logo
Novosti: Učestvujte svakog utorka u emisiji  Derby sotto la Nord na talijanskoj tv Roma Uno.Više na Lazio TV show
  *

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: VESTI GENERALNO O LAZIJU  (Posjeta: 2252 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
deZio
Administrator

Spol: Muški
Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Cribari

NON MOLLARE MAI

« : 08.07.2008, 02:39:50 »

- U ovoj temi će isključivo biti vesti vezane generalno za Lazio.
- Vesti prevode i objavljuju isključivo članovi nebeskoplavog tima.
- Trudićemo se da svakodnevno prevodimo i objavljujemo vesti iz raznih izvora.
- Naš glavni izvor će biti LAZIOFEVER.ORG. Ovom prilikom im se zahvaljujemo na razumevanju i saradnji.
- Članovi nebeskoplavog tima ne preuzimaju odgovornost za neistinitost bilo koje vesti u ovoj temi.

PAŽNJA: VESTI GENERALNO O LAZIJU je dostupno i na engleskom jeziku
zahvaljujući našoj saradnji sa www.laziofever.org
Posetite sledeći link za svakodnevno osvežene vesti: VESTI GENERALNO O LAZIJU na engleskom
« Zadnja izmjena: 16.07.2008, 02:02:35 deZio » Evidentirano

Zdravko
Administrator

Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: PANDEV

« Odgovor #1 : 08.07.2008, 19:07:21 »

04.07.2008.

MUDINGAYI je spreman za obnovu ugovora

Giovanni Branchini, Mudingayi-jev menadžer tjekom radio
emisije Kiss Napoli,govori o poziciji Mudingayija u klubu.
'' Mudingayi je vrlo važan za predsjednika Lotita i mi smo
procijenili mogućnost da se od sada obnovi ugovor sa SS Lazio jer ce
za 2 godine stari ugovor isteci.Ne svida mi se novi scenarij sa
novim pravilima FIGc-a,jer igraci potpisuju vrlo kratak ugovor iako se
dobro osjećaju s vlastitom momčadi.''

Izvor:Piazza della Libertà.it
Preveo: Zdravko

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:02:27 Zdravko » Evidentirano

MOJ LAZIO !!! DAO SAM SRCE I DUSU ZA TEBE I NIJE MI ŽAO

Pravila za clanove     Kako se sluziti forumom
Zdravko
Administrator

« Odgovor #2 : 08.07.2008, 19:08:12 »

04.07.2008

Cribari-jev menadžer: On zaslužje više novca.Cribari ostaje
ali uz veću plaću.

Davide Torchia, Cribari-jev menadžer progovorio je o Cribarijevom stanju u klubu.
''Moje mišljenje je da Emilson nije na transfer listi.Ako će nam Lazio javiti šta
će napraviti u vezi toga,mi smo spremni pregovarati, jer Emilson voli ovaj grad puno.
On zaslužuje, kao i ostali igrači,korektnu plaću i ne bi trebao čekati do posljednje
minute.Ako se nista ne promjeni u vezi njega u budućnosti,mi smo spremni donijeti
našu odluku.''

Izvor: Francesco Tomei , E Polis

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:03:29 Zdravko » Evidentirano

Zdravko
Administrator

« Odgovor #3 : 08.07.2008, 19:09:49 »

07.07.2008

Cribari: '' Laziale do kraja''

Brazilski branič je tijekom intervjua sa Radio Radio
uzeo priliku da kaže nešto o njegovoj i Laziovoj budućnosti.
Evo nekih njegovih riječi o tome.

O budućnosti:

''Pričao sam sa Rossijem prije nego što sam otišao u Brazil.Dao sam klubu svoju
mogućnost čekanja kako bih ostao u Laziu doživotno, neočekivajući milijune
ili mjesto u prvih 11.Poistovjetio sam se sa cijelom momdžadi,sa ovim dresom,i sretan sam u Rimu.
Rekao sam predsjedniku ako on želi, ugovor mozemo obnoviti odmah.Ja ne tražim vise novca,to ne vodi nigdje,moj cilj je da postanem kapetan Lazia prije ili kasnije.Nadam se da ći dobiti znak povjerenja od kluba.''

