Evo, ovde cu pricati o mojoj igri, rezultatima, uspesima. Trenutno sam pri kraju 2010 godine. Za tri sezone, osvojio sam 2x Scudeto i 1x kup:

Ovo su igraci koje trenutno imam na raspolaganju:

Ne mogu posebno izdvojiti ni jednog igraca. Svaki ima svoju odredjenu ulogu i svaki dobija sansu da se dokaze

Nesto slicno kao Benitez uzivo

Evo da predstavim i ocene nekih igraca:
Michele Rigione - igrac koji je nada Lazija, kao sto je to pre nekoliko godina bio De Silvestri

Ima samo 19 godina a vec se za njega interesuju veliki klubovi poput Man. Utd.-a, Barselone i Intera. Igra na poziciji DC, gde je trenutno velika konkurencija(Breno, Rajkovic, Atienza, Raggi):

Asamoah - veliko i najskuplje pojacanje Lazija jos od Cragnotti ere. Placen je 42M evra pred pocetak ove sezone i za sada je odlicnim igrama opravdao ocekivanja:

Breno - igrac kojeg su sa samo 17 godina trazili najveci klubovi evrope, medjutim Lazio je bio najkonkretniji i za tinejdzera je izdvojio 12M evra. Breno trenutno ima 21 god. i stub je odbrane rimljana.

Goran Pandev - mislim da je nepotrebno trositi reci. Najbolji srelac Lazija, igrac pred kojim se i Buffon usere.

Carrizo - sjajan golman. Od kako se vratio sa pozajmice i zamenio Musleru, neprikosnoven je izmedju stativa. Sigurno trenutno jedan od najboljih golmana na svetu. Zasluzeno i jedan od najplacenijih fudbalera Lazija(100.000 evra/nedeljno)

Rafael van der Vaart - dosao u prvoj sezoni i vec nesto manje od 4 godine skoro nezamenljiv AC Lazija. Mauri jos uvek nije mogao posteno da se istakne.

Lazio i u ovoj sezoni jurisa na titulu. Za sada Inter se pokazao kao najveci konkurent za titulu. Lazio je trenutno 2. sa 3 boda zaostatka posle odigranih 12 kola. Ako Lazio i ovu sezonu osvoji Scudeto to ce mu biti 5. ukupno i 3. za redom. Jedno je sigurno: Lazio ima kvalitet za velike uspehe. Jedino Lazijali znacajniji uspeh nisu ostvarili u CL, ali verovatno ce i to uskoro doci..