aaa aaa
aaa
Advanced search  

News:

Please login or register.

Login with username, password and session length
Forgot your password?

Poll

Ko ima najvece sanse za plasman?

Srbija
- 5 (26.3%)
Bih
- 3 (15.8%)
Hrvatska
- 8 (42.1%)
C.Gora
- 2 (10.5%)
Makedonija
- 1 (5.3%)

Total Members Voted: 18

Voting closed: 11.09.2008, 00:03:24

Pages: 1 ... 22 23 24 25 [26] 27   Go Down

Author Topic: Kvalifikacije za SP 2010  (Read 13299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AQUILE RN

• Curva Nord
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Kolarov, Rocchi, Stanković, Mihajlović i Nedved.
Re: Kvalifikacije za SP 2010
« Reply #500 on: 15.10.2009, 20:29:18 »
a pogledajte rezultate ankete na ovoj temi... :s-osmeh:
Pre pocetka kvalifikacija to je i bilo mozda najrealnije kad se uzmu u obzir grupe i forme ekipa...
HONESTE VIVERE, ALTERUM NON LAEDERE, SUUM QUIQUE TRIBUERE!

Liberi

• OSARE,CREDERE SPAVALDI DI ESSERE!
  • VIP Laziale
  • Lazijal od: 1998
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: STEFANO MAURI,ALESSANDRO NESTA,MASSIMO ODDO,TOMMASO ROCCHI,STEFANO FIORE,MAURO ZARATE...
  • NOBILTA`ULTRAS
« Reply #501 on: 15.10.2009, 20:30:13 »
Svega ni 20 clanova nije glasalo...
pa dobro...al ipak se dovoljno moze zakljucit i iz tih 20 glasova...

Pre pocetka kvalifikacija to je i bilo mozda najrealnije kad se uzmu u obzir grupe i forme ekipa...
pa jeste...al sad mi nesto smijesno... :laz-s-osmeh:

"CI SONO DUE MODI PER TORNARE DAL CAMPO DI BATTAGLIA:
CON LA TESTA DEL NEMICO...
O SENZA LA PROPRIA!"

AVANTI LAZIO!
Il mio onore si chiama fedeltà...

dusan

• Vođa navijača
  • Lazijal od: 1999
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Sinisa Mihajlovic
  • UZ LAZIO DO SMRTI
« Reply #502 on: 15.10.2009, 22:24:18 »
bas sam sinoc gledao pregled meceva na eurosportu, i kada sam video kako bosanci igraju,iznenadio sam se.... :sokiran:
pa oni su na pocetku imali 2-3 100% sanse kod 0-0,i sta bi bilo da su jednu iskoristili?celo prvo pol. su napadali i stvarali sanse,sve u svemu imaju fantastican napad!!!! :laz-bravo:

Irriducibile

• Moderator
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: GP 19 , Di Canio , Un Capitano, c'è solo un Capitano !!! Mourad Meghni ...
« Reply #503 on: 16.10.2009, 12:32:00 »
bas sam sinoc gledao pregled meceva na eurosportu, i kada sam video kako bosanci igraju,iznenadio sam se.... :sokiran:
pa oni su na pocetku imali 2-3 100% sanse kod 0-0,i sta bi bilo da su jednu iskoristili?celo prvo pol. su napadali i stvarali sanse,sve u svemu imaju fantastican napad!!!! :laz-bravo:

Mi smo k'o Lazio .. fali nam 1-2 u odbrani .. moramo kupiti nekoga  :laz-plaz:  :ziveli:
          Prigionieri di una fede –  Forza SS Lazio !!!!        

"U stećcima je tajna Bosne"

DaxXx

• FORZA E ONORE
  • Moderator
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Mauro Zarate, Juan Pablo Carrizo, Hernan Crespo
« Reply #504 on: 16.10.2009, 14:55:47 »
Francuska, Portugal, Grchka i Rusija to su reprezentacije koje ce wam doci u barazh, bice wam teshko, ali mozhete wi to.  :laz-bravo:
FORZA BOSNIA  :bih:
....Vola un aquila nel cielo piu in alto sempre volera....

**LAZIALKA**

• Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Di Canio, Peruzzi, Licht
« Reply #505 on: 16.10.2009, 15:06:53 »
Francuska, Portugal, Grchka i Rusija to su reprezentacije koje ce wam doci u barazh, bice wam teshko, ali mozhete wi to.  :laz-bravo:
FORZA BOSNIA  :bih:

:laz-bravo: :laz-bravo: :laz-bravo: :bih: :bih:
Ma Grcka... :rolleyes:
...na svijetlo-plavom nebu sija nova zvijezda.
Alija, nikad neces biti sam!

Liberi

• VIP Laziale
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: STEFANO MAURI,ALESSANDRO NESTA,MASSIMO ODDO,TOMMASO ROCCHI,STEFANO FIORE,MAURO ZARATE...
  • NOBILTA`ULTRAS
« Reply #506 on: 16.10.2009, 15:36:48 »
Miske najbolji asistent kvalifikacija
Najefikasnija reprezentacija netom završenih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo je Egleska, dok je najbolji strijelac Theofanis Gekas sa deset postignutih golova. Najefikasnija je bila reprezentacija Engleske sa 34 postignuta gola, slijede Španija sa 28, Njemačka sa 26, te Bosna i Hercegovina sa 25 pogodaka. Protivnici Švicarske se s pravom moraju pribojavati kornera i slobodnih udaraca. Švicarci su od 18 golova u kvalifikacijama postigli čak 9 nakon prekida.
 Najlošiji skor imaju Francuzi i Italijani koji su postigli po samo jedan gol nakon prekida. Naša reprezentacija je na šestom mjestu sa 4 gola.
 Od mogućih protivnika u baražu trebali bi se čuvati reprezentacije Grčke koja je također postigla 4 gola poslije prekida.

Najbolji asistent je Zvjezdan Misimović koji je u kvalifikacijama asistirao za 8 golova. Miske je sam postigao 5 golova, tako da je imao direktnog udjela u 13 od 25 golova.

Jedino je Wayne Rooney bio aktivniji koji je postigao 9 golova i upisao 5 asistencija.

Što se tiče strijelaca najefikasniji je bio Gekas sa 10 golova, dok su po jedan manje zabili Edin Džeko i Wayne Rooney.

Bravo za nase momke...Stvarno odlicne kvalifikacije iza njih... :bih: :bih: :bih: :bih:
Misimovic je cudo od covjeka,pa ja ne mogu da vjerujem koliko taj covjek asistencija upisuje u svakom takmicenju... :sokiran:
P.S.Lotito dovedi Gekasa.... :laz-plaz:
« Last Edit: 16.10.2009, 15:41:43 by liberi »

O SENZA LA PROPRIA!"

AVANTI LAZIO!

Irriducibile

• Moderator
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: GP 19 , Di Canio , Un Capitano, c'è solo un Capitano !!! Mourad Meghni ...
« Reply #507 on: 16.10.2009, 16:37:48 »
Najefikasnija reprezentacija netom završenih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo je Egleska, dok je najbolji strijelac Theofanis Gekas sa deset postignutih golova. Najefikasnija je bila reprezentacija Engleske sa 34 postignuta gola, slijede Španija sa 28, Njemačka sa 26, te Bosna i Hercegovina sa 25 pogodaka. Protivnici Švicarske se s pravom moraju pribojavati kornera i slobodnih udaraca. Švicarci su od 18 golova u kvalifikacijama postigli čak 9 nakon prekida.
 Najlošiji skor imaju Francuzi i Italijani koji su postigli po samo jedan gol nakon prekida. Naša reprezentacija je na šestom mjestu sa 4 gola.
 Od mogućih protivnika u baražu trebali bi se čuvati reprezentacije Grčke koja je također postigla 4 gola poslije prekida.

Najbolji asistent je Zvjezdan Misimović koji je u kvalifikacijama asistirao za 8 golova. Miske je sam postigao 5 golova, tako da je imao direktnog udjela u 13 od 25 golova.

Jedino je Wayne Rooney bio aktivniji koji je postigao 9 golova i upisao 5 asistencija.

Što se tiče strijelaca najefikasniji je bio Gekas sa 10 golova, dok su po jedan manje zabili Edin Džeko i Wayne Rooney.

Bravo za nase momke...Stvarno odlicne kvalifikacije iza njih... :bih: :bih: :bih: :bih:
Misimovic je cudo od covjeka,pa ja ne mogu da vjerujem koliko taj covjek asistencija upisuje u svakom takmicenju... :sokiran:

jbs Gekasa dovodi Misketa ili Pjanica .. uz njih bi i S.Inzaghi bio najbolji napadac Italije ako ne i sire  :laz-plaz: ili Spahica / Nadarevica  :laz-jea:
          Prigionieri di una fede –  Forza SS Lazio !!!!        

"U stećcima je tajna Bosne"

Liberi

• VIP Laziale
  • NOBILTA`ULTRAS
« Reply #508 on: 16.10.2009, 16:50:16 »

jbs Gekasa dovodi Misketa ili Pjanica .. uz njih bi i S.Inzaghi bio najbolji napadac Italije ako ne i sire  :laz-plaz: ili Spahica / Nadarevica  :laz-jea:
nemamo mi para za misketa i pjanu...
a sto se tice Spahe,covjece on uopste nije skup...Mogli bi ga dovesti za nekih 5 miliona,a lik je kapiten nase repke,dugo godina bio kapiten Likomotiva i jos je redovno najbolje ocjenjeni igrac u Francuskoj.

O SENZA LA PROPRIA!"

AVANTI LAZIO!

AQUILE RN

• Curva Nord
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Kolarov, Rocchi, Stanković, Mihajlović i Nedved.
« Reply #509 on: 16.10.2009, 17:24:29 »

:bravo: :bravo: :bravo:
HONESTE VIVERE, ALTERUM NON LAEDERE, SUUM QUIQUE TRIBUERE!

**LAZIALKA**

• Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Di Canio, Peruzzi, Licht
« Reply #510 on: 16.10.2009, 19:48:05 »
...ja kad sam procitala da je Gekas najbolji strijelac kvalifikacija - bas sam bila prijatno iznenadjena!! Ono, mi "zainteresovani" za njega  :s-osmeh:

Vecina prizeljkuje Grke, a do sada smo igrali 4 utakmice protiv njih - i to sve 4 poraza  :jaooo:
...na svijetlo-plavom nebu sija nova zvijezda.
Alija, nikad neces biti sam!

Liberi

• VIP Laziale
  • NOBILTA`ULTRAS
« Reply #511 on: 16.10.2009, 20:30:46 »
...ja kad sam procitala da je Gekas najbolji strijelac kvalifikacija - bas sam bila prijatno iznenadjena!! Ono, mi "zainteresovani" za njega  :s-osmeh:

Vecina prizeljkuje Grke, a do sada smo igrali 4 utakmice protiv njih - i to sve 4 poraza  :jaooo:
ja ih ne prizeljkujem... :s-osmeh:
i ne samo sto su 4 poraza,vec nam je gol razlika protiv njih uzasna...

Jos odlicnih vijesti... :laz-ziveli:
Majstor zvani - Zvjezdan Misimović   Završene su kvalifikacija za odlazak na svjetsko prvenstvo naredne godine u Južnoj Africi, a u analizama igara u kvalifikacijama, našlo se i jedno nama jako dobro poznato ime: Zvjezdan Misimović.
 Ugledni fudbalski portal goal.com napravio je listu najboljih deset fudbalera u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo, a reprezentativac Bosne i Hercegovine, virtuoz sredine terena Zvjezdan Misimović, našao se na visokoj drugoj poziciji!

"Izabrati samo jednog igrača iz reprezentacije Bosne i Hercegovine pravi je izazov. Veliki favorit u izboru bi bio i ubitačni Edin Džeko. Njegov napadački učinak je bio fantastičan, ali većina zasluga za dobre igre BiH ide na dušu Džekinog saigrača iz Wolfsburga Zvjezdana Misimovića. Kako diše ovaj nekadašnji igrač Bayerna, tako diše i ekipa za koju igra", hvali goal.com našeg virtuoza.

Miske je iza sebe ostavio igrače poput Xavija ili Wayne Rooneya, dok je ispred njega samo Meksikanac Blanco.

Lista najboljih 10 igrača kvalifikacija

10) Jean Makoun (Kamerun)
 9) Landon Donovan (SAD)
 8) Essam El Hadary (Egipat)
 7) Milan Jovanović (Srbija)
 6) Xavi (Spanija)
 5) Wayne Rooney (Engleska)
 4) Alexis Sanchez (Čile)
 3) Luis Fabiano (Brazil)
 2) Zvjezdan Misimović (BiH)
 1) Cuauhtemoc Blanco (Meksiko)

Pjanić među 10 najvećih europskih talenata
  Mladi, 19-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić nalazi se među najvećim nadama evropskog fudbala u ovom trenutku, ako je suditi prema analizi UEFA-e.
 Svojim je igrama ove sezone u dresu francuskog Lyona i reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić pokazao da je sigurno jedan od najvećih evropskih, pa i svjetskih talenata u ovom trenutku.

U analizi UEFA-e, reprezentativac Bosne i Hercegovine nalazi se na čelu liste igrača, koji bi u narednim sezonama trebali postati vrhunske zvijezde!

"Reprezentativac Bosne i Hercegovine tražio je od Juninha Pernambucana dozvolu da u Lyonu uzme njegov dres sa brojem osam na leđima. Juninho mu je dao blagoslov, a Pjanić je nastavio tamo gdje je Brazilac stao. Pravi playmaker sredine terena, najjače oružje ima u izvođenju slobodnih udaraca i kornera. Pravi maestro sredine terena", opisuje novinar UEFA-e igru mladog Bosanca.

Lista najvećih evropskih fudbalskih talenata u izboru UEFA-e

Holger Badstuber     (20 godina, Bayern)
 David De Gea        (18, Atlético Madrid)
 Alan Dzagoev         (19, CSKA Moskva)
 Eyal Golasa        (18, Maccabi Haifa)
 Emiliano Insúa        (20, Liverpool)
 Stevan Jovetić        (19, Fiorentina)
 İsmail Köybaşı        (20, Beşiktaş)
 Eliaquim Mangala    (18, Standard Liège)
 Thomas Müller        (20, Bayern)
 Miralem Pjanić        (19, Olympique Lyonnais)
 :bih: :bih:
« Last Edit: 16.10.2009, 20:38:14 by liberi »

O SENZA LA PROPRIA!"

AVANTI LAZIO!

kojke

• LA LAZIO DENTRO AL CUORE !DA VALUTARE UN'AMORE !
  • Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: CRISTIAN DANIEL LEDESMA,IL CAPITANO,Sergio Floccari,Mobido Diakite,Stefan Radu
  • FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!
« Reply #512 on: 21.10.2009, 11:09:55 »

ja ih ne prizeljkujem... :s-osmeh:
i ne samo sto su 4 poraza,vec nam je gol razlika protiv njih uzasna...

Jos odlicnih vijesti... :laz-ziveli:
Majstor zvani - Zvjezdan Misimović   Završene su kvalifikacija za odlazak na svjetsko prvenstvo naredne godine u Južnoj Africi, a u analizama igara u kvalifikacijama, našlo se i jedno nama jako dobro poznato ime: Zvjezdan Misimović.
 Ugledni fudbalski portal goal.com napravio je listu najboljih deset fudbalera u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo, a reprezentativac Bosne i Hercegovine, virtuoz sredine terena Zvjezdan Misimović, našao se na visokoj drugoj poziciji!

"Izabrati samo jednog igrača iz reprezentacije Bosne i Hercegovine pravi je izazov. Veliki favorit u izboru bi bio i ubitačni Edin Džeko. Njegov napadački učinak je bio fantastičan, ali većina zasluga za dobre igre BiH ide na dušu Džekinog saigrača iz Wolfsburga Zvjezdana Misimovića. Kako diše ovaj nekadašnji igrač Bayerna, tako diše i ekipa za koju igra", hvali goal.com našeg virtuoza.

Miske je iza sebe ostavio igrače poput Xavija ili Wayne Rooneya, dok je ispred njega samo Meksikanac Blanco.

Lista najboljih 10 igrača kvalifikacija

10) Jean Makoun (Kamerun)
 9) Landon Donovan (SAD)
 8) Essam El Hadary (Egipat)
 7) Milan Jovanović (Srbija)
 6) Xavi (Spanija)
 5) Wayne Rooney (Engleska)
 4) Alexis Sanchez (Čile)
 3) Luis Fabiano (Brazil)
 2) Zvjezdan Misimović (BiH)
 1) Cuauhtemoc Blanco (Meksiko)

Pjanić među 10 najvećih europskih talenata
  Mladi, 19-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić nalazi se među najvećim nadama evropskog fudbala u ovom trenutku, ako je suditi prema analizi UEFA-e.
 Svojim je igrama ove sezone u dresu francuskog Lyona i reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić pokazao da je sigurno jedan od najvećih evropskih, pa i svjetskih talenata u ovom trenutku.

U analizi UEFA-e, reprezentativac Bosne i Hercegovine nalazi se na čelu liste igrača, koji bi u narednim sezonama trebali postati vrhunske zvijezde!

"Reprezentativac Bosne i Hercegovine tražio je od Juninha Pernambucana dozvolu da u Lyonu uzme njegov dres sa brojem osam na leđima. Juninho mu je dao blagoslov, a Pjanić je nastavio tamo gdje je Brazilac stao. Pravi playmaker sredine terena, najjače oružje ima u izvođenju slobodnih udaraca i kornera. Pravi maestro sredine terena", opisuje novinar UEFA-e igru mladog Bosanca.

Lista najvećih evropskih fudbalskih talenata u izboru UEFA-e

Holger Badstuber     (20 godina, Bayern)
 David De Gea        (18, Atlético Madrid)
 Alan Dzagoev         (19, CSKA Moskva)
 Eyal Golasa        (18, Maccabi Haifa)
 Emiliano Insúa        (20, Liverpool)
 Stevan Jovetić        (19, Fiorentina)
İsmail Köybaşı        (20, Beşiktaş)
 Eliaquim Mangala    (18, Standard Liège)
 Thomas Müller        (20, Bayern)
 Miralem Pjanić        (19, Olympique Lyonnais)
 :bih: :bih:
Dje ces na Jovetu :cg: :cg:

A nama baraz je

:valjanje: :valjanje:

Uploaded with ImageShack.us

Liberi

• VIP Laziale
  • NOBILTA`ULTRAS
« Reply #513 on: 21.10.2009, 12:51:01 »
I svi su sada sretni jer nama baraz je... :sef: :laz-sal2: :laz-ziveli: :bih:
luđaci su ovi s Kamelona...

O SENZA LA PROPRIA!"

AVANTI LAZIO!

Toni Laziale

• Curva Nord
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Juan Sebastian Veron, Siniša Mihajlović, Dejan Stanković, Alen Bokšić
« Reply #514 on: 21.10.2009, 12:53:33 »
I svi su sada sretni jer nama baraz je... :sef: :laz-sal2: :laz-ziveli: :bih:
luđaci su ovi s Kamelona...
Carevi ljudi.  :bih:

kojke

• LA LAZIO DENTRO AL CUORE !DA VALUTARE UN'AMORE !
  • Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: CRISTIAN DANIEL LEDESMA,IL CAPITANO,Sergio Floccari,Mobido Diakite,Stefan Radu
  • FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!
« Reply #515 on: 21.10.2009, 13:26:24 »
 :valjanje: :valjanje: :valjanje: :valjanje: :valjanje: :valjanje: :valjanje: :haha: :haha:

Uploaded with ImageShack.us

Žarko

• Jedna ljubav - Lazio
  • Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Kolarov, Rocchi, Dabo, Mauri, Cribari... Mihajlovic, Stankovic, Pandev...
  • FORZA LAZIO
« Reply #516 on: 21.10.2009, 13:45:32 »
Kako je dobro uradjeno ovo sa Ronaldom! :bravoo: :laz-bravo: :laz-bravo: :laz-bravo:
Kada smejem se i kada sam u kurcu, nebitno gde sam Lazio je u srcu, i kada zadnji osmeh bude izbledeo na suncu i kad srce stane, Lazio ostaje u srcu!
Postoje stvari vaznije od zivota!

DaxXx

• FORZA E ONORE
  • Moderator
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Mauro Zarate, Juan Pablo Carrizo, Hernan Crespo
« Reply #517 on: 21.10.2009, 14:03:34 »
 :valjanje: :valjanje: :valjanje: :valjanje: :valjanje:
....Vola un aquila nel cielo piu in alto sempre volera....

mandapg

• Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Paolo Di Caonio,Jaam Stam , Sinisa Mihajlovic ,Paul Gascoin Claudio Lopes , Veron, Sieone, Zarate
« Reply #518 on: 21.10.2009, 14:15:12 »
 :s-osmeh:
9 Januar 1900

Trumpa

• Curva Nord
  • Lazijal od: 2000
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Zarate i Kolaraov
« Reply #519 on: 21.10.2009, 15:03:50 »
 :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :valjanje: :valjanje: :valjanje: :valjanje:
Pages: 1 ... 22 23 24 25 [26] 27   Go Up