O narednoj sezoni:

''Mi smo u usponu jos od prije dvije godine,ne od prošle godine.Od ove sezone ocekujemo kao minimum Kup UEFA mjesto,nakon sto se učvrstimo na petoj-šestoj poziciji onda možemo razmišljati o
nečemu većem.Iako nije zabranjeno sanjati o Ligi prvaka,s obzirom da smo se već jednom kvalificirali za to natjecanje.''

O problemima u svlačionici prošle sezone:

''Prošle sezone su se dogodile neke stvari koje su nas podijelile.
Nastojali smo pričati o tome međusobno,ali nismo bili u mogućnosti srediti te stvari.''

O mogućoj formaciji sa samo tri obrambena igrača:

''Ponekad sam igrao tako dok sam bio u Udineseu.Igrao sam kao libero,centralni igrač od te trojke.
To je pozicija koju obožavam.Iako sam vecinu svoje karijere igrao kao centar u obrani od četiri igrača,ne bi mi bio problem da se Rossi odluči za ovakav način igre.''

O načinu komuniciranja na terenu,s obzirom na sve različite nacionalnosti:

''Mi komuniciramo na talijanskom,tako da je na  strancima da ga nauče.Ja ga dosta dobro koristim.''

Izvor: corrieredellosport.it

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:04:56 Zdravko » Evidentirano

_Biancocelesti_
Glavni moderator

Lazijal od: 1900
Omiljen igrač Lazija: Lorenzo De Silvestri, Christian Manfredini, Stefan Radu

SVI KO JEDAN LAZIAL...DO KRAJA...

« Odgovor #4 : 08.07.2008, 20:35:46 »

Petak 04.07.2008.godine

Kampanja za godišnje ulaznice

Transfer Zaratea već pokazuje dobre rezultate. Prije nekoliko dana Lotitto je pozvao navijače i jučer su dali jedan rijedak odgovor. Prvi dan sezonske pretplate ulaznica njih 600 je obnovilo godišnju ulaznicu. Što ne znači da bi moglo puno više. Mnoge su pristalice bile obeshrabrene čekanjem u dugim redovima na vrućini koja je neizdržljiva ovih dana u Rimu. U svakom slučaju broj godišnjih pretplata pokazuje veliko zanimanje od strane navijača Lazia.

Također pozitivna vijest je u vezi "Maglia del Derby". Prvi dan kampanje, 70 vlasnika godišnje ulaznice rezervirali su omiljene majice koju će tim Delia Rossia obući u sljedećoj sezoni. Oni imaju pravo da se njihovo ime i prezime tiska na poleđini ovog posebnog dresa.

Pretplatnici iz prošle sezone imaju rok do 25.07 da obnove njihove ulaznice, nakon čega slijedi njihova slobodna prodaja do 30.08. Što ne znači da je to krajnji rok za kupnju ulaznica jer može biti odgođen do prve utakmice Lazia koja se igra 14.09.

Izvor: www.leggo.it

Preveo: _Biancocelesti_
« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:10:20 Zdravko » Evidentirano

VOLA LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA VOLA
robi-laziale
Junior
**

Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev, Pasquale Foggia

www.laziale.bloger.hr

« Odgovor #5 : 08.07.2008, 21:11:05 »

08.07.2008

Predstavljanje Carrizoa

Prijatelji Laziofevera i njihove bivše kuće, Piazza della Libertá, imali su priliku da budu prisutni na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljen novi vratar Juan Pablo Carrizo.

Predsjednik Lotito je započeo prezentaciju s malo kontroverze. "Jutros je Carrizoa u zračnoj luci pokupio Manzini i on nije nikomu izdao bilo kakav intervju. Moram reći sa žaljenjem, da neki ljudi misle da su pametni, ali zapravo nisu". Čini se da je Lotito s ovom frazom pokušao opovrgnuti TV intervju koji su mnogi novinari pokušali da dobiju već u zračnoj luci.

Nakon uvoda, Lotito nastvalja: "Carrizo je sad ovdje kako bi otkrio zašto je odabrao Lazio. Ne želim još puno toga govoriti, zato jer je danas njegov dan". Tranutak tišine, a onda Lotito nastavlja i podvlači: "Dobili smo argentinskog prevodioca i on je također navijač Lazija, a sve to u svrhu izbjegavanja krivog shvaćanja onoga što bi Carrizo mogao reći" U stvarnosti ipak, najveća poteškoća bila je pokušati shvatiti što je rekao prevoditelj.

Konačno je stigao Carrizov trenutak i on je započeo ovako:

"Želim zahvaliti svima onima koji su me čekali da dođem ovdje. Hvala predsjedniku što me je doveo u Lazio. Sada želim pokazati sve najbolje što znam. Tako sam sretan"

Zatim su započela novinarska pitanja:

Želite li reći nešto na talijanskom za početak?
"Želim zahvaliti svim navijačima koji us me tako dugo čekali". Onda je dodao na španjolskom: "Sretan sam i ponosan što sam dio ovog tima i nadam se da ću dostići sjajne Laziove vratare iz prošlosti"

Što znate o Peruzziju?
"Veliki golman, koji je mnogo toga osvojio. Čast je naslijediti takvog vratara."

Zatim je počeo o rivalstvu: Boca-River
"Kad sam bio dijete,sanjao sam o igranju derbija Boca-River. Sada sam ovdje i želim pobjedu u debiju protiv Rome."

Pitanje o njegovoj navici driblanja napadača
"To nikako nije moj aspecijalnost, ali radim to jer me čini čini drukčijim od ostalih golmana"

Je li vam Simeone rekao išta o Laziju?
"Pričao mi je o derbiju. I rekao mi je da je Rim prekrasan grad i da je siguran da ću se tu sjajno osjećati"

Jeste li sretni što imate dosta sunarodnjaka u timu??
"Vrlo sretan. Bit će mi lakše u početku"

Zašto ste izabrali Lazio?
"Uvijek sam volio ovaj tim, jer je tu igralo mnogo velikih argentinskih igrača"

Tko vas inspirira? Postoji li golman u koga se ugledate?"I ne baš. ali pokušavam naučiti od svakoga. Sviđaju mi se Julio Cesar i Buffon"

Poznate li trenera i način na koji Lazio igra?
"Sviđa mi se stil igre, sada je na meni da se uklopim"

Obranili ste mnogo penala? Je li to jedna od vaših vještina?
"Sreća, neću ništa drugo reći osim, to je sreća"

Postoji li argentinski igrač iz Laziove prošlosti, s kojim ste posebno povezani?
"Veron i Simeone. Posebno Veron, zato jer sam s njim dijelio emocije pri igranju za nacionalni tim"

U nekim situacijama, vidjeli smo vas kako idete naprijed pri izvođenju kornera!?!"To je izbor koji napravim u nekim situacijama, kad ostane malo vremena a potreban vam je gol"

Koliko ste bili razočarani prošlogodišnjim čekanjem?
Došao sam u Italiju s namjerom da ostanem tu, ali morao sam se vratiti u Argentinu, uprkos tomu što je Lazio napravio sve kako bi me zadržao. Putovnica nije bila spremna. Vratio sam se u River, koji je moj dom i imao sam sreću da osvojim prvenstvo i sanjam o dolasku u Lazio."

Mislite li da vam Lazio može pomoći da postanete prvotimac u reprezentaciji Argentine?"Moram trenirati s predanošću i pronaći kontinuitet nastupa, a argentinski izbornik će to sigurno znati cijeniti"

Koji su najopasniji napadači u Italiji?
"Ne pamtim imena, ali sigurno da moram puno trenirati da buem na nivou kao napadači u Italiji"

Kakav je Zarate??
"On brz. Vrlo brz. Nadam se da će u Laziju pokazati sve najbolje"

Kako ste živjeli ove godine?
"Osjećao sam se loše, ali sam branio za River, znajući da je Lazio stalno zainteresiran za mene"

Sto su vaši objektivi?
"Nemam neke osobne objektive, klub je uvijek iznad svega. Moramo biit ujedinjeni"

Sjećate li se ijedne Laziove utakmice iz prošle sezone? Jeste li gledali derbi?"Da, Roma je bila jaka i zadovoljstvo mi je bilo vidjeti kako ih je lazio nadjačao"

Imate li što reći o Fernandezu, vašem suigraču iz Rivera. Komu je sličan?
"Camoranesi. On je igrač koji sposoban igrati na strani i ima sjajnu tehniku. Čekamo da dobije putovnicu, i nadam se da će i on stići u Lazio"

Jeste li spremni za derbi Argentina-Brazil sad kad ste u Rimu?
"Naravno, to je veliko zadovoljstvo, dres koji treba braniti i svakom igraču treba biti zadovoljstvo igrati za reprezentaciju."

Postoji li igrač Lazia kojeg ste vidjeli na TV-u i čekali ste da ga upoznate?
"Mutarelli, Rocchi, Zauri"

Prošle godine Lazio vas je čekao da zaigrate u Ligi prvaka. Možete li se boriti za 4. mjesto ove sezone?
"Nisam imao mogućnost igrati za Lazio u Ligi ali nadam se da ćemo se ove godine kvalificirati za to natjecanje"

Koliko je teško zamijeniti Perruzzija?
"Vrlo teško, on je sjajan golman ali ja ću učiniti sve da budem na njegovu nivou"

Što su vaše nabolje osobine?
"Fizički sam jak, agilan i čvrst na nogama"

Kojih se timova najviše bojite? Poznate li Serie A?
"Vrlo teško i zahtjevno prvenstvo, tako da je to za mene sjajna prilika. Ali to je daleko i još ima dosta do toga"

Tko će vam pružiti pomoć u prilagodbi za početak?
Vjerovatno Ledesma.On će mi pomoći da bolje upoznam klub i grad."

Izvor: www.piazzadellaliberta.it
Prijevod: robi-laziale
« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:11:11 Zdravko » Evidentirano

...::  Kraljevstvo koje treba osvojiti, imperij kojeg treba pokoriti!!!  Forza grande Lazio per sempre!!! ::...
Zdravko
Administrator

« Odgovor #6 : 08.07.2008, 21:11:12 »

Petak 04.07.2008

Trening kamp: Treba se smanjiti broj igrača

Zauri ide prema Fiorentini:’’To je moj prvi izbor’’ rekao je Zauri.Viola je spremna platiti 3,5 milijuna eura.Bonetto odlazi u Livorno(50% ugovora,danas bi mogao biti odlucujući dan u vezi dogovora između dva kluba).Spinesi-jev klub je također zainteresiran za Belleri-a.Posao oko smanjenja broja igrača Lazia je počeo,ali je jos tek na početku a ostalo je samo tjedan dana do početka trening kampa.

Tu je grupa od 11 igrača.koji ne znaju šta ih očekuje.Za njih ne postoji prostor.
Oni su laziali u ‘’zalihama’’.Lazio ima jedan tjedan da ih stavi na transfer listu ili da odluče nešto drugo u vezi s njima.Problem je: U trening kampu,Delio Rossi nije u mogućnosti trenirati 40 igrača,a ni 30.

Lazio će putovati u Auronzo di Cadore,povest će 20 igrača, 3 golmana i 4 do 5 mladih igrača koji će biti dio grupe.Ostataku igrača će biti naredjeno da ostanu u Formellu sa trenerima kluba.

Ovo su igrači koji ostaju na Formellu:Belleri,Bonetto,dva velika imena Zauri,Mutarelli,
Berni,Correa,Quadri,Greco,Artipoli. Osim toga tu su problematični slučajevi koji uključiju Baronijev i Inzaghijev milijunski ugovor.Njima može biti ponuđeno da im se raskine ugovor,ali takva operacija nije jednostavna.

Zatim postoje dva druga velika imena, naime Stendardo i Foggia su jos u obziru.Rossi nije stavio zabranu da se priključe timu,ali ce oni do daljnjeg ostati na transfer listi.Ako ne budu prodani do 12.07. mogu se priključiti grupi koja ce putovati u Auronzo di Cadore.

Ovo je grupa igrača koja će putovati na prvu tekmu.Tri golmana Carrizo,Muslera,Degre.
Obrambena linija je Siviglia,Cribari,Radu,Rozenhal,Diakite,Kolarov,De Silvestri(zadnja dva su pozvana na Olimpijske igre).Sredinu terena će činiti Ledesma,Dabo,Mudingayi,Firmani,Mauri,Manfredini,Meghni.Napadači su Pandev,Zarate,Makinwa i Rocchi(također je pozvan na OI).Del Nero je ozljeđen i neće putovati sa gupom.

Postoji još problema za Lazio.Odkako je Sabatini napustio klub,sada je odluka o smanjivanju igrača pala na Lotita dok se ne nađe novi sportski direktor.Za predsjednika to je utrka s vremenom.Cijela grupa igrača nije u sistemu.Ovaj problem će se teško riješiti u tjedan dana.Polovicom drugog tjedna će početi medicinski pregledi i sva rješenja do tada moraju biti pronađena.

Marco Ballotta nema tih problema.On je zatvorio poglavlje sa Laziom i primio je ponudu iz drugog kluba sa sjevera Italije(nije nista potvrđeno).Sigurno je da on želi nastaviti sa igrom.’’Dok god postoji volja i odlučnost ja ću ići.Ako postoji mogućnost da igram blizu moje kuće u Reggio Emiliai to bi bilo još bolje.

Izvor: www.piazzadellaliberta.it
Preveo:Zdravko

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:11:59 Zdravko » Evidentirano

_Biancocelesti_
Glavni moderator

« Odgovor #7 : 08.07.2008, 21:18:48 »

Subota 05.07.2008.

Laziov novi sportski direktor: Petrachi na prvom mjestu

Lotitto želi uprazniti mjesto sportskog direktora kluba. Pustiti da sam vodi klub u ovako kritičnom trenutku, Lotitto je odlučio da brzo pronađe sportskog direktora ili čak možda dvojicu. U ovom trenutku jedna od najvećih želja jest zasigurno Gianluca Petrachi, nakon njega slijede Pederzoli i Sensibile. Sportski direktor Pise (Petrachi), koji obavlja sjajan posao u Toscani , mogao bi preći u Formello. Direktor je priznao da ima kontakta između njih dvojice, ali u ovom trenutku nema konačne odluke.

Izvor: www.ilmessagero.it

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:12:48 Zdravko » Evidentirano

_Biancocelesti_
Glavni moderator

« Odgovor #8 : 09.07.2008, 18:58:35 »

Nedelja 06.07.2008.

Komentari o Laziju i transferima

Laziova kupovna kampanja. Mnogo različitih glasova, mnogo različitih imena. Claudio Lotitto pokušava, traži, pregovara. U međuvremenu, mnogi navijači prema anketi Gazzette dello Sport mnogi od njih su se našli euforije i skepticizma, nade i odustajanja.

Neki je bivši igrač Lazia pozitivno gledajući komentirao. Bob Lovati: Greške presjednika su osjetne. Neću se oduševiti jakim optimizmom kada se susretnem sa novim dolascima, Zarate i Carizzo. Ili sjajnim povratnicima: Simone Inzaghia bi zadržao za cijeli život. Također Peppe Signori savjetnik u Ternani, podržava izbore koji su učinjeni. Temelje kupovina koje imaju cilj kontruiranja jest da ih se gleda i u budućnosti. Prosječan tim već postoji, samo smo čekali bolje poznavanje kako su igraju stranci, jer su oni uzrok najvećih nevolja. Na ovu izjavu Signoria Felice Pulici kaže: Oni su dakle motivirani i mladi,oni koji su Južnoamerikanci imaju odlučnost i osobnost. Ali postoji jedan detalj koji kao bivši Lazial moram primijetiti: Mi igramo samo Seriu A i Kup Italije, stoga mi moramo smanjiti igrački kadar i dati šansu mladim snagama. Naprimjer Tuia i Faraoni mnogo obećavaju.

Neki od bivših igrača se spore oko ovog Lazia. Među njima je jedan od bivših golmana nebeskoplavih Paolo Colluci, koji tvrdi da su putevi Lazia komplicirani i ne vode ka miru naših navijača. Danas se nzena tko ostaje,a tko ne. Stendardo? Zauri? Mnogo su mi bili dragi, zašto da ih pustimo da odu. Tu je i trener Eugenio Faschetti koji je govorio sa mnogo rezervacije, ako ste još nebeskoplavi fan i ne želite obnoviti godišnju kartu, uz Lazio ovakav kakav jest, što tu nije pozitivno.

Izvor: www.pizzadellaliberta.it

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:13:52 Zdravko » Evidentirano

Zdravko
Administrator

« Odgovor #9 : 09.07.2008, 19:22:00 »

Utorak 08.07.2008

Lazio-Porto 10.08.2008

Nakon Liverpoola i Slavie Prag, slijedi Porto. Nekoliko detalja još uvijek nedostaje ali prijateljska utakmica protiv Porta trebala bi biti dogovorena 10.08. Za nekoliko dana to bi trebalo biti službeno, što je također naznačeno na službenim web stranicama portugalskog kluba. Za Rossijeve nebeskoplave, to će biti izazov koji će početi protiv engleskog kluba Liverpoola na Anfield Roadu i dva dana prije zadnje trening utakmice ove sezone, na Flamino-u protiv PAOK Saloniki. Toga dana će biti i službena prezentacija novog Lazia. Također , bit će teško za klub da nađe i predstavi nove sponzore na dresovima, ali Lotito će sve pokušati da to učini.

Izvor: www.ilmessagero.it
« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:14:46 Zdravko » Evidentirano

_Biancocelesti_
Glavni moderator

« Odgovor #10 : 09.07.2008, 19:47:51 »

Sreda 09.07.2008.godine

Prodaja godišnjih ulaznica

Na današnji dan je prodano 2400 godišnjih ulaznica.

Izvor: www.sslazio.it

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:15:45 Zdravko » Evidentirano

Zdravko
Administrator

« Odgovor #11 : 09.07.2008, 19:58:17 »

Sreda 09.07.2008

Novi Laziov dres: Predstavljanje u subotu

SS Lazio je izjavio da će 12.07 u 12:30 sati u Lazio Style novinarima i navijačima  biti prezentirani dresovi za sezonu 2008/2009.
Prisutni na prezentaciji uz Dellia Rossia će biti i nekoliko igrača.

Izvor:www.sslazio.it
Preveo:Zdravko
« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:16:39 Zdravko » Evidentirano

deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #12 : 12.07.2008, 20:03:59 »

Petak 11.07.2008

Tare ostaje u Laziju ali kao trener

Lotito je odlučio da zadrži dosadašnjeg napadača Lazija, albanca Igli Tarea, ali ne kao igrača već kao trenera. Tare će biti i čovek koji će trebati ujediniti i podizati moral igračima. Juče je Tareov agent Andrea Pretti boravio u vili San Sebastian kako bi finalizirao dvogodišnji ugovor. Tare će u subotu u trening kampu početi rad sa igračima.

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:17:23 Zdravko » Evidentirano

deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #13 : 12.07.2008, 20:16:29 »

Petak 11.07.2008

Prodato 4100 sezonskih karata

Lazijev oficijalni sajt je danas objavio informaciju da je do sada prodato ukupno 4100 sezonskih karata.

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:18:09 Zdravko » Evidentirano

deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #14 : 12.07.2008, 21:34:47 »

Subota 12.07.2008

Prezentacija dresova i novi Lazio shop

Danas su u Valmontoneu predstavljeni novi dresovi Lazija za sledeću sezonu, kao i nova "Lazio Style" prodavnica. Ni 40oC nije sprečilo brojne navijače da dođu u Valmontone kako bi prisustvovali prezentaciji. Prva oficijalna prodavnica "Lazio style" je konačno danas počela sa radom. Na prezentaciji su bili i igrači Lazija, koji su se posle uputili na početak priprema za sledeću sezonu. Novi golman Carrizo, mladi Zarate, iskusni Siviglia i Osman Dabo učestvovali su u prezentaciji novih dresova. Sva četvorica su zajedno sa Rossiem posle slikanja prisustvovali konferenciji za štampu koju je organizovala Puma i Lazio.
Primetila se loša organizacija, pre svega zbog neočekivanog broja prisutnih navijača koji su došli na prezentaciju. Situaciju su otežavali i vremenski uslovi. Podsećamo, temperatura u Valmontoneu je bila oko 40oC. Sve velike televizije i novine su bile prisutne na prezentaciji kako bi zabeležile atmosferu i konferenciju za štampu. Samo Delio Rossi je imao dozvolu da priča sa medijima, pa vam prenosimo prve njegovih reči: "Kao prvo, želim da manje pričamo a više da radimo. Drugo, hajde da ubudeće pričamo kao "mi" a ne kao "ja"." Rossi je kroz svoj govor izrazio jasan cilj Lazija za budućnost, i sa puno optimizma očekuje početak priprema.
Na kraju možemo zaključiti da nova prodavnica Lazija izleda impresivno, prepuna raznih dresova, dukseva, kačketa, šalova itd. naravno u bojama Lazija. Još jedna dobra vest za navijače je i pokretanje prve oficijalne prodavnice na internetu, kako bi i navijači van Italije mogli da kupe sebi rekvizite. E-prodavnica se nalazi na adresi: http://store.sslazio.it

Zarate i Carrizo:

Zarate i Belgio:

Delio Rossi:

Delio Rossi predstavlja novi dres:

Siviglia se obraća navijačima:

Lazijali ispred nove prodavnice:

Ermetico i Rossi:

...:

Pregled događaja:

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:19:13 Zdravko » Evidentirano

_Biancocelesti_
Glavni moderator

« Odgovor #15 : 13.07.2008, 17:26:33 »

Nedjelja, 13.07.2008.

Zauri, Mutarelli i Inzaghi na listi za odstrijel

Grupa igrača koju treba odstraniti iz kluba, ne po izboru već po trenutnim ambicijama kluba, trenutnom igračkom stanju. Ovo je realnost desetak igrača koji ne idu u trening kamp u Auronzo di Cadore. Imena tih igrača koji će od pnedjeljka početi sa treninzima daleko od očiju Delia Rossia su bivši kapetan momčdai luciano Zauri, Massimo Mutarelli, Guglielmo Stendardo, Roberto Baronio i  napadač Simone Inzaghi. To je pet igrača koji su završili na crnoj listi za odstrijel kod Delia Rossia i moraju pronaći novi klub. Polagano se još kompletira slika igrača koji su na izlaznim vratima, to su golmani Berni i Santarelli, mladi branič Artipoli, veznjaci Quadri i Correa.

