logo
Novosti: Učestvujte svakog utorka u emisiji  Derby sotto la Nord na talijanskoj tv Roma Uno.Više na Lazio TV show
  *

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Ko ima najvece sanse za plasman?  (Glasanje završeno: 11.09.2008, 00:03:24)
Srbija - 5 (26.3%)
Bih - 3 (15.8%)
Hrvatska - 8 (42.1%)
C.Gora - 2 (10.5%)
Makedonija - 1 (5.3%)
Ukupno Glasova: 19

Str: 1 2 3 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kvalifikacije za SP 2010  (Posjeta: 1550 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
deZio
Administrator

Spol: Muški
Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #100 : 20.11.2008, 14:49:08 »

bravo za BIH!!!!        laz-bravo laz-bravo laz-bravo
a i Srbija je pobedila Bugarsu u prijteljskoj 6-1!!!   ujedno je to bio debi i oprostaj Save Milosevica,koji je dao dva gola..... laz-bravo po broju odigranih meceva za reprezentaciju Savo ima najvise (102) i 37 postignutih golova!
bas sam se iznenadio koliko smo dobro odigrali nisam ocekivao toliki rezultat,jos 2 promasena penala,dve stative......
svaka cast! bravo                                        srbija
Da, baš sam se i ja iznenadio kako smo odigrali. Nisam gledao utakmicu jer sam uživao u beogradskom saobraćaju... laz-s-osmeh  srbija srbija srbija
Kako su odigrali Kolarov i Pandev?
Evidentirano

Ivan
Laziale

Spol: Muški
Lazijal od: 2003
Omiljen igrač Lazija: PANDEV,ZARATE,FOGGIA

« Odgovor #101 : 22.11.2008, 19:36:32 »

bravo za BIH!!!!        laz-bravo laz-bravo laz-bravo
a i Srbija je pobedila Bugarsu u prijteljskoj 6-1!!!   ujedno je to bio debi i oprostaj Save Milosevica,koji je dao dva gola..... laz-bravo po broju odigranih meceva za reprezentaciju Savo ima najvise (102) i 37 postignutih golova!
bas sam se iznenadio koliko smo dobro odigrali nisam ocekivao toliki rezultat,jos 2 promasena penala,dve stative......
svaka cast! bravo                                        srbija
Da, baš sam se i ja iznenadio kako smo odigrali. Nisam gledao utakmicu jer sam uživao u beogradskom saobraćaju... laz-s-osmeh  srbija srbija srbija
Kako su odigrali Kolarov i Pandev?
kolarov je odigrao odlicno svaka cast a pandev povtorno promasio sto procentnu sansu ali je igrao samo jedno poluvrjeme zato sta sa ga cuvali za bitni utakmice sepak ovo je samo test sredbu pokazace se on na velike natprevara
Evidentirano
 Str: 1 2 3 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na: