aaa aaa
aaa
Advanced search  

News:

Please login or register.

Login with username, password and session length
Forgot your password?
Pages: [1] 2 3 4   Go Down

Author Topic: Naši klubovi u evropi...  (Read 2172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TransX

• Guest
Naši klubovi u evropi...
« on: 16.07.2008, 13:59:19 »
evo ovdje pišite o svojim omiljenim momčadima koja se ove sezone natječu u ovome natjecanju.

ja ću, naravno o dinamu :)

Dinamo nije veliki klub, al je ponos većine Hrvata i podosta stranaca jer je provedenom anketom dokazano da 33% ljudi u Hrvatskoj navija za dinamo, što u praksi znaći svaka 3 osoba. istina, od tih 33% postoji 15% onih koji stvarno žive za nogomet i bodre ovaj klub kada god mogu, ostatak su najvjerovatnije simpatizeri ili oni tek toliko da kažu da za nekog navijaju ili tu i tamo preko TVa prate dinamo. Europu sanjamo već dugo, a posljednjih godina nemamo gotovo nikakvih rezultata. Svake godine ista stvar, ali prošle smo napravili golem korak pobjedivši Ajax u gostima izborivši kup UEFA. to je bio golem koram u odnosu na prošle sezone,a ove godine se nadamo tome isto. znamo da ćemo opet dobiti nekoga teškog u 3 pretkolu LP i onda ispadamo u kvalifikaciju za prolazak u skupine kup UEFA...

danas Dinamo Zagreb kreće u novu europsku avanturu, prvom utakmicom prvoga pretkola LP protiv Lainfielda, Sj. irskog prvaka u gostima u Belfastu s početkom u 20:40h po našemu vremenu...

ja se toplo nadam da ce Chelsea osvojiti LP ove godine, a Lazio postići dobar rezultat u kupu UEFA...

evo sad je red na vama da opišete možda dinamovu situaciju, ili opišete stanje vašeg nekog omiljenog kluba!!
« Last Edit: 23.07.2009, 14:51:37 by deZio »

kojke

• LA LAZIO DENTRO AL CUORE !DA VALUTARE UN'AMORE !
  • Vođa navijača
  • Lazijal od: 1999
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: CRISTIAN DANIEL LEDESMA,IL CAPITANO,Sergio Floccari,Mobido Diakite,Stefan Radu
  • FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!
Re: Naši klubovi u evropi...
« Reply #1 on: 16.07.2008, 14:18:51 »
Ja mislim da Buducnost ima dosta dobre sanse za treci krug LS!!
Protiv Tamperea su izgubili 2:1 u gostima,a kuci im je dovoljna pobjeda od 1:0......
Buducnost ako prodje igrace protiv Artmedije(vjerovatno),koja je dobila VEOMA SRECNO Valettu 2:0,koja ih je citavu,ali citavu utakmicu napadala!!!
Ako prodje,Buducnost je moj favorit!!!A tu su naravno i Partizan,Dinamo......vecina klubovi iz bivse SFRJ!!

Uploaded with ImageShack.us

TransX

• Guest
« Reply #2 on: 16.07.2008, 23:01:08 »
Dinamo je bez teške muke svladao Sj. irski Lainfield s 0 : 2. Strijelci su bili Mandžikuć u 20. minuti i Dino Drpić iz slobodnog udarca u 90'... uzvrat je u Zagrebu, na Maksimiru za tjedan dana.

Belfast Telegraph sasvim je potvrdio sve svoje priče o nemoći sj. irske ekipe, a toga su se i sami navijači kao i igrači pribojavali.

Dinamo sada najvjerovatnije ide na Domžale koje su ostvarile pobjedu u Luxemburgu od 0:1 nad Dundelangeom te sasvim opravdale ulogu favorita.. Dinamo je prošle godine u 2. pretkolu pobjedio Domžale, te se nadamo da će i ove godine ponoviti isto.

**LAZIALKA**

• Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Di Canio, Peruzzi, Licht
« Reply #3 on: 17.07.2008, 00:58:29 »
Jucer...Modrica Maxima (bosanskohercegovacki prvak)  pobijedila albanski Dinamo iz Tirane 2:0..i to u gostima... :s-osmeh: :s-osmeh:
...na svijetlo-plavom nebu sija nova zvijezda.
Alija, nikad neces biti sam!

