logo
Novosti: Učestvujte svakog utorka u emisiji  Derby sotto la Nord na talijanskoj tv Roma Uno.Više na Lazio TV show
  *

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Ko ima najvece sanse za plasman?  (Glasanje završeno: 11.09.2008, 00:03:24)
Srbija - 5 (26.3%)
Bih - 3 (15.8%)
Hrvatska - 8 (42.1%)
C.Gora - 2 (10.5%)
Makedonija - 1 (5.3%)
Ukupno Glasova: 19

Str: 1 2 3 4 [5] 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kvalifikacije za SP 2010  (Posjeta: 1563 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mandapg
Laziale

Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: Nesta,Stam,Mihajlovic,Di Canio,Zarate

« Odgovor #80 : 16.10.2008, 09:26:51 »

Mi izgubismo od italiana,primismo dva suplja gola zbog nikakve odbrane.Kasnije smo vrsili pritisak,mada i italijani su imali sansi. . .Zasluzili smo minimum bod,ovo je vjerovatno najbolja patija koju je Crna Gora pruzila do sad....
Evidentirano
dusan
Heroj Lazija

Spol: Muški
Omiljen igrač Lazija: mihajlovic

UZ LAZIO DO SMRTI

« Odgovor #81 : 16.10.2008, 09:37:13 »

odlicno smo igrali malo smo se opustili pred kraj ali OK!jedino mislim da je greska sto zigic igra od pocetka,meni je mnogo bolji lazovic............
Evidentirano

liberi
Heroj Lazija

Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev

Contro il sistema!

« Odgovor #82 : 16.10.2008, 22:21:46 »

Pobjeda.......  bih bih bih bih bih bih bih bih
Savrsena atmosfera, savrseni golovi....
Jooooooooooj jest mi zao sto nisam mogo doc...jbg...
U pocetku su mi nasi izgledali malo izgubljeno,ali kasnije je sve doslo na svoje...Džeko odličan,za razliku od Turske,Rosa kao i uvijek meni odlican,iako mnogi to ne misle,al sinoc je zabio fakat 2 sjajna gola,takođe i Muratović odličan,kakva lopta samo za Džeku...S ovakvom igrom mogli bi nesto i napravit.Kod kuce sigurno dobijamo Turke,Belgijance,nadam se barem nerijeseno sa Spancima...Mislim da nece bit bas lako u Estoniji al trebali bi dobit,u Armeniji racunam na 3 boda,u Belgiji 1 bod.To bi trebalo bit dovoljno...Nek nam je Bog na pomoći,trebace nam i dosta snage,dosta znanja,a Bogami i srece.... bih bih bih bih bih bih bih bih
« Zadnja izmjena: 16.10.2008, 22:26:57 liberi » Evidentirano

almer_lion
Laziale

Lazijal od: 1996
Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tommaso Rocchi al i svi drugi...

I svoju krv za nebesko plavu...

« Odgovor #83 : 27.10.2008, 01:46:57 »

golmani: Kenan Hasagić (Istanbul Buyuksehir),Goran Brašnić (Inter Zaprešić)

odbrana: Saša Papac (Glasgow Rangers), Emir Spahić (Lokomotiv Moskva), Džemal Berberović (Litex Lovech), Safet Nadarević (Eskisehirspor)

vezni igrači: Ivan Radeljić (Energie Cottbus), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Dario Damjanović (Luch Energia), Miralem Pjanić (Lyon), Zvjezdan Misimović (Wolfsburg)

napadači: Mladen Bartolović (Hajduk), Senijad Ibričić (Hajduk), Sejad Salihović (Hoffenheim), Zlatan Muslimović (PAOK Solun), Edin Džeko (Wolfsburg), Vedad Ibišević (Hoffenheim), Admir Vladavić (MŠK Žilina), Samir Muratović (Šturm Grac)

Ovi ljudi uz neke izmjene do kraja kvalifikacija po prvi put će odvesti BOSNU I HERCEGOVINU na Svjetsko prvenstvo. bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih
Evidentirano
lazioADELA_100%
Heroj Lazija

Spol: Ženski

« Odgovor #84 : 27.10.2008, 02:05:27 »

golmani: Kenan Hasagić (Istanbul Buyuksehir),Goran Brašnić (Inter Zaprešić)

odbrana: Saša Papac (Glasgow Rangers), Emir Spahić (Lokomotiv Moskva), Džemal Berberović (Litex Lovech), Safet Nadarević (Eskisehirspor)

vezni igrači: Ivan Radeljić (Energie Cottbus), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Dario Damjanović (Luch Energia), Miralem Pjanić (Lyon), Zvjezdan Misimović (Wolfsburg)

napadači: Mladen Bartolović (Hajduk), Senijad Ibričić (Hajduk), Sejad Salihović (Hoffenheim), Zlatan Muslimović (PAOK Solun), Edin Džeko (Wolfsburg), Vedad Ibišević (Hoffenheim), Admir Vladavić (MŠK Žilina), Samir Muratović (Šturm Grac)

Ovi ljudi uz neke izmjene do kraja kvalifikacija po prvi put će odvesti BOSNU I HERCEGOVINU na Svjetsko prvenstvo. bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih

Nadajmo se.....
Danas sam gledala Ibisevica i Salihovica..rasturaju u Hoffenhaimu!!!!!
 bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih
Evidentirano

lazioADELA_100% with Alija 4ever:
FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
almer_lion
Laziale

« Odgovor #85 : 31.10.2008, 00:38:28 »

Majstor se zove prof. dr. Miroslav Ćiro Blažević. sef Ćiro i Bosna su suđeni jedno drugom, a njima zajedno SVJETSKO PRVENSTVO U FUDBALU/NOGOMETU 2010 GODINE.  svaka cast
Evidentirano
almer_lion
Laziale

« Odgovor #86 : 13.11.2008, 00:36:08 »

Ja mislim da BiH trenutno najvise obecava. Slucaj je isti kao i s Laziom. Napad extra, odbrana takođe extra ali losa. Idu bolji dani za Balkanski fudbal.                   ziveli bih ziveli
« Zadnja izmjena: 13.11.2008, 12:29:07 deZio » Evidentirano
Cazar
Junior
**

Omiljen igrač Lazija: Di Canio

GRANDE LAZIO

« Odgovor #87 : 13.11.2008, 11:57:10 »

Msilim da Bih ima dobru buducnost s sadsnjom reprezentacijom...Momci su mladi i perspektivni i treba da se jos uigraju..protiv Turske se vidjelo da nismo jos psihicki jaki za vecih ekipa ali igra je sigurno vrhunska...Miroslav Ciro Blazevic je veliki trener..i ne sunjam ni malo u njega i njegover sposobnosti!Ali problem je u Nogometnome savezu..tu treba staviti prave ljude...ljude koji imaju veze s fudbalom a ne ratne profitere,Pravnike, itd..mislim da je slican slucaj i sa Srbijom po tome pitanju!Sve u svemu mislim da je pred Balkanskim ekipama velika buducnost!Forza Lazio laz-sal
Evidentirano
Ivan
Laziale

Lazijal od: 2003
Omiljen igrač Lazija: PANDEV,ZARATE,FOGGIA

« Odgovor #88 : 13.11.2008, 12:22:14 »

ja mislim da i srbija dobro igra imat nogu mlade i kvalitetne igrace sta u buducnost ke se istaknavaju
Evidentirano
dusan
Heroj Lazija

UZ LAZIO DO SMRTI

« Odgovor #89 : 13.11.2008, 20:44:15 »

mislim da su sve ove reprezentacije napredovale u posledje 2-3 godine i da im  predstoji dobra buducnost............
      srbija crna gora bih hrvatska makedonija
Evidentirano

liberi
Heroj Lazija

Contro il sistema!

« Odgovor #90 : 19.11.2008, 22:57:51 »

u prijateljskoj utakmici slovenija-BOSNA I HERCEGOVINA 3-4.... svaka cast svaka cast juhu juhu bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih
Najbolji napad na svijetu.Ibisevic ce definitivno u neki od najvecih svjetskih klubova,a Džeko u Arsenal,tako barem kaze Boro Primorac.Nevjerovatno sa kakvom lahkocom igraju nasi momci,jos smo igrali bez 2/3 prvog tima,al smo opet razvalili slovence.Jos sudija svira 2 penala za slovence :nono:Fanaticosi preplavili stadion ljudski vrt.Sve u svemu,jedva cekam susret sa Belgijom da im pokazemo kako Bosanci igraju fudbal.Ima da se odvalim ko stoka...Volio bi da tekma bude u Sarajevu,da navijamo za BiH,a ne za Celik kao u Zenici :laz-s-osmeh:jel tako Adela??' bih bih bih bih bih bih bih
P.S.Luxemburg-Belgija 1-1, lol  :lol:nisu ni svjesni sta ih ceka...
« Zadnja izmjena: 20.11.2008, 00:52:09 liberi » Evidentirano

Milos 91
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov

« Odgovor #91 : 19.11.2008, 23:06:14 »

Slovenija-BiH 3-4
Crna gora - Makedonija 2-1
Srbija- Bugarska 6-1
Evidentirano

Lazar
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Svi su mi podjednako omiljeni...

FORZA GRANDE LAZIO

« Odgovor #92 : 19.11.2008, 23:08:01 »

Srbija-Bugarska:6-1 u prijateljskom mecu... Mec ostati upamcen po tome sto se na tom mecu od fudbala oprostio veliki srpski fudbaler Savo Milosevic...
Strelci za Srbiju:Jovanovic, Jovanovic, Milosevic(koji je predhodno promasio 2. penala), Milosevic, Milijas, Lazaovic, za reprezentaciju Bugarske jedini pogodak postigao je Georgijev, prelepim golom iz slobodnog udarca...
Ja cu ovaj mec pamtiti po debitanskom nastupu Kolarova za reprezentaciju Srbije...
Forza Kolarov!!!!!!! bravo
Forza Savo Milosevic!!!!!!!!! svaka cast
Forza Srbija!!!!!!!!! ljuti rimljanin
Forza Grande Lazio!!!!!!!!! ljuti rimljanin
 srbija lazio3 zastava lazio lazio3 srbija
Evidentirano

Angelo_Peruzzi
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Angelo Peruzzi

« Odgovor #93 : 19.11.2008, 23:09:39 »

Srbija-Bugarska:6-1 u prijateljskom mecu... Mec ostati upamcen po tome sto se na tom mecu od fudbala oprostio veliki srpski fudbaler Savo Milosevic...
Strelci za Srbiju:Jovanovic, Jovanovic, Milosevic(koji je predhodno promasio 2. penala), Milosevic, Milijas, Lazaovic, za reprezentaciju Bugarske jedini pogodak postigao je Georgijev, prelepim golom iz slobodnog udarca...
Ja cu ovaj mec pamtiti po debitanskom nastupu Kolarova za reprezentaciju Srbije...
Forza Kolarov!!!!!!! bravo
Forza Savo Milosevic!!!!!!!!! svaka cast
Forza Srbija!!!!!!!!! ljuti rimljanin
Forza Grande Lazio!!!!!!!!! ljuti rimljanin
 srbija lazio3 zastava lazio lazio3 srbija
Bravo za Kolarova zastava lazio zastava lazio
Evidentirano

FORZA LAZIO  IRRIDUCIBILI 
Milos 91
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov

« Odgovor #94 : 19.11.2008, 23:10:34 »

Kolarov je vec imao jedan nastup za reprezentaciju.
Evidentirano

lazioADELA_100%
Heroj Lazija

Spol: Ženski

« Odgovor #95 : 20.11.2008, 00:13:15 »

u prijateljskoj utakmici slovenija-BOSNA I HERCEGOVINA 3-4.... svaka cast svaka cast juhu juhu bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih bih
Najbolji napad na svijetu.Ibisevic ce definitivno u neki od najvecih svjetskih klubova,a Džeko u Arsenal,tako barem kaze Boro Primorac.Nevjerovatno sa kakvom lahkocom igraju nasi momci,jos smo igrali bez 2/3 prvog tima,al smo opet razvalili slovence.Jos sudija svira 2 penala za slovence :nono:Fanaticosi preplavili stadion ljudski vrt.Sve u svemu,jedva cekam susret sa Belgijom da im pokazemo kako Bosanci igraju fudbal.Ima da se odvalim ko stoka...Volio bi da tekma bude u Sarajevu,da navijamo za BiH,a ne za Celik kao u Zenici :laz-s-osmeh:jel tako Adela??' bih bih bih bih bih bih bih
P.S.Luxemburg-Belgija 1-1, lol lotito odlazi :lol:nisu ni svjesni sta ih ceka...

Bravo za nas.... bih bih bih bih
Ibisevic, Misimovic, Džeko, Salihovic, Muslimovic i ostali.. ok ok
Ma pusti robijase, oni i onako s pola utakmice odlaze... valjanje valjanje valjanje
Ma gdje god da bude, idemo....(ali do toga..)
« Zadnja izmjena: 20.11.2008, 00:19:32 lazioADELA_100% » Evidentirano

lazioADELA_100% with Alija 4ever:
FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
liberi
Heroj Lazija

Contro il sistema!

« Odgovor #96 : 20.11.2008, 00:53:38 »

P.S.Luxemburg-Belgija 1-1, lol lotito odlazi :lol:nisu ni svjesni sta ih ceka...

Ma pusti robijase, oni i onako s pola utakmice odlaze... valjanje valjanje valjanje
laz-s-osmeh laz-s-osmeh jel idemo zajedno??? s-osmeh s-osmeh
« Zadnja izmjena: 20.11.2008, 14:45:38 deZio » Evidentirano

Cazar
Junior
**

Omiljen igrač Lazija: Di Canio

GRANDE LAZIO

« Odgovor #97 : 20.11.2008, 00:57:52 »

laz-s-osmeh :laz-s-osmeh:jel idemo zajedno??? s-osmeh s-osmeh
Mogul i ja s vama..od mene cuga laz-ziveli
Evidentirano
liberi
Heroj Lazija

Contro il sistema!

« Odgovor #98 : 20.11.2008, 01:01:43 »

laz-s-osmeh :laz-s-osmeh:jel idemo zajedno??? s-osmeh s-osmeh
Mogul i ja s vama..od mene cuga laz-ziveli
a ako je od tebe cuga,onda nema nikakvih problema....Bice ono:"Sve pijano,drogirano,niko nema pooooooooojmaaaa...." laz-s-osmeh
Evidentirano

dusan
Heroj Lazija

UZ LAZIO DO SMRTI

« Odgovor #99 : 20.11.2008, 13:27:21 »

bravo za BIH!!!!        laz-bravo laz-bravo laz-bravo
a i Srbija je pobedila Bugarsu u prijteljskoj 6-1!!!   ujedno je to bio debi i oprostaj Save Milosevica,koji je dao dva gola..... laz-bravo po broju odigranih meceva za reprezentaciju Savo ima najvise (102) i 37 postignutih golova!
bas sam se iznenadio koliko smo dobro odigrali nisam ocekivao toliki rezultat,jos 2 promasena penala,dve stative......
svaka cast! bravo                                        srbija
Evidentirano

Str: 1 2 3 4 [5] 6   Gore
  Ispis  

Skoči na: