logo
Novosti: Učestvujte svakog utorka u emisiji  Derby sotto la Nord na talijanskoj tv Roma Uno.Više na Lazio TV show
  *

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Naši klubovi u evropi....2008/09  (Posjeta: 441 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
TransX
Laziale

Spol: Muški
Lazijal od: 2008
Omiljen igrač Lazija: rocchi

Irriducibili Croatia

« : 16.07.2008, 13:59:19 »

evo ovdje pišite o svojim omiljenim momčadima koja se ove sezone natječu u ovome natjecanju.

ja ću, naravno o dinamu :)

Dinamo nije veliki klub, al je ponos većine Hrvata i podosta stranaca jer je provedenom anketom dokazano da 33% ljudi u Hrvatskoj navija za dinamo, što u praksi znaći svaka 3 osoba. istina, od tih 33% postoji 15% onih koji stvarno žive za nogomet i bodre ovaj klub kada god mogu, ostatak su najvjerovatnije simpatizeri ili oni tek toliko da kažu da za nekog navijaju ili tu i tamo preko TVa prate dinamo. Europu sanjamo već dugo, a posljednjih godina nemamo gotovo nikakvih rezultata. Svake godine ista stvar, ali prošle smo napravili golem korak pobjedivši Ajax u gostima izborivši kup UEFA. to je bio golem koram u odnosu na prošle sezone,a ove godine se nadamo tome isto. znamo da ćemo opet dobiti nekoga teškog u 3 pretkolu LP i onda ispadamo u kvalifikaciju za prolazak u skupine kup UEFA...

danas Dinamo Zagreb kreće u novu europsku avanturu, prvom utakmicom prvoga pretkola LP protiv Lainfielda, Sj. irskog prvaka u gostima u Belfastu s početkom u 20:40h po našemu vremenu...

ja se toplo nadam da ce Chelsea osvojiti LP ove godine, a Lazio postići dobar rezultat u kupu UEFA...

evo sad je red na vama da opišete možda dinamovu situaciju, ili opišete stanje vašeg nekog omiljenog kluba!!
« Zadnja izmjena: 17.07.2008, 08:41:02 deZio » Evidentirano

muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neče
Kojic
Heroj Lazija

Lazijal od: 2000
Omiljen igrač Lazija: LEDESMA, Rocchi, MUDY, Zarate

FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!

« Odgovor #1 : 16.07.2008, 14:18:51 »

Ja mislim da Buducnost ima dosta dobre sanse za treci krug LS!!
Protiv Tamperea su izgubili 2:1 u gostima,a kuci im je dovoljna pobjeda od 1:0......
Buducnost ako prodje igrace protiv Artmedije(vjerovatno),koja je dobila VEOMA SRECNO Valettu 2:0,koja ih je citavu,ali citavu utakmicu napadala!!!
Ako prodje,Buducnost je moj favorit!!!A tu su naravno i Partizan,Dinamo......vecina klubovi iz bivse SFRJ!!
Evidentirano

TransX
Laziale

Irriducibili Croatia

« Odgovor #2 : 16.07.2008, 23:01:08 »

Dinamo je bez teške muke svladao Sj. irski Lainfield s 0 : 2. Strijelci su bili Mandžikuć u 20. minuti i Dino Drpić iz slobodnog udarca u 90'... uzvrat je u Zagrebu, na Maksimiru za tjedan dana.

Belfast Telegraph sasvim je potvrdio sve svoje priče o nemoći sj. irske ekipe, a toga su se i sami navijači kao i igrači pribojavali.

Dinamo sada najvjerovatnije ide na Domžale koje su ostvarile pobjedu u Luxemburgu od 0:1 nad Dundelangeom te sasvim opravdale ulogu favorita.. Dinamo je prošle godine u 2. pretkolu pobjedio Domžale, te se nadamo da će i ove godine ponoviti isto.
Evidentirano

lazioADELA_100%
Heroj Lazija

Spol: Ženski

« Odgovor #3 : 17.07.2008, 00:58:29 »

Jucer...Modrica Maxima (bosanskohercegovacki prvak)  pobijedila albanski Dinamo iz Tirane 2:0..i to u gostima... s-osmeh s-osmeh
Evidentirano

lazioADELA_100% with Alija 4ever:
FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
_Biancocelesti_
Glavni moderator

Lazijal od: 1900
Omiljen igrač Lazija: Lorenzo De Silvestri, Christian Manfredini, Stefan Radu

SVI KO JEDAN LAZIAL...DO KRAJA...

« Odgovor #4 : 17.07.2008, 16:52:39 »

Jucer...Modrica Maxima (bosanskohercegovacki prvak)  pobijedila albanski Dinamo iz Tirane 2:0..i to u gostima... s-osmeh s-osmeh

Zato će kući zijaniti i oprati pare preko kladionice...
Evidentirano

VOLA LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA VOLA
TransX
Laziale

Irriducibili Croatia

« Odgovor #5 : 23.07.2008, 13:14:32 »

Danas Dinamo dočeku Lienfield na Maksimiru. Prednost od 2 gola iz Sj. Irske i već viđena razlika u kvaliteti granatiraju prolaz '' modrima '' u 2 pretkolo LP. Ovo je sastav kojeg će Tanac večeras postaviti :

Vratar : Butina

Obrana : Ibanez, Drpić, Bišćan, Etto

Vezni red : Badelj, Vrdoljak, Chago, Mikić

Napad : Tadić, Balaban

moja prognoza je 2-3 komada u mreži Sj. iraca
Evidentirano

serbian wolf
Laziale

Lazijal od: 1993
Omiljen igrač Lazija: DIEGO  PABLO SIMEONE

only lazio

« Odgovor #6 : 23.07.2008, 14:04:49 »

Vi u ostalim zemljama imate donekle da kazem regularno prvenstvo. U Srbiji je katastrofa trebalo bi mi dosta vremena objasniti strukture koje vode fudbal  i nase klubove i koji je kriterijum njihovog izbora. Zveza i ja sto ih zovem Parizer odnosno partizan  igraju namestene vecinu utakmica i onada kad se izadje u evropu nadigraju ih neki estonici kao zvezdu proslo leto.  Ali nigde u svetu ne postoji da predsednik partizana bude ujedno podpredsednik saveza, predsednik fudbalskog saveza vojvodine i onda namestanje titule ko od sale za partizan  i price da je prvenstvo regularno  i sada jos izaberu  ga za predsednika saveza  to su sve one stare Livorno koje samo zaradjuju za svoje licne interese. I onda kako da nam klubovi bilo sta urade u evropi. Zamislite da na primer pola uprave Intera vodi fudbalski savez italije da je morati predsednik saveza i predsednik intera.  Tako da klubovi iz srbije opet po starom nista nece uraditi , a parizer ce sada posto je sada svuda postavio svoje ljude u savez biti prvak narednne 2 godine.
Evidentirano

samo lazio napred lazio
lazioADELA_100%
Heroj Lazija

Spol: Ženski

« Odgovor #7 : 24.07.2008, 00:19:47 »

Zato će kući zijaniti i oprati pare preko kladionice...

Ipak...nije bilo tako...pobijedili su 2:1
Evidentirano

lazioADELA_100% with Alija 4ever:
FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
TransX
Laziale

Irriducibili Croatia

« Odgovor #8 : 24.07.2008, 01:11:36 »

Dinamo Zagreb 1 : 1 Linfield

nemam komentara

u 2 pretkolu opet protiv Domžala
Evidentirano

ivan5558
Laziale

Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tomaso Rocchi,Zarate,Carrizo,Pandev

« Odgovor #9 : 24.07.2008, 04:44:36 »

zastava lazio slaba igra Dinama. Nemogu vjerovat.
Evidentirano

Lazio
nixa4400
Laziale

Lazijal od: ..kada sam progledao...
Omiljen igrač Lazija: pandev..meghni.rozehnal...

« Odgovor #10 : 24.07.2008, 10:00:57 »

..jako slabo za dinamo...ja mislil da buju ih nametali oko 5-6 a ono neznam....
Evidentirano
Kojic
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: LEDESMA, Rocchi, MUDY, Zarate

FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!

« Odgovor #11 : 24.07.2008, 11:04:03 »

Vi u ostalim zemljama imate donekle da kazem regularno prvenstvo. U Srbiji je katastrofa trebalo bi mi dosta vremena objasniti strukture koje vode fudbal  i nase klubove i koji je kriterijum njihovog izbora. Zveza i ja sto ih zovem Parizer odnosno partizan  igraju namestene vecinu utakmica i onada kad se izadje u evropu nadigraju ih neki estonici kao zvezdu proslo leto.  Ali nigde u svetu ne postoji da predsednik partizana bude ujedno podpredsednik saveza, predsednik fudbalskog saveza vojvodine i onda namestanje titule ko od sale za partizan  i price da je prvenstvo regularno  i sada jos izaberu  ga za predsednika saveza  to su sve one stare Livorno koje samo zaradjuju za svoje licne interese. I onda kako da nam klubovi bilo sta urade u evropi. Zamislite da na primer pola uprave Intera vodi fudbalski savez italije da je morati predsednik saveza i predsednik intera.  Tako da klubovi iz srbije opet po starom nista nece uraditi , a parizer ce sada posto je sada svuda postavio svoje ljude u savez biti prvak narednne 2 godine.
Nece!!Ove sezone ce u Srbiji Zvezda osvojiti titulu,jer se ona i PARTIZAN smjenjuju svake godine!
Vidjecete.....
Evidentirano

serbian wolf
Laziale

only lazio

« Odgovor #12 : 24.07.2008, 13:56:01 »

Ne verujem zato sto su sve politicke strukture  uz partizan, i zato sto su sve svoje ljude stavili na sva kljucna mesta evo juce su igrali protiv Liona oni ljudi igrali sa 50 % snage sprdali se njima  valjanje onaj Benzema pretrci celu odbranu kad hoce  haha ali tu je Tomislav Karadzic one ce sve da sredi i namesti veruj mi nema spasa srbskom fudbalu. 
« Zadnja izmjena: 25.07.2008, 08:11:59 deZio » Evidentirano

samo lazio napred lazio
TransX
Laziale

Irriducibili Croatia

« Odgovor #13 : 24.07.2008, 16:06:24 »

ko i onaj arkanov klub što ga je nasilu uzeo, neki slabiji je bio iz 2 il 3 srpske lige, u naredne 3 sezone došao do 1 lige i osvojio prvenstvo odmah, ne mogu se sjetit imena
Evidentirano

_Biancocelesti_
Glavni moderator

Lazijal od: 1900
Omiljen igrač Lazija: Lorenzo De Silvestri, Christian Manfredini, Stefan Radu

SVI KO JEDAN LAZIAL...DO KRAJA...

« Odgovor #14 : 24.07.2008, 17:44:17 »

ko i onaj arkanov klub što ga je nasilu uzeo, neki slabiji je bio iz 2 il 3 srpske lige, u naredne 3 sezone došao do 1 lige i osvojio prvenstvo odmah, ne mogu se sjetit imena

Jel to Obilić?
Evidentirano

VOLA LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA VOLA
TransX
Laziale

Irriducibili Croatia

« Odgovor #15 : 24.07.2008, 20:12:11 »

je prijatelju
Evidentirano

serbian wolf
Laziale

only lazio

« Odgovor #16 : 24.07.2008, 22:44:04 »

Trenirao sam ja u tom klubu fudbal , malo je naduvana prica da je preskocio vise rangova takmicenja, on je imao sponzora Copenex i klub se zvao Obilic copenex i tada je dosao to tadasnje II A lige pa zatim u I B  nakon 3 godine u prvoj b ligi preuzima ga arkan i tada ulazi u tadasnju prvu liga odnosno I A. Jeste se namestalo pa je zato bio trn u oku cuvenom dvojcu i nekim menadzerima pa je zato i ubijen posle, a ovi su posle nastavili isto kao i on.
Steta sto je na losem glasu jedan od najstarijh klubova koji do tada imao lepu tradiciju osnovan je 1924. sada se takmici u 4 ligi.
Evidentirano

samo lazio napred lazio
serbian wolf
Laziale

only lazio

« Odgovor #17 : 24.07.2008, 22:49:41 »

Pitaj slobodno sta te zanima ja sam dugo u fudbalu sto kao igrac sto kao trener pa znam celokupnu situaciju , rado cu ti sve razjasniti .
Evidentirano

samo lazio napred lazio
TransX
Laziale

Irriducibili Croatia

« Odgovor #18 : 25.07.2008, 13:23:43 »

ma to mi je prijatelj nešt napomenuo pa sam se sada slučajno sjetio, za taj Obilić
Evidentirano

serbian wolf
Laziale

only lazio

« Odgovor #19 : 30.07.2008, 19:20:20 »

valjanje F.K Parizer je odigrao 1:1 sa interom iz bakua  haha moglo je biti 3:1 za inter ima tu nesto cudesni Gurban Gurbanov e u ovoj utakmici nije bilo pomoci od tomislava karadzica  da namesti treneru pocetniku koji se uci na prvom timu  haha sledcu utakmicu ako prodju Parizer ce popiti petardu.
Evidentirano

samo lazio napred lazio
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na: