mandapg
Laziale

Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: Nesta,Stam,Mihajlovic,Di Canio,Zarate
|
 |
« Odgovor #80 : 16.10.2008, 09:26:51 » |
|
Mi izgubismo od italiana,primismo dva suplja gola zbog nikakve odbrane.Kasnije smo vrsili pritisak,mada i italijani su imali sansi. . .Zasluzili smo minimum bod,ovo je vjerovatno najbolja patija koju je Crna Gora pruzila do sad....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dusan
Heroj Lazija

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: mihajlovic
UZ LAZIO DO SMRTI
|
 |
« Odgovor #81 : 16.10.2008, 09:37:13 » |
|
odlicno smo igrali malo smo se opustili pred kraj ali OK!jedino mislim da je greska sto zigic igra od pocetka,meni je mnogo bolji lazovic............
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
liberi
Heroj Lazija

Spol: 
Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev
Contro il sistema!
|
 |
« Odgovor #82 : 16.10.2008, 22:21:46 » |
|
Jooooooooooj jest mi zao sto nisam mogo doc...jbg... U pocetku su mi nasi izgledali malo izgubljeno,ali kasnije je sve doslo na svoje...Džeko odličan,za razliku od Turske,Rosa kao i uvijek meni odlican,iako mnogi to ne misle,al sinoc je zabio fakat 2 sjajna gola,takođe i Muratović odličan,kakva lopta samo za Džeku...S ovakvom igrom mogli bi nesto i napravit.Kod kuce sigurno dobijamo Turke,Belgijance,nadam se barem nerijeseno sa Spancima...Mislim da nece bit bas lako u Estoniji al trebali bi dobit,u Armeniji racunam na 3 boda,u Belgiji 1 bod.To bi trebalo bit dovoljno...Nek nam je Bog na pomoći,trebace nam i dosta snage,dosta znanja,a Bogami i srece.... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 16.10.2008, 22:26:57 liberi »
|
Evidentirano
|
|
|
|
almer_lion
Laziale

Spol: 
Lazijal od: 1996
Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tommaso Rocchi al i svi drugi...
I svoju krv za nebesko plavu...
|
 |
« Odgovor #83 : 27.10.2008, 01:46:57 » |
|
golmani: Kenan Hasagić (Istanbul Buyuksehir),Goran Brašnić (Inter Zaprešić) odbrana: Saša Papac (Glasgow Rangers), Emir Spahić (Lokomotiv Moskva), Džemal Berberović (Litex Lovech), Safet Nadarević (Eskisehirspor) vezni igrači: Ivan Radeljić (Energie Cottbus), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Dario Damjanović (Luch Energia), Miralem Pjanić (Lyon), Zvjezdan Misimović (Wolfsburg) napadači: Mladen Bartolović (Hajduk), Senijad Ibričić (Hajduk), Sejad Salihović (Hoffenheim), Zlatan Muslimović (PAOK Solun), Edin Džeko (Wolfsburg), Vedad Ibišević (Hoffenheim), Admir Vladavić (MŠK Žilina), Samir Muratović (Šturm Grac) Ovi ljudi uz neke izmjene do kraja kvalifikacija po prvi put će odvesti BOSNU I HERCEGOVINU na Svjetsko prvenstvo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lazioADELA_100%
|
 |
« Odgovor #84 : 27.10.2008, 02:05:27 » |
|
golmani: Kenan Hasagić (Istanbul Buyuksehir),Goran Brašnić (Inter Zaprešić) odbrana: Saša Papac (Glasgow Rangers), Emir Spahić (Lokomotiv Moskva), Džemal Berberović (Litex Lovech), Safet Nadarević (Eskisehirspor) vezni igrači: Ivan Radeljić (Energie Cottbus), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Dario Damjanović (Luch Energia), Miralem Pjanić (Lyon), Zvjezdan Misimović (Wolfsburg) napadači: Mladen Bartolović (Hajduk), Senijad Ibričić (Hajduk), Sejad Salihović (Hoffenheim), Zlatan Muslimović (PAOK Solun), Edin Džeko (Wolfsburg), Vedad Ibišević (Hoffenheim), Admir Vladavić (MŠK Žilina), Samir Muratović (Šturm Grac) Ovi ljudi uz neke izmjene do kraja kvalifikacija po prvi put će odvesti BOSNU I HERCEGOVINU na Svjetsko prvenstvo.  Nadajmo se..... Danas sam gledala Ibisevica i Salihovica..rasturaju u Hoffenhaimu!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lazioADELA_100% with Alija 4ever: FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
|
|
|
almer_lion
Laziale

Spol: 
|
 |
« Odgovor #85 : 31.10.2008, 00:38:28 » |
|
Majstor se zove prof. dr. Miroslav Ćiro Blažević.  Ćiro i Bosna su suđeni jedno drugom, a njima zajedno SVJETSKO PRVENSTVO U FUDBALU/NOGOMETU 2010 GODINE. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
almer_lion
Laziale

Spol: 
|
 |
« Odgovor #86 : 13.11.2008, 00:36:08 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 13.11.2008, 12:29:07 deZio »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Cazar
Junior

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Di Canio
GRANDE LAZIO
|
 |
« Odgovor #87 : 13.11.2008, 11:57:10 » |
|
Msilim da Bih ima dobru buducnost s sadsnjom reprezentacijom...Momci su mladi i perspektivni i treba da se jos uigraju..protiv Turske se vidjelo da nismo jos psihicki jaki za vecih ekipa ali igra je sigurno vrhunska...Miroslav Ciro Blazevic je veliki trener..i ne sunjam ni malo u njega i njegover sposobnosti!Ali problem je u Nogometnome savezu..tu treba staviti prave ljude...ljude koji imaju veze s fudbalom a ne ratne profitere,Pravnike, itd..mislim da je slican slucaj i sa Srbijom po tome pitanju!Sve u svemu mislim da je pred Balkanskim ekipama velika buducnost!Forza Lazio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ivan
Laziale

Spol: 
Lazijal od: 2003
Omiljen igrač Lazija: PANDEV,ZARATE,FOGGIA
|
 |
« Odgovor #88 : 13.11.2008, 12:22:14 » |
|
ja mislim da i srbija dobro igra imat nogu mlade i kvalitetne igrace sta u buducnost ke se istaknavaju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dusan
Heroj Lazija

Spol: 
UZ LAZIO DO SMRTI
|
 |
« Odgovor #89 : 13.11.2008, 20:44:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
liberi
Heroj Lazija

Spol: 
Contro il sistema!
|
 |
« Odgovor #90 : 19.11.2008, 22:57:51 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 20.11.2008, 00:52:09 liberi »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Milos 91
Heroj Lazija

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov
|
 |
« Odgovor #91 : 19.11.2008, 23:06:14 » |
|
Slovenija-BiH 3-4 Crna gora - Makedonija 2-1 Srbija- Bugarska 6-1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lazar
Heroj Lazija

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Svi su mi podjednako omiljeni...
FORZA GRANDE LAZIO
|
 |
« Odgovor #92 : 19.11.2008, 23:08:01 » |
|
Srbija-Bugarska:6-1 u prijateljskom mecu... Mec ostati upamcen po tome sto se na tom mecu od fudbala oprostio veliki srpski fudbaler Savo Milosevic... Strelci za Srbiju:Jovanovic, Jovanovic, Milosevic(koji je predhodno promasio 2. penala), Milosevic, Milijas, Lazaovic, za reprezentaciju Bugarske jedini pogodak postigao je Georgijev, prelepim golom iz slobodnog udarca... Ja cu ovaj mec pamtiti po debitanskom nastupu Kolarova za reprezentaciju Srbije... Forza Kolarov!!!!!!!  Forza Savo Milosevic!!!!!!!!!  Forza Srbija!!!!!!!!!  Forza Grande Lazio!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Milos 91
Heroj Lazija

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov
|
 |
« Odgovor #94 : 19.11.2008, 23:10:34 » |
|
Kolarov je vec imao jedan nastup za reprezentaciju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lazioADELA_100%
|
 |
« Odgovor #95 : 20.11.2008, 00:13:15 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 20.11.2008, 00:19:32 lazioADELA_100% »
|
Evidentirano
|
lazioADELA_100% with Alija 4ever: FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
|
|
|
liberi
Heroj Lazija

Spol: 
Contro il sistema!
|
 |
« Odgovor #96 : 20.11.2008, 00:53:38 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 20.11.2008, 14:45:38 deZio »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Cazar
Junior

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Di Canio
GRANDE LAZIO
|
 |
« Odgovor #97 : 20.11.2008, 00:57:52 » |
|
Mogul i ja s vama..od mene cuga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
liberi
Heroj Lazija

Spol: 
Contro il sistema!
|
 |
« Odgovor #98 : 20.11.2008, 01:01:43 » |
|
Mogul i ja s vama..od mene cuga  a ako je od tebe cuga,onda nema nikakvih problema....Bice ono:"Sve pijano,drogirano,niko nema pooooooooojmaaaa...." 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dusan
Heroj Lazija

Spol: 
UZ LAZIO DO SMRTI
|
 |
« Odgovor #99 : 20.11.2008, 13:27:21 » |
|
bravo za BIH!!!!  a i Srbija je pobedila Bugarsu u prijteljskoj 6-1!!! ujedno je to bio debi i oprostaj Save Milosevica,koji je dao dva gola.....  po broju odigranih meceva za reprezentaciju Savo ima najvise (102) i 37 postignutih golova! bas sam se iznenadio koliko smo dobro odigrali nisam ocekivao toliki rezultat,jos 2 promasena penala,dve stative...... svaka cast! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|