_Biancocelesti_

• Moderator
  • SVI KO JEDAN LAZIAL...DO KRAJA...
« Reply #4 on: 17.07.2008, 16:52:39 »
Jucer...Modrica Maxima (bosanskohercegovacki prvak)  pobijedila albanski Dinamo iz Tirane 2:0..i to u gostima... :s-osmeh: :s-osmeh:

Zato će kući zijaniti i oprati pare preko kladionice...
VOLA LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA VOLA

TransX

• Guest
« Reply #5 on: 23.07.2008, 13:14:32 »
Danas Dinamo dočeku Lienfield na Maksimiru. Prednost od 2 gola iz Sj. Irske i već viđena razlika u kvaliteti granatiraju prolaz '' modrima '' u 2 pretkolo LP. Ovo je sastav kojeg će Tanac večeras postaviti :

Vratar : Butina

Obrana : Ibanez, Drpić, Bišćan, Etto

Vezni red : Badelj, Vrdoljak, Chago, Mikić

Napad : Tadić, Balaban

moja prognoza je 2-3 komada u mreži Sj. iraca

serbian wolf

• Laziale
  • only lazio
« Reply #6 on: 23.07.2008, 14:04:49 »
Vi u ostalim zemljama imate donekle da kazem regularno prvenstvo. U Srbiji je katastrofa trebalo bi mi dosta vremena objasniti strukture koje vode fudbal  i nase klubove i koji je kriterijum njihovog izbora. Zveza i ja sto ih zovem Parizer odnosno partizan  igraju namestene vecinu utakmica i onada kad se izadje u evropu nadigraju ih neki estonici kao zvezdu proslo leto.  Ali nigde u svetu ne postoji da predsednik partizana bude ujedno podpredsednik saveza, predsednik fudbalskog saveza vojvodine i onda namestanje titule ko od sale za partizan  i price da je prvenstvo regularno  i sada jos izaberu  ga za predsednika saveza  to su sve one stare komunjare koje samo zaradjuju za svoje licne interese. I onda kako da nam klubovi bilo sta urade u evropi. Zamislite da na primer pola uprave Intera vodi fudbalski savez italije da je morati predsednik saveza i predsednik intera.  Tako da klubovi iz srbije opet po starom nista nece uraditi , a parizer ce sada posto je sada svuda postavio svoje ljude u savez biti prvak narednne 2 godine.
samo lazio napred lazio

**LAZIALKA**

• Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Di Canio, Peruzzi, Licht
« Reply #7 on: 24.07.2008, 00:19:47 »

Zato će kući zijaniti i oprati pare preko kladionice...

Ipak...nije bilo tako...pobijedili su 2:1
...na svijetlo-plavom nebu sija nova zvijezda.
Alija, nikad neces biti sam!

TransX

• Guest
« Reply #8 on: 24.07.2008, 01:11:36 »
Dinamo Zagreb 1 : 1 Linfield

nemam komentara

u 2 pretkolu opet protiv Domžala

I.V.A.N ^^

• Laziale
  • Lazijal od: 2002
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Zarate,Lopez,Boksic,Di Canio
  • Solo Lazio
« Reply #9 on: 24.07.2008, 04:44:36 »
 :zastava: slaba igra Dinama. Nemogu vjerovat.
Forza Lazio

nixa4400

• Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: ...de silvestri..ledesma..
« Reply #10 on: 24.07.2008, 10:00:57 »
..jako slabo za dinamo...ja mislil da buju ih nametali oko 5-6 a ono neznam....
.......nebeskoplava krv.......

kojke

• LA LAZIO DENTRO AL CUORE !DA VALUTARE UN'AMORE !
  • Vođa navijača
  • Lazijal od: 1999
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: CRISTIAN DANIEL LEDESMA,IL CAPITANO,Sergio Floccari,Mobido Diakite,Stefan Radu
  • FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!
« Reply #11 on: 24.07.2008, 11:04:03 »
Vi u ostalim zemljama imate donekle da kazem regularno prvenstvo. U Srbiji je katastrofa trebalo bi mi dosta vremena objasniti strukture koje vode fudbal  i nase klubove i koji je kriterijum njihovog izbora. Zveza i ja sto ih zovem Parizer odnosno partizan  igraju namestene vecinu utakmica i onada kad se izadje u evropu nadigraju ih neki estonici kao zvezdu proslo leto.  Ali nigde u svetu ne postoji da predsednik partizana bude ujedno podpredsednik saveza, predsednik fudbalskog saveza vojvodine i onda namestanje titule ko od sale za partizan  i price da je prvenstvo regularno  i sada jos izaberu  ga za predsednika saveza  to su sve one stare Livorno koje samo zaradjuju za svoje licne interese. I onda kako da nam klubovi bilo sta urade u evropi. Zamislite da na primer pola uprave Intera vodi fudbalski savez italije da je morati predsednik saveza i predsednik intera.  Tako da klubovi iz srbije opet po starom nista nece uraditi , a parizer ce sada posto je sada svuda postavio svoje ljude u savez biti prvak narednne 2 godine.
Nece!!Ove sezone ce u Srbiji Zvezda osvojiti titulu,jer se ona i PARTIZAN smjenjuju svake godine!
Vidjecete.....

Uploaded with ImageShack.us

serbian wolf

• Laziale
  • only lazio
« Reply #12 on: 24.07.2008, 13:56:01 »
Ne verujem zato sto su sve politicke strukture  uz partizan, i zato sto su sve svoje ljude stavili na sva kljucna mesta evo juce su igrali protiv Liona oni ljudi igrali sa 50 % snage sprdali se njima  :valjanje: onaj Benzema pretrci celu odbranu kad hoce  :haha: ali tu je Tomislav Karadzic one ce sve da sredi i namesti veruj mi nema spasa srbskom fudbalu. 
« Last Edit: 25.07.2008, 08:11:59 by deZio »
samo lazio napred lazio

TransX

• Guest
« Reply #13 on: 24.07.2008, 16:06:24 »
ko i onaj arkanov klub što ga je nasilu uzeo, neki slabiji je bio iz 2 il 3 srpske lige, u naredne 3 sezone došao do 1 lige i osvojio prvenstvo odmah, ne mogu se sjetit imena

_Biancocelesti_

• Moderator
  • SVI KO JEDAN LAZIAL...DO KRAJA...
« Reply #14 on: 24.07.2008, 17:44:17 »
ko i onaj arkanov klub što ga je nasilu uzeo, neki slabiji je bio iz 2 il 3 srpske lige, u naredne 3 sezone došao do 1 lige i osvojio prvenstvo odmah, ne mogu se sjetit imena

Jel to Obilić?
VOLA LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA VOLA

TransX

• Guest
« Reply #15 on: 24.07.2008, 20:12:11 »
je prijatelju

serbian wolf

• Laziale
  • only lazio
« Reply #16 on: 24.07.2008, 22:44:04 »
Trenirao sam ja u tom klubu fudbal , malo je naduvana prica da je preskocio vise rangova takmicenja, on je imao sponzora Copenex i klub se zvao Obilic copenex i tada je dosao to tadasnje II A lige pa zatim u I B  nakon 3 godine u prvoj b ligi preuzima ga arkan i tada ulazi u tadasnju prvu liga odnosno I A. Jeste se namestalo pa je zato bio trn u oku cuvenom dvojcu i nekim menadzerima pa je zato i ubijen posle, a ovi su posle nastavili isto kao i on.
Steta sto je na losem glasu jedan od najstarijh klubova koji do tada imao lepu tradiciju osnovan je 1924. sada se takmici u 4 ligi.
samo lazio napred lazio

serbian wolf

• Laziale
  • only lazio
« Reply #17 on: 24.07.2008, 22:49:41 »
Pitaj slobodno sta te zanima ja sam dugo u fudbalu sto kao igrac sto kao trener pa znam celokupnu situaciju , rado cu ti sve razjasniti .
samo lazio napred lazio

TransX

• Guest
« Reply #18 on: 25.07.2008, 13:23:43 »
ma to mi je prijatelj nešt napomenuo pa sam se sada slučajno sjetio, za taj Obilić

serbian wolf

• Laziale
  • only lazio
« Reply #19 on: 30.07.2008, 19:20:20 »
 :valjanje: F.K Parizer je odigrao 1:1 sa interom iz bakua  :haha: moglo je biti 3:1 za inter ima tu nesto cudesni Gurban Gurbanov e u ovoj utakmici nije bilo pomoci od tomislava karadzica  da namesti treneru pocetniku koji se uci na prvom timu  :haha: sledcu utakmicu ako prodju Parizer ce popiti petardu.
samo lazio napred lazio
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
« previous next »