logo
Novosti: Učestvujte svakog utorka u emisiji  Derby sotto la Nord na talijanskoj tv Roma Uno.Više na Lazio TV show
  *

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Miroslav Ciro Blazevic  (Posjeta: 350 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ivan5558
Laziale

Spol: Muški
Lazijal od: 2000
Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tomaso Rocchi,Zarate,Carrizo,Pandev

« : 16.07.2008, 05:51:41 »

Koji je ovo cirkusant....Tamni oblaci dočekali su Miroslava Blaževića u Sarajevu. Nije dobar znak, jer optimistični Ćiro još očito ne zna kamo je došao. Nekako smo uvjereni da mu glavni tajnik Munib Ušanović nije baš prenio kakvo je ozračje zbog njegova dolaska.

Bacila se na Ćiru
Naime, ne dočekuju baš svi Ćiru raširenih ruku, kao jedna gospođa na aerodromu koja se Blaževiću bacila u naručje kad ga je vidjela. Ima i onih koji će mu sigurno postavljati neugodna pitanja: Odakle on tu? Zašto je došao na nagovor ljudi koji njegovim dolaskom žele spasiti svoje položaje i koji ne uživaju potporu javnosti?

Zašto ga je Milan Bandić morao nagovarati da dođe? Podržava li on zaista čelnike NS BiH, i hoće li im dopustiti da mu se miješaju u posao kako su to činili bivšim izbornicima?

Već u svojoj prvoj izjavi Ćiro je potkopao riječi Muniba Ušanovića. Naime, Ušanović je na sav glas najavio da želi predstaviti Ćiru uz pjevače, navijače, članove Izvršnog odbora NS BiH... da bi sve to podigao na višu razinu. Međutim, Ćiro je istaknuo:
- Nisam za to. Protivim se tome, posebice pjevačima. To je ozbiljan posao i takve stvari ne mogu dopustiti jer sam veliki trener, a ne cirkusant.

Neće biti bojkota
Inače, Miroslav Blažević je spremno odgovarao na pitanja novinara iako su ga pojedinci iz izaslanstva NS-a požurivali da sjedne u kombi kojim su došli po njega. Odbrusio im je:
- Ne požurujte me, ovi ljudi su trenutačno najvažniji - rekao je Ćiro aludirajući na novinare.

Odmah nakon dolaska otkrio je da je malo uzbuđen, što je i normalno, ali i da je vrlo sretan.
- Po prirodi sam optimističan, imam vrlo malo vremena i moram žuriti kako bih stvorio momčad koja će vam donijeti zadovoljstvo, koja će stvoriti rezultat - rekao je Ćiro.

Pitali smo ga i što će ako se ne odazovu svi igrači:
- Svi će doći i gotovo! Razgovarao sam sa Spahićem i on dolazi, a ako on dolazi, onda će i ostali. Kako bi to moglo biti da on dođe, a ostali ne? - rekao je Ćiro prije nego što su ga strpali u kombi i odvezli.
Evidentirano

Lazio
TransX
Laziale

Lazijal od: 2008
Omiljen igrač Lazija: rocchi

Irriducibili Croatia

« Odgovor #1 : 16.07.2008, 11:09:54 »

pa kolko ja znam ti fanaticosi već godinama vode rat s savezom njihovim, bit će to zanimiljivo sve gledat, kak će se situacija razvijat. eto onaj barbarez ga je već odbio
Evidentirano

muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neče
liberi
Heroj Lazija

Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev

Contro il sistema!

« Odgovor #2 : 16.07.2008, 12:35:53 »

Ma Sergej je već davno izgubio želju za reprezentacijom,iako je bio najbolji vođa kojeg smo imali.Ćiro će bit samo igračka,kao i Kodro i svi prethodni.Samo ne znam ko će mu igrat,možda ja!!!?Pa ako je Spahić reko da dolazi,ne mora značit da će ostali doć'.Ne vjerujem ni Ćiri,ni Ušanoviću,Dominkoviću i ostalim lopovima,i zato jedva čekam kvalifikacije,da vidim šta će fanaticosi uradit.Nikad više neće bit ko prije,jedino kad bi svi iz saveza dali ostavke,pred nama je svijetla budućnost.Koliko smo samo igrača izgubili zbog ovih debila,npr.Zlatan Ibrahimović.Ma ništa Fanaticosi iako se vrate na tribine biće ono:"Nad nama nebo ima da gori!"
Evidentirano

lazioADELA_100%
Heroj Lazija

Spol: Ženski

« Odgovor #3 : 17.07.2008, 00:49:41 »

Ma nece fanaticosi nista uraditi.....ova sljedeca utakmica, protiv Bugarske...nece biti problema, nece biti nikakvog bojkota...otici ce na utakmicu...
A da je izabran jedan od ona druga dva...eeeeeeh, tad bi bilo problema....
Evidentirano

lazioADELA_100% with Alija 4ever:
FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
serbian wolf
Laziale

Lazijal od: 1993
Omiljen igrač Lazija: DIEGO  PABLO SIMEONE

only lazio

« Odgovor #4 : 23.07.2008, 14:07:13 »

Kakav je to lik samo da ne obeca da ce izvrsti samoubistvo ako se ne kvalifikuje kao kada je vodio Iran.
Mogli su dovesti iole nekog normalnijeg coveka.
Evidentirano

samo lazio napred lazio
Irriducibile
Heroj Lazija

« Odgovor #5 : 21.08.2008, 15:17:07 »

Kakav je to lik samo da ne obeca da ce izvrsti samoubistvo ako se ne kvalifikuje kao kada je vodio Iran.
Mogli su dovesti iole nekog normalnijeg coveka.

Nikolu Nikica mozda  lol lol lol
Evidentirano

Prigionieri di una fede –  Forza SS Lazio !!!!        
lazioADELA_100%
Heroj Lazija

Spol: Ženski

« Odgovor #6 : 26.08.2008, 00:00:30 »

On je bas dobar covjek...kakav pristup ima publici...
Sjecam se kakav je bio na tekmi...mene bas odusevio!!!
Evidentirano

lazioADELA_100% with Alija 4ever:
FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
Irriducibile
Heroj Lazija

« Odgovor #7 : 27.08.2008, 12:11:01 »

On je bas dobar covjek...kakav pristup ima publici...
Sjecam se kakav je bio na tekmi...mene bas odusevio!!!

Ja sam cuo da je on pozivao igrace da ne igraju za BiH jer ona nikad nece biti drzava  wacko, pa su zbog toga upravo neki porijeklom iz BiH igrali za Hrvatsku - sad koliko ima istine u tome neznam ali znam da je on bio dobar sa ex predsjednikom Hr pa .. svasta je moguce al' opet kazem nisam siguran u to - a i malo mi izgleda kao suplja sad odjednom mi Bosanci , nasa zemlja se mora udruziti , previse je "patriota" sto se tice BiH - jeste da ima korijene nase al' po prici on je veci Bosanac nego mi  laz-hmm
Evidentirano

Sypher
Junior
**

Lazijal od: 1996
Omiljen igrač Lazija: Juan Sebastian Veron

« Odgovor #8 : 29.09.2008, 22:36:15 »

Ćiro je kreten i budala....
Evidentirano
LaChBata
Junior
**

Omiljen igrač Lazija: Trenutno Ledezma, Kolarov, Pandev, Silvestri i Zarate

« Odgovor #9 : 29.09.2008, 22:53:26 »

Ciru ukenjalo da uzmeo trece mesto, a posle toga nije uradio nista znacajno.
Evidentirano

Postuj pravila foruma.

Ako ne razumete cirilicu klikniteOvde
Sypher
Junior
**

Omiljen igrač Lazija: Juan Sebastian Veron

« Odgovor #10 : 29.09.2008, 22:55:43 »

Ma nije on ni uzo trece mjesto, to mu se poklopilo. On je jedan jadnik, svako bi osvojio trece mjesto s onakom ekipom, mozda bi ucinio i vise... ko zna?
Evidentirano
almer_lion
Laziale

Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tommaso Rocchi al i svi drugi...

I svoju krv za nebesko plavu...

« Odgovor #11 : 27.10.2008, 01:56:11 »

Ljudi Ćiro je jedini čovjek koji ne jebe živu silu. Jedini čovjek koji može izaći na kraj sa mafijom koju čine čelnici reprezentacije BiH. Jedini čovjek kojem ne mogu čelnici narediti da izgubi utakmicu. Jedini čovjek koji nas sad može odvesti na Svjetsko prvenstvo.
Ćiro je kralj..........on se poštuje. Hrvati ga nisu sačuvali i to im je bila ogromna greška. Uvjerićete se svi da griješite u vezi sa Ćirom. Vidićete gdje će odvesti Bosnu. Sa ovom ekipom i Ćirom na vrhu mi ćemo voditi trku za osvajanje Svjetskog prvenstva,a kvalifikacije nas uopšte više ne brinu.  ziveli bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih
Evidentirano
deZio
Administrator

Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #12 : 27.10.2008, 22:17:38 »

Ljudi Ćiro je jedini čovjek koji ne jebe živu silu. Jedini čovjek koji može izaći na kraj sa mafijom koju čine čelnici reprezentacije BiH. Jedini čovjek kojem ne mogu čelnici narediti da izgubi utakmicu. Jedini čovjek koji nas sad može odvesti na Svjetsko prvenstvo.
Ne znam kakvo je stanje u vašem savezu, ali ne verujem da bi ti "čelnici" doveli nekoga kome ne mogu ništa... To mi malo nelogično...
Evidentirano

Milos 91
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov

« Odgovor #13 : 27.10.2008, 22:31:01 »

Pa u ovom nasem okruzenju i kod nas je sve moguce. sef
Evidentirano

milos92rocchi
Vođa navijača

Lazijal od: od kako zna za sebe
Omiljen igrač Lazija: rocchi

« Odgovor #14 : 27.10.2008, 23:21:11 »

dobar je .. forza lotito
Evidentirano
_Biancocelesti_
Glavni moderator

Lazijal od: 1900
Omiljen igrač Lazija: Lorenzo De Silvestri, Christian Manfredini, Stefan Radu

SVI KO JEDAN LAZIAL...DO KRAJA...

« Odgovor #15 : 27.10.2008, 23:35:50 »

Smiješnoo...Prodat će se Ćiro uskoro
Evidentirano

VOLA LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA VOLA
Angelo_Peruzzi
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Angelo Peruzzi

« Odgovor #16 : 27.10.2008, 23:38:43 »

Smiješnoo...Prodat će se Ćiro uskoro
Ja sam za njega cuo da radi swsta..neke mute radnje...
Evidentirano

FORZA LAZIO  IRRIDUCIBILI 
Irriducibile
Heroj Lazija

« Odgovor #17 : 28.10.2008, 13:28:15 »

Ne znam kakvo je stanje u vašem savezu, ali ne verujem da bi ti "čelnici" doveli nekoga kome ne mogu ništa... To mi malo nelogično...

I bolje ti je sto neznas - zamisli najgori moguci scenario ( e tad nisi ni blizu da shvatis kakva se sve sr*** desavaju ) a za Ciru si upravu 100% - igra i on kako oni sviraju - jedini koji im se suprostavio jeste Meho Kodro i vjerovatno znas kako se ta prica zavrsila - Kodrinim otkazom  laz-ljut
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na: