TransX
Laziale

Spol: 
Lazijal od: 2008
Omiljen igrač Lazija: rocchi
Irriducibili Croatia
|
 |
« : 16.07.2008, 13:59:19 » |
|
evo ovdje pišite o svojim omiljenim momčadima koja se ove sezone natječu u ovome natjecanju.
ja ću, naravno o dinamu :)
Dinamo nije veliki klub, al je ponos većine Hrvata i podosta stranaca jer je provedenom anketom dokazano da 33% ljudi u Hrvatskoj navija za dinamo, što u praksi znaći svaka 3 osoba. istina, od tih 33% postoji 15% onih koji stvarno žive za nogomet i bodre ovaj klub kada god mogu, ostatak su najvjerovatnije simpatizeri ili oni tek toliko da kažu da za nekog navijaju ili tu i tamo preko TVa prate dinamo. Europu sanjamo već dugo, a posljednjih godina nemamo gotovo nikakvih rezultata. Svake godine ista stvar, ali prošle smo napravili golem korak pobjedivši Ajax u gostima izborivši kup UEFA. to je bio golem koram u odnosu na prošle sezone,a ove godine se nadamo tome isto. znamo da ćemo opet dobiti nekoga teškog u 3 pretkolu LP i onda ispadamo u kvalifikaciju za prolazak u skupine kup UEFA...
danas Dinamo Zagreb kreće u novu europsku avanturu, prvom utakmicom prvoga pretkola LP protiv Lainfielda, Sj. irskog prvaka u gostima u Belfastu s početkom u 20:40h po našemu vremenu...
ja se toplo nadam da ce Chelsea osvojiti LP ove godine, a Lazio postići dobar rezultat u kupu UEFA...
evo sad je red na vama da opišete možda dinamovu situaciju, ili opišete stanje vašeg nekog omiljenog kluba!!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 17.07.2008, 08:41:02 deZio »
|
Evidentirano
|
 muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neče
|
|
|
Kojic
Heroj Lazija

Spol: 
Lazijal od: 2000
Omiljen igrač Lazija: LEDESMA, Rocchi, MUDY, Zarate
FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!
|
 |
« Odgovor #1 : 16.07.2008, 14:18:51 » |
|
Ja mislim da Buducnost ima dosta dobre sanse za treci krug LS!! Protiv Tamperea su izgubili 2:1 u gostima,a kuci im je dovoljna pobjeda od 1:0...... Buducnost ako prodje igrace protiv Artmedije(vjerovatno),koja je dobila VEOMA SRECNO Valettu 2:0,koja ih je citavu,ali citavu utakmicu napadala!!! Ako prodje,Buducnost je moj favorit!!!A tu su naravno i Partizan,Dinamo......vecina klubovi iz bivse SFRJ!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TransX
Laziale

Spol: 
Irriducibili Croatia
|
 |
« Odgovor #2 : 16.07.2008, 23:01:08 » |
|
Dinamo je bez teške muke svladao Sj. irski Lainfield s 0 : 2. Strijelci su bili Mandžikuć u 20. minuti i Dino Drpić iz slobodnog udarca u 90'... uzvrat je u Zagrebu, na Maksimiru za tjedan dana.
Belfast Telegraph sasvim je potvrdio sve svoje priče o nemoći sj. irske ekipe, a toga su se i sami navijači kao i igrači pribojavali.
Dinamo sada najvjerovatnije ide na Domžale koje su ostvarile pobjedu u Luxemburgu od 0:1 nad Dundelangeom te sasvim opravdale ulogu favorita.. Dinamo je prošle godine u 2. pretkolu pobjedio Domžale, te se nadamo da će i ove godine ponoviti isto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lazioADELA_100%
|
 |
« Odgovor #3 : 17.07.2008, 00:58:29 » |
|
Jucer...Modrica Maxima (bosanskohercegovacki prvak) pobijedila albanski Dinamo iz Tirane 2:0..i to u gostima... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lazioADELA_100% with Alija 4ever: FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
|
|
|
_Biancocelesti_
Glavni moderator

Spol: 
Lazijal od: 1900
Omiljen igrač Lazija: Lorenzo De Silvestri, Christian Manfredini, Stefan Radu
SVI KO JEDAN LAZIAL...DO KRAJA...
|
 |
« Odgovor #4 : 17.07.2008, 16:52:39 » |
|
Jucer...Modrica Maxima (bosanskohercegovacki prvak) pobijedila albanski Dinamo iz Tirane 2:0..i to u gostima...  Zato će kući zijaniti i oprati pare preko kladionice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
VOLA LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA VOLA
|
|
|
TransX
Laziale

Spol: 
Irriducibili Croatia
|
 |
« Odgovor #5 : 23.07.2008, 13:14:32 » |
|
Danas Dinamo dočeku Lienfield na Maksimiru. Prednost od 2 gola iz Sj. Irske i već viđena razlika u kvaliteti granatiraju prolaz '' modrima '' u 2 pretkolo LP. Ovo je sastav kojeg će Tanac večeras postaviti :
Vratar : Butina
Obrana : Ibanez, Drpić, Bišćan, Etto
Vezni red : Badelj, Vrdoljak, Chago, Mikić
Napad : Tadić, Balaban
moja prognoza je 2-3 komada u mreži Sj. iraca
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
serbian wolf
Laziale

Spol: 
Lazijal od: 1993
Omiljen igrač Lazija: DIEGO PABLO SIMEONE
only lazio
|
 |
« Odgovor #6 : 23.07.2008, 14:04:49 » |
|
Vi u ostalim zemljama imate donekle da kazem regularno prvenstvo. U Srbiji je katastrofa trebalo bi mi dosta vremena objasniti strukture koje vode fudbal i nase klubove i koji je kriterijum njihovog izbora. Zveza i ja sto ih zovem Parizer odnosno partizan igraju namestene vecinu utakmica i onada kad se izadje u evropu nadigraju ih neki estonici kao zvezdu proslo leto. Ali nigde u svetu ne postoji da predsednik partizana bude ujedno podpredsednik saveza, predsednik fudbalskog saveza vojvodine i onda namestanje titule ko od sale za partizan i price da je prvenstvo regularno i sada jos izaberu ga za predsednika saveza to su sve one stare Livorno koje samo zaradjuju za svoje licne interese. I onda kako da nam klubovi bilo sta urade u evropi. Zamislite da na primer pola uprave Intera vodi fudbalski savez italije da je morati predsednik saveza i predsednik intera. Tako da klubovi iz srbije opet po starom nista nece uraditi , a parizer ce sada posto je sada svuda postavio svoje ljude u savez biti prvak narednne 2 godine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo lazio napred lazio
|
|
|
|
lazioADELA_100%
|
 |
« Odgovor #7 : 24.07.2008, 00:19:47 » |
|
Jucer...Modrica Maxima (bosanskohercegovacki prvak) pobijedila albanski Dinamo iz Tirane 2:0..i to u gostima...  Zato će kući zijaniti i oprati pare preko kladionice... Ipak...nije bilo tako...pobijedili su 2:1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lazioADELA_100% with Alija 4ever: FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
|
|
|
TransX
Laziale

Spol: 
Irriducibili Croatia
|
 |
« Odgovor #8 : 24.07.2008, 01:11:36 » |
|
Dinamo Zagreb 1 : 1 Linfield
nemam komentara
u 2 pretkolu opet protiv Domžala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ivan5558
Laziale

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tomaso Rocchi,Zarate,Carrizo,Pandev
|
 |
« Odgovor #9 : 24.07.2008, 04:44:36 » |
|
 slaba igra Dinama. Nemogu vjerovat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lazio
|
|
|
nixa4400
Laziale

Lazijal od: ..kada sam progledao...
Omiljen igrač Lazija: pandev..meghni.rozehnal...
|
 |
« Odgovor #10 : 24.07.2008, 10:00:57 » |
|
..jako slabo za dinamo...ja mislil da buju ih nametali oko 5-6 a ono neznam....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kojic
Heroj Lazija

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: LEDESMA, Rocchi, MUDY, Zarate
FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!
|
 |
« Odgovor #11 : 24.07.2008, 11:04:03 » |
|
Vi u ostalim zemljama imate donekle da kazem regularno prvenstvo. U Srbiji je katastrofa trebalo bi mi dosta vremena objasniti strukture koje vode fudbal i nase klubove i koji je kriterijum njihovog izbora. Zveza i ja sto ih zovem Parizer odnosno partizan igraju namestene vecinu utakmica i onada kad se izadje u evropu nadigraju ih neki estonici kao zvezdu proslo leto. Ali nigde u svetu ne postoji da predsednik partizana bude ujedno podpredsednik saveza, predsednik fudbalskog saveza vojvodine i onda namestanje titule ko od sale za partizan i price da je prvenstvo regularno i sada jos izaberu ga za predsednika saveza to su sve one stare Livorno koje samo zaradjuju za svoje licne interese. I onda kako da nam klubovi bilo sta urade u evropi. Zamislite da na primer pola uprave Intera vodi fudbalski savez italije da je morati predsednik saveza i predsednik intera. Tako da klubovi iz srbije opet po starom nista nece uraditi , a parizer ce sada posto je sada svuda postavio svoje ljude u savez biti prvak narednne 2 godine.
Nece!!Ove sezone ce u Srbiji Zvezda osvojiti titulu,jer se ona i PARTIZAN smjenjuju svake godine! Vidjecete.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
serbian wolf
Laziale

Spol: 
only lazio
|
 |
« Odgovor #12 : 24.07.2008, 13:56:01 » |
|
Ne verujem zato sto su sve politicke strukture uz partizan, i zato sto su sve svoje ljude stavili na sva kljucna mesta evo juce su igrali protiv Liona oni ljudi igrali sa 50 % snage sprdali se njima  onaj Benzema pretrci celu odbranu kad hoce  ali tu je Tomislav Karadzic one ce sve da sredi i namesti veruj mi nema spasa srbskom fudbalu.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 25.07.2008, 08:11:59 deZio »
|
Evidentirano
|
samo lazio napred lazio
|
|
|
TransX
Laziale

Spol: 
Irriducibili Croatia
|
 |
« Odgovor #13 : 24.07.2008, 16:06:24 » |
|
ko i onaj arkanov klub što ga je nasilu uzeo, neki slabiji je bio iz 2 il 3 srpske lige, u naredne 3 sezone došao do 1 lige i osvojio prvenstvo odmah, ne mogu se sjetit imena
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
_Biancocelesti_
Glavni moderator

Spol: 
Lazijal od: 1900
Omiljen igrač Lazija: Lorenzo De Silvestri, Christian Manfredini, Stefan Radu
SVI KO JEDAN LAZIAL...DO KRAJA...
|
 |
« Odgovor #14 : 24.07.2008, 17:44:17 » |
|
ko i onaj arkanov klub što ga je nasilu uzeo, neki slabiji je bio iz 2 il 3 srpske lige, u naredne 3 sezone došao do 1 lige i osvojio prvenstvo odmah, ne mogu se sjetit imena
Jel to Obilić?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
VOLA LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA VOLA
|
|
|
TransX
Laziale

Spol: 
Irriducibili Croatia
|
 |
« Odgovor #15 : 24.07.2008, 20:12:11 » |
|
je prijatelju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
serbian wolf
Laziale

Spol: 
only lazio
|
 |
« Odgovor #16 : 24.07.2008, 22:44:04 » |
|
Trenirao sam ja u tom klubu fudbal , malo je naduvana prica da je preskocio vise rangova takmicenja, on je imao sponzora Copenex i klub se zvao Obilic copenex i tada je dosao to tadasnje II A lige pa zatim u I B nakon 3 godine u prvoj b ligi preuzima ga arkan i tada ulazi u tadasnju prvu liga odnosno I A. Jeste se namestalo pa je zato bio trn u oku cuvenom dvojcu i nekim menadzerima pa je zato i ubijen posle, a ovi su posle nastavili isto kao i on. Steta sto je na losem glasu jedan od najstarijh klubova koji do tada imao lepu tradiciju osnovan je 1924. sada se takmici u 4 ligi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo lazio napred lazio
|
|
|
serbian wolf
Laziale

Spol: 
only lazio
|
 |
« Odgovor #17 : 24.07.2008, 22:49:41 » |
|
Pitaj slobodno sta te zanima ja sam dugo u fudbalu sto kao igrac sto kao trener pa znam celokupnu situaciju , rado cu ti sve razjasniti .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo lazio napred lazio
|
|
|
TransX
Laziale

Spol: 
Irriducibili Croatia
|
 |
« Odgovor #18 : 25.07.2008, 13:23:43 » |
|
ma to mi je prijatelj nešt napomenuo pa sam se sada slučajno sjetio, za taj Obilić
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
serbian wolf
Laziale

Spol: 
only lazio
|
 |
« Odgovor #19 : 30.07.2008, 19:20:20 » |
|
 F.K Parizer je odigrao 1:1 sa interom iz bakua  moglo je biti 3:1 za inter ima tu nesto cudesni Gurban Gurbanov e u ovoj utakmici nije bilo pomoci od tomislava karadzica da namesti treneru pocetniku koji se uci na prvom timu  sledcu utakmicu ako prodju Parizer ce popiti petardu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo lazio napred lazio
|
|
|
|