deZio
Administrator

Spol: 
Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite
NON MOLLARE MAI
|
 |
« Odgovor #40 : 09.09.2008, 21:45:07 » |
|
..uh...sutra je taj dan....dan kada opet engleska pada.....jedva cekam opet tu tekmu....veli capello da ce umiriti modrica..a mi imamo srnu,pranjica,rakitica,corluku neznas koji bolji....mislil samo na sredinu...drugo da ne nabrajam....
Po meni najneizvesnija tekma.... Zaobilazim je u širokom krugu na kladži... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Irriducibile
|
 |
« Odgovor #41 : 09.09.2008, 21:49:55 » |
|
..uh...sutra je taj dan....dan kada opet engleska pada.....jedva cekam opet tu tekmu....veli capello da ce umiriti modrica..a mi imamo srnu,pranjica,rakitica,corluku neznas koji bolji....mislil samo na sredinu...drugo da ne nabrajam....
Po meni najneizvesnija tekma.... Zaobilazim je u širokom krugu na kladži...  3+ / oba daju / over na kartone 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Prigionieri di una fede – Forza SS Lazio !!!! 
|
|
|
jimmy spong
Laziale

Spol: 
Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: Rocchi
nata per domina'
|
 |
« Odgovor #42 : 09.09.2008, 22:02:48 » |
|
ja nisam tako skeptičan u pogledu hrvata , po meni oni imaju najveće šanse
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
OMG ! THOSE LAZER GUNS PEW PEW !
|
|
|
milos92rocchi
Vođa navijača

Spol: 
Lazijal od: od kako zna za sebe
Omiljen igrač Lazija: rocchi
|
 |
« Odgovor #43 : 09.09.2008, 23:21:51 » |
|
hrvatska-engleska od 4 do 6
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
liberi
Heroj Lazija

Spol: 
Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev
Contro il sistema!
|
 |
« Odgovor #44 : 10.09.2008, 12:59:17 » |
|
uh veceras je ludnica na Bilinom Polju u Zenici...jedva cekam da uđem na stadion...ev vec me uhvtila navijacka groznica."Jaki ko' kamen Staroga Mosta,na nas je majka Bosna ponosna....BHF,BHF,BHF,BHF.......Od Vilniusa do Marakane,imamo muda idemo svuda" Naprijed Bosna,naprijed Lazio. Najjaci mi smo,pjesma nas nosi,sinovi BOSNE,FANATICOSI!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jimmy spong
Laziale

Spol: 
nata per domina'
|
 |
« Odgovor #45 : 10.09.2008, 21:48:28 » |
|
crna gora : irska 0:0 crna gora solidna irska takodje , crna gora stvorila 2-3 prilike da valjaju ovo ostalo sve neke polushanse , kod iraca ni jedna normalna shansa iz ovih napada da valjaju shutevi su bili loshi , jedini valjani shut uputio simon vukchevic , rezultat sa obzirom na igru realan , mi smo imali inicijativu ali irci imaju takav stil , igraju chvrsto bez nekih velikih oscilacija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dusan
Heroj Lazija

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: mihajlovic
UZ LAZIO DO SMRTI
|
 |
« Odgovor #46 : 10.09.2008, 21:55:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Žarko
Laziale

Spol: 
Lazijal od: RODJENJA
Omiljen igrač Lazija: Aleksandar Kolarov
|
 |
« Odgovor #47 : 10.09.2008, 23:38:06 » |
|
Srbija igrala solidno, nije trebala toliko da se povuce i mogla je vise da izgubi... Ivanovic, Kacar za cistu desetku odigrali, ni Jankovic nije bio los!  Bosna zasluzuje svaku pohvalu i postovanje posle ove utakmice! SVAKA CAST!  Englezi razbili hrvate, sta reci... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Postoje stvari vaznije od zivota! 
|
|
|
|
lazioADELA_100%
|
 |
« Odgovor #48 : 11.09.2008, 00:51:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lazioADELA_100% with Alija 4ever: FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
|
|
|
liberi
Heroj Lazija

Spol: 
Contro il sistema!
|
 |
« Odgovor #49 : 11.09.2008, 01:04:48 » |
|
hehe jedan od najboljih dana u mom zivotu definitivno,sve je bilo ok,atmosfera,zalaganje igraca,rezultat,samo onaj fight na kraju sa fanaticosima malo sjeba,al sve u svemu ok...uh jesu mi isli na zivce s onim transparentom:"Niko nas ne voli,k...c nas zaboli" Miske je pokazo da je klasa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
milos92rocchi
Vođa navijača

Spol: 
Lazijal od: od kako zna za sebe
Omiljen igrač Lazija: rocchi
|
 |
« Odgovor #50 : 11.09.2008, 15:14:20 » |
|
iscepala bosna estoniju , ,, jojj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
liberi
Heroj Lazija

Spol: 
Contro il sistema!
|
 |
« Odgovor #52 : 11.09.2008, 18:46:58 » |
|
hehe jedan od najboljih dana u mom zivotu definitivno,sve je bilo ok,atmosfera,zalaganje igraca,rezultat,samo onaj fight na kraju sa fanaticosima malo sjeba,al sve u svemu ok...uh jesu mi isli na zivce s onim transparentom:"Niko nas ne voli,k...c nas zaboli" Miske je pokazo da je klasa  Ma razbili smo ih totalno - na terenu je sve funkcionisalo bas kao u najljepsem snu - Nisam bio na tekmi al' sto se tice navijanja cujem da je atmosfera na stadionu bila katastrofalna - citiram sa jednog foruma da su navijaci navijali najmanje za BiH da je bilo prozivki ( blago receno prozivki - vise vulgarnosti ) na racun sarajeva i zelje - protiv BHF ( sto ne kontam nikako - ljudi navijaju za BiH a protiv Saveza - sto je logicno ) pa zvizdanje na intoniranje Estonske himne - uglavnom najvise "prozivki " na racun sarajlija i bhf - vise navijanja za Celik nego za BiH - pretnje BHF - dobicete batine - malo vas p**** i sl ... e nije to bas tako....navijalo se za bih majke mi,ja sam bio na tribini s "Robovima" i ljudi su bili udure,navijalo se za BiH cijelo vrijeme.Normala da je bilo malo prozivki,a Želju niko nije spomenuo,malo pitare al nis posebno.A to za BHF je istina:Haloooooo.....!!!....BHF!!!.....CUJETE LI NAS!!!!.......P****CE!!!!....Malo vas je,malo vas je p****ce!!! A to se pjevalo samo zato sto BHF furaju neku svoju filozofiju,pa ljudi neka ste protiv saveza,al nije to razlog da sjede kada padne gol,dok svi ostali proslavljaju,mi se namucimo dok pozovemo svaku tribinu na valove,i taman kad krenemo oni useru nece da sarađuju.Mi smo cak pjevali pjesme koje oni povedu,a oni nase nisu htjeli,i jos oni transparenti,pa poslije utakmice kamenovanje auta obicnih ljudi i skandiranje nama niko nista ne smije,pa naravno da je onda uredu ponasanje juga.....Hajte na sake P***E dijasporske...Lazni Bosanci...gdje god dođu naprave sranje....
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 12.09.2008, 01:20:47 deZio »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kojic
Heroj Lazija

Spol: 
Lazijal od: 2000
Omiljen igrač Lazija: LEDESMA, Rocchi, MUDY, Zarate
FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!
|
 |
« Odgovor #53 : 11.09.2008, 20:41:51 » |
|
crna gora : irska 0:0 crna gora solidna irska takodje , crna gora stvorila 2-3 prilike da valjaju ovo ostalo sve neke polushanse , kod iraca ni jedna normalna shansa iz ovih napada da valjaju shutevi su bili loshi , jedini valjani shut uputio simon vukchevic , rezultat sa obzirom na igru realan , mi smo imali inicijativu ali irci imaju takav stil , igraju chvrsto bez nekih velikih oscilacija  Bio sam na tekmu,bilo je ludo!!!!Navijanje od prve do zadnje seqnde.....Idem opet na FAMOZNI SJEVER!!!......Irci se nisu culi.....tj.nisu mogli od nas  .....Vucinic je MAXIMALNO razocarao.... Simon Vukcevic GAZDA!!!!Robbie Keane kao da nije igrao,citavu utakmicu loptu nije primio,tj. nije mogao od Tanasijevica!!!! Nadam se da cemo dobiti Italijane u Lecce-u....... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jimmy spong
Laziale

Spol: 
nata per domina'
|
 |
« Odgovor #54 : 12.09.2008, 14:46:45 » |
|
crna gora : irska 0:0 crna gora solidna irska takodje , crna gora stvorila 2-3 prilike da valjaju ovo ostalo sve neke polushanse , kod iraca ni jedna normalna shansa iz ovih napada da valjaju shutevi su bili loshi , jedini valjani shut uputio simon vukchevic , rezultat sa obzirom na igru realan , mi smo imali inicijativu ali irci imaju takav stil , igraju chvrsto bez nekih velikih oscilacija  Bio sam na tekmu,bilo je ludo!!!!Navijanje od prve do zadnje seqnde.....Idem opet na FAMOZNI SJEVER!!!......Irci se nisu culi.....tj.nisu mogli od nas  .....Vucinic je MAXIMALNO razocarao.... Simon Vukcevic GAZDA!!!!Robbie Keane kao da nije igrao,citavu utakmicu loptu nije primio,tj. nije mogao od Tanasijevica!!!! Nadam se da cemo dobiti Italijane u Lecce-u.......  da i da ne zaboravim dobar shut jovetica ostalo poluprilike , iraca bilo blizu 2.000 ali su prepustili nama pjesmu  ne mogu nac da vidim kako je izlgedalo kad su trake bolesne podizali :) izbachishe nekog momka sa sjeverne tribine i njegove drugove zato shto je bio u dres partizana  bilo je mnogo nepotrebnih incidenata ali bilo je skoro pa savrshena atmosfera auuu i jednog choveka strefi napad epilepsije na tribinu pa ga je hitna za igrache prevela do bolnice ........ protiv italije shto se tiche karata ima da razapnem kamp kucicu ispred blagajne pa da kampujem i sat da navijem pa ako ugrabim kartu da se proslavi.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
IOZAL
Junior

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Tomaso Rocchi , Goran Pandev, Francelino Matuzalem, Aleksandar Kolarov
|
 |
« Odgovor #55 : 12.09.2008, 18:05:30 » |
|
makedonija - holandija 1:2 pandev je dao 3 gola, ali 2 su bili od offsajd  ... Edva su se spasili holadezi + sudija je bio ludak! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Sempre Lazio 
|
|
|
Kojic
Heroj Lazija

Spol: 
Lazijal od: 2000
Omiljen igrač Lazija: LEDESMA, Rocchi, MUDY, Zarate
FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!
|
 |
« Odgovor #56 : 12.09.2008, 19:11:36 » |
|
crna gora : irska 0:0 crna gora solidna irska takodje , crna gora stvorila 2-3 prilike da valjaju ovo ostalo sve neke polushanse , kod iraca ni jedna normalna shansa iz ovih napada da valjaju shutevi su bili loshi , jedini valjani shut uputio simon vukchevic , rezultat sa obzirom na igru realan , mi smo imali inicijativu ali irci imaju takav stil , igraju chvrsto bez nekih velikih oscilacija  Bio sam na tekmu,bilo je ludo!!!!Navijanje od prve do zadnje seqnde.....Idem opet na FAMOZNI SJEVER!!!......Irci se nisu culi.....tj.nisu mogli od nas  .....Vucinic je MAXIMALNO razocarao.... Simon Vukcevic GAZDA!!!!Robbie Keane kao da nije igrao,citavu utakmicu loptu nije primio,tj. nije mogao od Tanasijevica!!!! Nadam se da cemo dobiti Italijane u Lecce-u.......  da i da ne zaboravim dobar shut jovetica ostalo poluprilike , iraca bilo blizu 2.000 ali su prepustili nama pjesmu  ne mogu nac da vidim kako je izlgedalo kad su trake bolesne podizali :) izbachishe nekog momka sa sjeverne tribine i njegove drugove zato shto je bio u dres partizana  bilo je mnogo nepotrebnih incidenata ali bilo je skoro pa savrshena atmosfera auuu i jednog choveka strefi napad epilepsije na tribinu pa ga je hitna za igrache prevela do bolnice ........ protiv italije shto se tiche karata ima da razapnem kamp kucicu ispred blagajne pa da kampujem i sat da navijem pa ako ugrabim kartu da se proslavi..... I jedan lik jsto je pjevao zivela kraljevina srbija,a inace crnogorski navijac koji je bio pija,popio od vodje pesnicu u nos.....Liq nos bio slomljen,i ponovo se vraca,i vodja ga konacno izbacio sa stadiona  ...... Za Partizanovce znam.....  .....Obicna 3 navijaca su ih posteno izmlatili.... A jel ziv onaj lik sto je dobio napad??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jimmy spong
Laziale

Spol: 
nata per domina'
|
 |
« Odgovor #57 : 12.09.2008, 22:00:09 » |
|
crna gora : irska 0:0 crna gora solidna irska takodje , crna gora stvorila 2-3 prilike da valjaju ovo ostalo sve neke polushanse , kod iraca ni jedna normalna shansa iz ovih napada da valjaju shutevi su bili loshi , jedini valjani shut uputio simon vukchevic , rezultat sa obzirom na igru realan , mi smo imali inicijativu ali irci imaju takav stil , igraju chvrsto bez nekih velikih oscilacija  Bio sam na tekmu,bilo je ludo!!!!Navijanje od prve do zadnje seqnde.....Idem opet na FAMOZNI SJEVER!!!......Irci se nisu culi.....tj.nisu mogli od nas  .....Vucinic je MAXIMALNO razocarao.... Simon Vukcevic GAZDA!!!!Robbie Keane kao da nije igrao,citavu utakmicu loptu nije primio,tj. nije mogao od Tanasijevica!!!! Nadam se da cemo dobiti Italijane u Lecce-u.......  da i da ne zaboravim dobar shut jovetica ostalo poluprilike , iraca bilo blizu 2.000 ali su prepustili nama pjesmu  ne mogu nac da vidim kako je izlgedalo kad su trake bolesne podizali :) izbachishe nekog momka sa sjeverne tribine i njegove drugove zato shto je bio u dres partizana  bilo je mnogo nepotrebnih incidenata ali bilo je skoro pa savrshena atmosfera auuu i jednog choveka strefi napad epilepsije na tribinu pa ga je hitna za igrache prevela do bolnice ........ protiv italije shto se tiche karata ima da razapnem kamp kucicu ispred blagajne pa da kampujem i sat da navijem pa ako ugrabim kartu da se proslavi..... I jedan lik jsto je pjevao zivela kraljevina srbija,a inace crnogorski navijac koji je bio pija,popio od vodje pesnicu u nos.....Liq nos bio slomljen,i ponovo se vraca,i vodja ga konacno izbacio sa stadiona  ...... Za Partizanovce znam.....  .....Obicna 3 navijaca su ih posteno izmlatili.... A jel ziv onaj lik sto je dobio napad?? jes jes onaj covjek je bio mrtav pijan a samo se zajebava , a vidje li kako je on gurnuo bubnjara ovaj je pao preko 4 reda sjedishta bubnjar a sivonja i po  samo gledash pada narod po tribini i valja se okolo  a onome su navrijeme izvadili jezik da se ne ugushi valjda je dobro sto znam ja ..... partizanovce nije niko tukao samo su im preporucili da izadju ovi su nesto se koshkali i oklijevali pa su ih gurnuli i pocijepali ovome dres , ali nisu nikoga tukli mene je ubjedljivo najjachi lik onaj arapin :D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
liberi
Heroj Lazija

Spol: 
Contro il sistema!
|
 |
« Odgovor #58 : 12.09.2008, 22:53:47 » |
|
makedonija - holandija 1:2 pandev je dao 3 gola, ali 2 su bili od offsajd  ... Edva su se spasili holadezi + sudija je bio ludak!  Avanti Pandev.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lazioADELA_100%
|
 |
« Odgovor #59 : 13.09.2008, 01:16:58 » |
|
hehe jedan od najboljih dana u mom zivotu definitivno,sve je bilo ok,atmosfera,zalaganje igraca,rezultat,samo onaj fight na kraju sa fanaticosima malo sjeba,al sve u svemu ok...uh jesu mi isli na zivce s onim transparentom:"Niko nas ne voli,k...c nas zaboli" Miske je pokazo da je klasa  Ma razbili smo ih totalno - na terenu je sve funkcionisalo bas kao u najljepsem snu - Nisam bio na tekmi al' sto se tice navijanja cujem da je atmosfera na stadionu bila katastrofalna - citiram sa jednog foruma da su navijaci navijali najmanje za BiH da je bilo prozivki ( blago receno prozivki - vise vulgarnosti ) na racun sarajeva i zelje - protiv BHF ( sto ne kontam nikako - ljudi navijaju za BiH a protiv Saveza - sto je logicno ) pa zvizdanje na intoniranje Estonske himne - uglavnom najvise "prozivki " na racun sarajlija i bhf - vise navijanja za Celik nego za BiH - pretnje BHF - dobicete batine - malo vas p**** i sl ... e nije to bas tako....navijalo se za bih majke mi,ja sam bio na tribini s "Robovima" i ljudi su bili udure,navijalo se za BiH cijelo vrijeme.Normala da je bilo malo prozivki,a Želju niko nije spomenuo,malo pitare al nis posebno.A to za BHF je istina:Haloooooo.....!!!....BHF!!!.....CUJETE LI NAS!!!!.......P****CE!!!!....Malo vas je,malo vas je p****ce!!! A to se pjevalo samo zato sto BHF furaju neku svoju filozofiju,pa ljudi neka ste protiv saveza,al nije to razlog da sjede kada padne gol,dok svi ostali proslavljaju,mi se namucimo dok pozovemo svaku tribinu na valove,i taman kad krenemo oni useru nece da sarađuju.Mi smo cak pjevali pjesme koje oni povedu,a oni nase nisu htjeli,i jos oni transparenti,pa poslije utakmice kamenovanje auta obicnih ljudi i skandiranje nama niko nista ne smije,pa naravno da je onda uredu ponasanje juga.....Hajte na sake P***E dijasporske...Lazni Bosanci...gdje god dođu naprave sranje.... Slazem se s Liberiem...bas se navijalo!!! A Zelju niko nije spomenuo!!! Sto se tice BHF...malo pretjeruju....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lazioADELA_100% with Alija 4ever: FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
|
|
|
|