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:20:44 Zdravko » Evidentirano

deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #16 : 16.07.2008, 01:30:29 »

Utorak 15.07.2008

Lazio-Rimini 23.07.

Kako saznaje piazzadellaliberta Lazio i Rimini će 23.07. odigrati prijateljsku utakmicu. Utakmica će biti odigrana u "Aurunzo di Cadore"-u gde se Lazio trenutno priprema za početak nove sezone. Interesantno je da je ranije objavljeno da će 23.07. biti odigrana prijateljska utakmica protiv Slavie iz Praga, što znači da je taj susret verovatno otkazan.

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:21:20 Zdravko » Evidentirano

deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #17 : 16.07.2008, 01:41:34 »

Utorak 15.07.2008

Kozak jedini predstavnik Lazija na EP U19

Danas je započela završna faza EP u Češkoj republici. U Italijanskoj reprezentaciji nema ni jedan igrač iz Lazia, a od poznatijih imena tu su Paloschi iz Milana, Okaka i Forestieri. Mario Balotelli nije prisutan pošto još uvek nema italijanski pasoš iako ceo život živi u Italiji. Njegovo mesto je popunio Fabio Zamblera iz Newcastlea.

Jedini igrač Lazija koji će nastupati na ovom EP je skoro kupljeni Libor Kozak. Na otvaranju EP Česi su pobedili Englesku sa 2-0 a Kozak nije ulazio u igru. Češka i Engleska se nalaze u istoj grupi kao i Italija, koja je večeras remizirala sa Grčkom golom Paloschia iz penala u poslednjim minutima utakmice.

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:23:03 Zdravko » Evidentirano

deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #18 : 16.07.2008, 01:59:21 »

Sreda 16.07.2008

Mutarelli, Zauri, Inzaghi i Berni se žalili Lotitu

Juče su sva četvorica igrača Lazija koja nisu pozvana u trening kamp napisali žalbu i prosledili je klubu. U žalbi stoji da po pravilima FIGC i oni imaju pravo da borave u trening kampu sa ostalim igračima.

Zaurijev agent povodom ove situacije kaže: "Ništa posebno se nije dogodilo između Zaurija i Lazija. Jednostavno, očigledno je da se strategija kluba promenila i da Lazio više nije zainteresovan za Luciana. Što se tiče tehničkog dela problema, klub nema pravo nijednom igraču da uskrati pravo na trening. Postoje pravila i igrači koji nisu uključeni u treninge samo žele da se pravila poštuju. Oni samo žele da treniraju sa ostalim igračima kako bi bili fizički spremni kad bude došao trenutak da pređu u drugi klub. Lotito je uvek govorio o poštovanju pravila, tako da sad mi od njega očekujemo da poštuje pravila. Nažalost i Zaurijeva i Inzaghijeva budućnost je očigledno van Rima, tako da radimo sve da igrači što pre pronađu novi klub."

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:25:05 Zdravko » Evidentirano

deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #19 : 17.07.2008, 10:53:22 »

Četvrtak 17.07.2008

Lazio - Bellunese 8:0

Juče je Lazio odigrao svoju prvu prijateljsku utakmicu. Laka pobeda protiv lokalnog fudbalskog kluba a oko 1.200 prisutnih gledalaca (pun kapacitet) je bilo oduševljeno igrom mladog argentinca Matiasa Zaratea koji je postigao čak 5 golova i to za jedno poluvreme. Golove za Lazio su postigli još i Pandev dva i Ledesma jedan.

Za Lazio su nastupali:
I poluvreme:
Carrizo - Siviglia - Rozehnal - Cribari - Belleri - Dabo - Ledesma - Meghni - Kolarov - Pandev - Zaratè

II poluvreme:
Muslera - Diakitè - Tuia - Radu - Faraoni - Mudingayi - Firmani - Cinelli (Mendicino) - Manfredini - Foggia - Makinwa

« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 03:26:19 Zdravko » Evidentirano

Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na: