logo
Novosti: Učestvujte svakog utorka u emisiji  Derby sotto la Nord na talijanskoj tv Roma Uno.Više na Lazio TV show
  *

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: FM 2008 - deZio  (Posjeta: 514 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
deZio
Administrator

Spol: Muški
Lazijal od: 2002
Omiljen igrač Lazija: Pandev, Rocchi, Foggia, Meghni, Cribari, Diakite

NON MOLLARE MAI

« : 02.03.2008, 22:42:16 »

Evo, ovde cu pricati o mojoj igri, rezultatima, uspesima. Trenutno sam pri kraju 2010 godine. Za tri sezone, osvojio sam 2x Scudeto i 1x kup:

Ovo su igraci koje trenutno imam na raspolaganju:

Ne mogu posebno izdvojiti ni jednog igraca. Svaki ima svoju odredjenu ulogu i svaki dobija sansu da se dokaze s-osmeh Nesto slicno kao Benitez uzivo s-osmeh

Evo da predstavim i ocene nekih igraca:

Michele Rigione - igrac koji je nada Lazija, kao sto je to pre nekoliko godina bio De Silvestri s-osmeh Ima samo 19 godina a vec se za njega interesuju veliki klubovi poput Man. Utd.-a, Barselone i Intera. Igra na poziciji DC, gde je trenutno velika konkurencija(Breno, Rajkovic, Atienza, Raggi):

Asamoah - veliko i najskuplje pojacanje Lazija jos od Cragnotti ere. Placen je 42M evra pred pocetak ove sezone i za sada je odlicnim igrama opravdao ocekivanja:

Breno - igrac kojeg su sa samo 17 godina trazili najveci klubovi evrope, medjutim Lazio je bio najkonkretniji i za tinejdzera je izdvojio 12M evra. Breno trenutno ima 21 god. i stub je odbrane rimljana.

Goran Pandev - mislim da je nepotrebno trositi reci. Najbolji srelac Lazija, igrac pred kojim se i Buffon usere. s-osmeh

Carrizo - sjajan golman. Od kako se vratio sa pozajmice i zamenio Musleru, neprikosnoven je izmedju stativa. Sigurno trenutno jedan od najboljih golmana na svetu. Zasluzeno i jedan od najplacenijih fudbalera Lazija(100.000 evra/nedeljno)

Rafael van der Vaart - dosao u prvoj sezoni i vec nesto manje od 4 godine skoro nezamenljiv AC Lazija. Mauri jos uvek nije mogao posteno da se istakne.

Lazio i u ovoj sezoni jurisa na titulu. Za sada Inter se pokazao kao najveci konkurent za titulu. Lazio je trenutno 2. sa 3 boda zaostatka posle odigranih 12 kola. Ako Lazio i ovu sezonu osvoji Scudeto to ce mu biti 5. ukupno i 3. za redom. Jedno je sigurno: Lazio ima kvalitet za velike uspehe. Jedino Lazijali znacajniji uspeh nisu ostvarili u CL, ali verovatno ce i to uskoro doci.. s-osmeh
 zastava lazio bakljada zastava lazio bakljada
« Zadnja izmjena: 02.03.2008, 22:46:06 deZio » Evidentirano

_Biancocelesti_
Glavni moderator

Lazijal od: 1900
Omiljen igrač Lazija: Lorenzo De Silvestri, Christian Manfredini, Stefan Radu

SVI KO JEDAN LAZIAL...DO KRAJA...

« Odgovor #1 : 03.03.2008, 13:51:35 »

Sto uraditi kad ti kazu da ne zele sa tobom produziti ugovor?

To mi se desava u 2. sezoni sa Laziom. Osvojio sam Kup Italije. Opet mi posalju onu poruku kako ne zele produzenje. Ima li spasa???
Evidentirano

VOLA LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA VOLA
deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #2 : 03.03.2008, 21:28:35 »

Pa sta je razlog sto nece da produze? Oko cega su nezadovoljni? Nudi im neke povlastice, pohvali kad zasluze. Mene su zavoleli tako da trenutno nemam problematicne igrace. Samo mi Raggi nesto sere, da vise da igra...
Evidentirano

^-_-^VanHelsing^-_-^
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Cristian Ledesma,Tomasso Rocchi,Mauro Matias Zarate

FoRzA LaZiO!!! NON MOLLARE MAI!

« Odgovor #3 : 28.03.2008, 15:07:03 »

Zar je Rocchi tako slab?
Evidentirano

Jer sva vremena prodju i samo godine se broje,i samo pravi LAZIALI traju i postoje..
deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #4 : 29.03.2008, 18:24:58 »

Zar je Rocchi tako slab?
Ne znam na sta mislis?? Ako mislis na cenu, pa ima 33 godine...
Evidentirano

deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #5 : 16.07.2008, 02:59:16 »

Odlučio sam da prestanem igrati dok ne izađe 2009. jer mi je ovaj čist promašaj. A i imam posla ovde oko sajta tako da ni ne stižem...
Evidentirano

ivan5558
Laziale

Lazijal od: 2000
Omiljen igrač Lazija: Claudio Lopez,Tomaso Rocchi,Zarate,Carrizo,Pandev

« Odgovor #6 : 16.07.2008, 04:55:10 »

I meni je ovaj dosadio. Cekam da izadje novi.
Evidentirano

Lazio
nixa4400
Laziale

Lazijal od: ..kada sam progledao...
Omiljen igrač Lazija: pandev..meghni.rozehnal...

« Odgovor #7 : 26.07.2008, 19:52:19 »

Odlučio sam da prestanem igrati dok ne izađe 2009. jer mi je ovaj čist promašaj. A i imam posla ovde oko sajta tako da ni ne stižem...

ja josh uvjek cekam champiins managera 08...na njega nauceni... laz-bravo laz-bravo
Evidentirano
^-_-^VanHelsing^-_-^
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Cristian Ledesma,Tomasso Rocchi,Mauro Matias Zarate

FoRzA LaZiO!!! NON MOLLARE MAI!

« Odgovor #8 : 13.08.2008, 23:14:48 »

ja imam menager 2007,pa ne mogu ni krshteno pochet.. -11 bodowa.. smor mi je igrat.uwek pochnem pa odustanem..
Evidentirano

Jer sva vremena prodju i samo godine se broje,i samo pravi LAZIALI traju i postoje..
vexvexius
Junior
**

Lazijal od: 1991
Omiljen igrač Lazija: svi

« Odgovor #9 : 17.08.2008, 20:52:03 »

Evo, ovde cu pricati o mojoj igri, rezultatima, uspesima. Trenutno sam pri kraju 2010 godine. Za tri sezone, osvojio sam 2x Scudeto i 1x kup:

Ovo su igraci koje trenutno imam na raspolaganju:

Ne mogu posebno izdvojiti ni jednog igraca. Svaki ima svoju odredjenu ulogu i svaki dobija sansu da se dokaze s-osmeh Nesto slicno kao Benitez uzivo s-osmeh

Evo da predstavim i ocene nekih igraca:

Michele Rigione - igrac koji je nada Lazija, kao sto je to pre nekoliko godina bio De Silvestri s-osmeh Ima samo 19 godina a vec se za njega interesuju veliki klubovi poput Man. Utd.-a, Barselone i Intera. Igra na poziciji DC, gde je trenutno velika konkurencija(Breno, Rajkovic, Atienza, Raggi):

Asamoah - veliko i najskuplje pojacanje Lazija jos od Cragnotti ere. Placen je 42M evra pred pocetak ove sezone i za sada je odlicnim igrama opravdao ocekivanja:

Breno - igrac kojeg su sa samo 17 godina trazili najveci klubovi evrope, medjutim Lazio je bio najkonkretniji i za tinejdzera je izdvojio 12M evra. Breno trenutno ima 21 god. i stub je odbrane rimljana.

Goran Pandev - mislim da je nepotrebno trositi reci. Najbolji srelac Lazija, igrac pred kojim se i Buffon usere. s-osmeh

Carrizo - sjajan golman. Od kako se vratio sa pozajmice i zamenio Musleru, neprikosnoven je izmedju stativa. Sigurno trenutno jedan od najboljih golmana na svetu. Zasluzeno i jedan od najplacenijih fudbalera Lazija(100.000 evra/nedeljno)

Rafael van der Vaart - dosao u prvoj sezoni i vec nesto manje od 4 godine skoro nezamenljiv AC Lazija. Mauri jos uvek nije mogao posteno da se istakne.

Lazio i u ovoj sezoni jurisa na titulu. Za sada Inter se pokazao kao najveci konkurent za titulu. Lazio je trenutno 2. sa 3 boda zaostatka posle odigranih 12 kola. Ako Lazio i ovu sezonu osvoji Scudeto to ce mu biti 5. ukupno i 3. za redom. Jedno je sigurno: Lazio ima kvalitet za velike uspehe. Jedino Lazijali znacajniji uspeh nisu ostvarili u CL, ali verovatno ce i to uskoro doci.. s-osmeh
 zastava lazio bakljada zastava lazio bakljada

da te pitam kako staviš clike igrača da se ovako vide?
Evidentirano

Kad orlovi polete, vukovi će prestat zavijat,
tad biti će faca svako ko će za Lazio navijat!!!
deZio
Administrator

NON MOLLARE MAI

« Odgovor #10 : 17.08.2008, 21:00:03 »

da te pitam kako staviš clike igrača da se ovako vide?
Na tastaturi u toku igre stisni dugme Print Screen i onda u nekom editoru slika (npr. Paint) ides na Paste i takvu sliku sačuvaš.
Evidentirano

Milos 91
Heroj Lazija

Lazijal od: 1998
Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov

« Odgovor #11 : 17.08.2008, 23:15:33 »

Moze da pritisne i Alt+F9 i onda nadje u My documents/Sports Interactive/FM 2008/screenshots/
Evidentirano

vexvexius
Junior
**

Lazijal od: 1991
Omiljen igrač Lazija: svi

« Odgovor #12 : 18.08.2008, 20:50:51 »

Ma ne to nego kako da stavim sliku Pandeva tako da kad u igri uđem u njegov profil vidim njegovu sliku??? laz-sal laz-sal laz-sal laz-sal
Evidentirano

Kad orlovi polete, vukovi će prestat zavijat,
tad biti će faca svako ko će za Lazio navijat!!!
Milos 91
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Goran Pandev,Rocchi,Kolarov

« Odgovor #13 : 18.08.2008, 22:37:37 »

Videcu ostavicu ti link kad budem mogao sa slikama svih igraca Lazio koji sam skinuo na sajtu FM-Serbia.
Evidentirano

Angelo_Peruzzi
Heroj Lazija

Omiljen igrač Lazija: Angelo Peruzzi

« Odgovor #14 : 03.09.2008, 21:48:24 »

Carrizo ima najvecu ocenu najbolji golman...uh dobar je
Evidentirano

FORZA LAZIO  IRRIDUCIBILI 
 Str: [1]   Gore
  Ispis