dusan
Heroj Lazija

Spol: 
Lazijal od: 1999
Omiljen igrač Lazija: mihajlovic
UZ LAZIO DO SMRTI
|
 |
« : 28.08.2008, 00:03:24 » |
|
mislim da ce Hrvatska da se plasira,a za ostale nisam siguran...........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
deZio
Administrator

Spol: 
Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite
NON MOLLARE MAI
|
 |
« Odgovor #1 : 28.08.2008, 10:11:02 » |
|
Mogao si bar postaviti grupe u kojima se nalaze ove reprezentacije da znamo ko ima kolike šanse.. ja ovako nemam pojma kad ne znam ko je s kim u ostalim grupama..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Irriducibile
|
 |
« Odgovor #2 : 28.08.2008, 10:22:57 » |
|
Mogao si bar postaviti grupe u kojima se nalaze ove reprezentacije da znamo ko ima kolike šanse.. ja ovako nemam pojma kad ne znam ko je s kim u ostalim grupama..
- grupa 1: Portugal, Švedska, Danska, Mađarska, Albanija, Malta; - grupa 2: Grčka, Izrael, Švicarska, Moldavija, Latvija, Luksemburg; - grupa 3: Češka, Poljska, Sjeverna Irska, Slovačka, Slovenija, San Marino; - grupa 4: Njemačka, Rusija, Finska, Vels, Azerbejdžan, Lihtenštajn; - grupa 5: Španija, Turska, Belgija, BiH, Armenija, Estonija; - grupa 6: Hrvatska, Engleska, Ukrajina, Bjelorusija, Kazahstan, Andora; - grupa 7: Francuska, Rumunija, Srbija, Litvanija, Austrija, Farski Otoci; - grupa 8: Italija, Bugarska, Irska, Kipar, Gruzija, Crna Gora; - grupa 9: Holandija, Škotska, Norveška, Makedonija, Island. Po grupama mislim da Crnogorci imaju najbolje sanse za prolaz - Hrvati su upali u tesku glupu - cisto sumnjam u prolaz - Srbi bi mogli zajedno sa Francuzima - BiH nazalost nema nikakve sanse 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Prigionieri di una fede – Forza SS Lazio !!!! 
|
|
|
milos92rocchi
Vođa navijača

Spol: 
Lazijal od: od kako zna za sebe
Omiljen igrač Lazija: rocchi
|
 |
« Odgovor #3 : 03.09.2008, 22:51:12 » |
|
- Fudbalska reprezentacija BiH u narednom ciklusu kvalifikacija za odlazak na SP 2010. godine prvu utakmicu igraće 6. septembra u Španiji. S obzirom na to da se selektori reprezentacija nisu mogli usaglasiti oko rasporeda utakmica, do njega se došlo na sastanku UEFA-e u Zagrebu. Raspored ostalih utkamica:
10. septembra 2008. godine: BiH - Estonija 11. oktobra 2008. godine: Turska - BiH 15. oktobra 2008. godine: BiH - Armenija 28. marta 2009. godine: Belgija - BiH 1. aprila 2009. godine: BiH - Belgija 5. septembra 2009. godine: Armenija- BiH 9. septembra 2009. godine: BiH - Turska 10. oktobra 2009. godine: Estonija - BiH 14. oktobra 2009. godine: BiH - Španija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Žarko
Laziale

Spol: 
Lazijal od: RODJENJA
Omiljen igrač Lazija: Aleksandar Kolarov
|
 |
« Odgovor #4 : 05.09.2008, 00:21:50 » |
|
Ja mislim da Srbija ima velike sanse da prodje, jer protiv teskih protivnika dobro odigraju, jedino kikseve prave gde su favoriti... Nadam se da cemo sada nauciti na greskama i do kraja odigrati maksimalno i to je to!!!  A Hrvatska nikako da se odlepi od Engleza! Englezima su postali nocna mora!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Postoje stvari vaznije od zivota! 
|
|
|
dusan
Heroj Lazija

Spol: 
UZ LAZIO DO SMRTI
|
 |
« Odgovor #5 : 05.09.2008, 11:29:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nixa4400
Laziale

Lazijal od: ..kada sam progledao...
Omiljen igrač Lazija: pandev..meghni.rozehnal...
|
 |
« Odgovor #6 : 06.09.2008, 22:18:45 » |
|
...ewo pao je kazahstan....3-0 za hrvatsku koje prakticki osramotila igrom kazashtan....
u srijedu cekamo opet engleze da im opet ocitam lekciju iz nogometa....naravno oni bahati da bolje nemogu biti...al to ce im se opet osvetit.....
da se podsjetimo prosle kvalifikacije hrv-eng 2-0,a u engleskoj u srcu wembley-a 2-3.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jimmy spong
Laziale

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Rocchi
nata per domina'
|
 |
« Odgovor #7 : 06.09.2008, 23:20:38 » |
|
Pih mogli smo pobijedit
crna gora - bugarska 2:2
poveli su bugari mi preokrenuli iz slobodnog i penala i u 91. MINUT. vec se pjevalo "crna gora zemlja mala bugarima kurac dala" ali bugari pogadjaju loptom koja je bukvalno pala na zemlju , golman neiskusni i neinteligenti se lose postavio , tako da smo u nevjerici sve posmatrali .
ali nesreca nas je vazda pratila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
OMG ! THOSE LAZER GUNS PEW PEW !
|
|
|
|
lazioADELA_100%
|
 |
« Odgovor #8 : 07.09.2008, 00:41:56 » |
|
Spanija-BIH 1:0 Pa i nije toliko lose...samo 1:0.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lazioADELA_100% with Alija 4ever: FORZA LAZIO PER SEMPRE and NON MOLLARE MAI!!!!
|
|
|
liberi
Heroj Lazija

Spol: 
Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev
Contro il sistema!
|
 |
« Odgovor #9 : 07.09.2008, 00:52:49 » |
|
Spanija-BIH 1:0 Pa i nije toliko lose...samo 1:0..  ma vala nisam zadovoljan,ne igrom vec rezultatom...  A onaj debil od sudije nije normalan,kakav penal samo svira,al supci opet profulase.Džeko me iznenadio kako je lose odigro,idu 2 na jedan s golmanom i on usere...I jos smo primili gol iz offside-a.A ne sviđa mi se nikako ona formacija 5-4-1,sa transformacijom u 3-5-2,slabo stvaramo sanse.Ma nismo uopste lose igrali,al jbg...i da Adela sto si tolki pesimist,pa znas da spanci nikad nisu mogli s nama,sjecas se da su nam dali gol u 107. min za 1:1...i prije toga u zenici 1:1...ma nula su oni za nas samo nemamo srece...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 07.09.2008, 14:40:07 deZio »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kojic
Heroj Lazija

Spol: 
Lazijal od: 2000
Omiljen igrač Lazija: LEDESMA, Rocchi, MUDY, Zarate
FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!
|
 |
« Odgovor #10 : 07.09.2008, 12:36:00 » |
|
Pih mogli smo pobijedit
poveli su bugari mi preokrenuli iz slobodnog i penala i u 91. MINUT. vec se pjevalo "crna gora zemlja mala bugarima kurac dala" ali bugari pogadjaju loptom koja je bukvalno pala na zemlju , golman neiskusni i neinteligenti se lose postavio , tako da smo u nevjerici sve posmatrali .
Ja jos ne mogu da se opasuljim da su dali gol u 92. minut!!!! CIJELU NOC NISAM MOGAO SPAVATI!!  
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 07.09.2008, 17:53:41 Kojic »
|
Evidentirano
|
|
|
|
dusan
Heroj Lazija

Spol: 
UZ LAZIO DO SMRTI
|
 |
« Odgovor #11 : 07.09.2008, 13:14:18 » |
|
eto Srbija nekako pobedila Farska Ostrva 2-0,ali iznenadjenje u grupi je poraz francuza i rumuna.nadam se da ce mo u sledecem da zgazimo francuze! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
serbian wolf
Laziale

Spol: 
Lazijal od: 1993
Omiljen igrač Lazija: DIEGO PABLO SIMEONE
only lazio
|
 |
« Odgovor #12 : 07.09.2008, 13:31:19 » |
|
utakmicu koju je odigrala Srbija je katastrofa slucajno sam dobio karte od jednog kolege trenera pa reko ajde da ne propadnu ono je sramota kako igraju ljudi kao pre 50 godina cuvena igra ja tebi ti meni sinoc je odbrana Srbije pravila akcije a vezni red kao da nije postojao , evo igralo se ovako naprave 5-6 pasova pozadi pa pridje vezni vrati im loptu i onda oni dugu na zigica pa sta bude toliko o nekoj boljoj igri srbije. Jedino sto su vidim i ostali losi ali sigurno nisu ovako losi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
samo lazio napred lazio
|
|
|
Žarko
Laziale

Spol: 
|
 |
« Odgovor #13 : 07.09.2008, 13:47:44 » |
|
Pa nije se ni bolje moglo igrati kada su ovi okruzili sesnajsterac, ni jedan igrac im nije prilazio centru dok mi imamo loptu... Ali ipak sa farskim ostrvima tako da se cedimo, neshvatljivo je! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Milos 91
Heroj Lazija

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov
|
 |
« Odgovor #14 : 07.09.2008, 14:37:07 » |
|
Mislim da su sada svi shvatili da nema nista od pobede ako igramo samo na Zigica.Bolje da igramo bez Zigica u napadu ako hocemo nesto da uradimo jer smo providni sve lopte idu na njega i visoke i niske bukvalno sve.U prvom poluvremenu loptu dobija pantelic moze da se probije i sutira umesto toga on daje zigicu kome igranje nogom nije jaca strana i on pokusava nesto i gubi loptu.Ako se ponove ovakve akcije nema nama niceg dobrog.Bolje da igraju u napadu pantelic i lazovic i da se ubuduce pozovu milan jovanovic ili djordje rakic napad. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
deZio
Administrator

Spol: 
Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite
NON MOLLARE MAI
|
 |
« Odgovor #15 : 07.09.2008, 14:46:35 » |
|
Au kakva igra, katastrofa... Kao u stara vremena kad je lopta uvek išla do Mihe koji uvek nišani glave napadača... Prvi gol nismo ni postigli, drugi gol je smešan da smešniji ne može biti... Eto sreća naša pa su Francuzi i Rumuni na moje zaprepašćenje onako izgubili. U sredu će se videti prava provera, ovo što sam juče video je užas... Još ne kontam zašto nijedan trener ne pruži šansu Kežmanu? Zbog njegovog ponašanja ili?? On već par godina nije pozvan u reprezentaciju....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Milos 91
Heroj Lazija

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov
|
 |
« Odgovor #16 : 07.09.2008, 15:10:12 » |
|
U pravu si Kezmana bi trebalo vratiti u reprezentaciju on nam je sam svojim solo akcijama i golovima donosio pobede(Pozvace njega Antic sad nije hteo da ga pozove jer je tek stigao u PSG pa malo da se privikne).Mislim da bi takodje trebalo vratiti i Vukica i naravno da se pozove Kolarov. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jimmy spong
Laziale

Spol: 
Omiljen igrač Lazija: Rocchi
nata per domina'
|
 |
« Odgovor #17 : 07.09.2008, 16:43:49 » |
|
Pih mogli smo pobijedit
Ja jos ne mogu da se opasuljim da su dali gol u 92. minut!!!! CIJELU NOC NISAM MOGAO SPAVATI!!   ja onaj zadnji go nisam ni dobro vidio , uglavnom vidio sam da je sranje shut , ona sjeverna i juzna tribina su tako debilno napravljene da se ne vidi pola gola , a tek se ne vidi ako se skochko i ostale budale i oni penzioneri navare na onu ogradu , pa jos se razmasu balonima majcama chudima ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
OMG ! THOSE LAZER GUNS PEW PEW !
|
|
|
Žarko
Laziale

Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 : 07.09.2008, 19:13:26 » |
|
I ja se slazem, Kezmana bi trebali vratiti, on za reprezentaciju sigurno daje 100% sebe!!! A i Kolarova bi voleo da vidim u reprezentaciji samo mora da bude mnogo bolji nego na OI!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
plavi
|
 |
« Odgovor #19 : 07.09.2008, 21:39:36 » |
|
Najbolji srpski napadač je Darko Kovačević... A on već 5 godina ne igra u reprezentaciji...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|