhe da ponowi uspeh te generacije iz 2000  zastava lazio
Evidentirano

Jer sva vremena prodju i samo godine se broje,i samo pravi LAZIALI traju i postoje..
[T-MaC]
Nova nada
*

Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Mauro Zarate

« Odgovor #18 : 28.09.2008, 13:36:00 »

bio sam mali ali se sjecam,sjajna sezona za klub  laz-sal
Evidentirano
Hilfiger
Nova nada
*

Lazijal od: 1993
Omiljen igrač Lazija: Signori

« Odgovor #19 : 26.11.2008, 22:47:23 »

Hmmm...Bilo je jako zajebano to poslednje kolo. Mi smo lagano tukli Redjinu, ali je Juve odlucivao da li cemo igrati baraz ili ne. Znam da sam sve nokte pojeo gledajuci tekmu iz Perudje...Juve napada, promasuje...a onda kontra i 1-0! Juve se konsoliduje, jos vise stiska, kisa pljusti kao nenormalna, potapa teren, Kolina prekida tekmu...Da izludim! Sva sreca, kisa staje, tekma se nastavlja, Perudja se grcevito brani i uspeva! Ja ne verujem, hocu da iskocim iz koze od srece! Onda jos jedna strepnja! Reporter urla kako su u Rimu navijaci usli u teren pre kraja utakmice...Kroz glavu mi prolazi da ce nas kazniti, ipak je Juve to... laz-ljut

Konstantno prebacujem na RAIDUE i tek kada sam tamo cuo da je sve gotovo, krece ludilo! Jedan od najlepsih dana u zivotu! Zovu drugari da cestitaju titulu, ja srecan kao mali majmun... juhu

Jedino, sto je sledeca sezona bila najbolnija od kada pratim Lacio... ljuti rimljanin
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na: