aaa aaa
aaa
Advanced search  

News:

Please login or register.

Login with username, password and session length
Forgot your password?
Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Down

Author Topic: [1-1] Juventus - LAZIO, 31.1.'10,20:45h  (Read 1185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Miloš 91

• Vođa navijača
Odg: [1-1] Juventus - LAZIO, 31.1.'10,20:45h
« Reply #100 on: 01.02.2010, 00:30:36 »
Ja zahtijevam od Dezia jedan smajli za Diakitea - DIKI MASHINO !
a ja zatjevam od Dezia jedan smajl za zapucati malo kad osvojimo bod ili sva tri boda :laz-s-osmeh:
za bod nek bude smajl duga devetka,a za sva tri kalašnjikov ili karabin :laz-s-osmeh: :laz-ziveli: :laz-ziveli:
ma jos bolje kad osvojimo tri boda ubaci neku bazuku ili tenk ipak je sad to nazalost veliki uspeh za nas da pobedimo nekog a kad se setim sta smo radili pre 10 godina :jaooo:

Liberi

• OSARE,CREDERE SPAVALDI DI ESSERE!
  • VIP Laziale
  • Lazijal od: 1998
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: STEFANO MAURI,ALESSANDRO NESTA,MASSIMO ODDO,TOMMASO ROCCHI,STEFANO FIORE,MAURO ZARATE...
  • NOBILTA`ULTRAS
« Reply #101 on: 01.02.2010, 00:31:57 »
LIBERI DA JE OSTAO MAURI DO KRAJA JOS JEDAN BI DAO  :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2:
bi 100%,al jbg baronio ga povrijedi da on ne bi vise zabio...
a jesam se smijao kad je stavio onaj zavoj na glavu,i nije vidio da je licht uso...
kad i on uđe u teren  :haha:

"CI SONO DUE MODI PER TORNARE DAL CAMPO DI BATTAGLIA:
CON LA TESTA DEL NEMICO...
O SENZA LA PROPRIA!"

AVANTI LAZIO!
Il mio onore si chiama fedeltà...

Žarko

• Jedna ljubav - Lazio
  • Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Kolarov, Rocchi, Dabo, Mauri, Cribari... Mihajlovic, Stankovic, Pandev...
  • FORZA LAZIO
« Reply #102 on: 01.02.2010, 00:38:24 »
Katastrofalno smo odigrali!!! Dok Rocchi nije usao izgledalo je kao da nasi i ne znaju gde treba da napadaju! I ne razumem zasto Cruz na svokoj utakmici ima prednost u odnosu na Rocchija?!

:ballardini-odlazi: :ballardini-odlazi: :ballardini-odlazi:

Diakite definitivno najbolji, to koliko vidim svi smo se slozili... Ali momak je stvarno glup, kako ga je nadmudrio Del Piero kod penala, strasno... Evo celu utakmicu je odigrao na nivou, a napravio je jednu gresku koja je odlucila rezultat... Slazem se da nije bilo nista od penala, ali kada neki igrac tako ispadne kao u ovom slucaju Diakite onda je lakse svirati penal, nego ne svirati.

Mauriju svaka cast, uvek je znao da se nadje u ovakvim situacijama da postigne gol, zato sam ga uvek i gotivio... A i prelepe golove je postizao... U nase dve jedine konkretne sanse na celoj utakmici se on nasao... Samo mu u poslednje vreme ne ide realizacija, ali nadam se da ce biti bolje...
A presmesno je bilo kako ga je Stendardo povredio kod proslavljanja gola, kada je naskocio na njega... Covek se kasnije pogubio, nije znao ni da je izmenjen... A i Rocchiju ostao oziljak na sred cela... :lol:

Uglavnom igra kompletnog tima za nulu, za ispadanje iz C1A lige! Diakite jedino dobar, s' time sto treba dosta da poradi na inteligenciji ako hoce da bude kompletan igrac...

I evo, kada vidim da svi nesto zahtevaju, da zahtevam i ja nesto... :laz-s-osmeh: Mauri je sigurno po prikazanim igrama u Laziju zasluzio smajli pre Foggie! A i Floccari je po meni trebao jos koju utakmicu da odrzi ovu seriju sa postignutim golovima pa da dobije smajli s' obzirom da je tek dosao u Lazio, odnosno prerano ga je dobio...

U svakom slucaju, FORZA LAZIO!!!  :lazio5: :1900: :laz-sal: :laz-sal2:

I Ballardini ODLAZI!!! :ballardini-odlazi: :ballardini-odlazi: :ballardini-odlazi:
« Last Edit: 01.02.2010, 00:59:34 by Žarko »
Kada smejem se i kada sam u kurcu, nebitno gde sam Lazio je u srcu, i kada zadnji osmeh bude izbledeo na suncu i kad srce stane, Lazio ostaje u srcu!
Postoje stvari vaznije od zivota!

jovan-podgorica

• Vođa navijača
  • Lazijal od: 99
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: zarate muslera kolarov
« Reply #103 on: 01.02.2010, 00:39:35 »
hahahaahahahah kako ga je onamo balla cimnuo ali najjacha mi je baronijeva frizura i centarshutevi!!! :haha: :haha:

Žarko

• Jedna ljubav - Lazio
  • Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Kolarov, Rocchi, Dabo, Mauri, Cribari... Mihajlovic, Stankovic, Pandev...
  • FORZA LAZIO
« Reply #104 on: 01.02.2010, 00:41:40 »
I zaboravio sam da kazem, razocarao me Baronio kako je onaj poslednji centarsut izveo! Koliko nas je bilo u sesnajstercu, a kako su ovi igraci Juventusa u odbrani pogubljeni, mogli smo mi i do pobede da je Baronio znao da dobaci do sesnajsterca... :laz-cool: :sef:
Kada smejem se i kada sam u kurcu, nebitno gde sam Lazio je u srcu, i kada zadnji osmeh bude izbledeo na suncu i kad srce stane, Lazio ostaje u srcu!

Dzoni_Fanatik_IRR

• Vođa navijača
  • A Roma solo la Lazio
« Reply #105 on: 01.02.2010, 00:45:38 »
I zaboravio sam da kazem, razocarao me Baronio kako je onaj poslednji centarsut izveo! Koliko nas je bilo u sesnajstercu, a kako su ovi igraci Juventusa u odbrani pogubljeni, mogli smo mi i do pobede da je Baronio znao da dobaci do sesnajsterca... :laz-cool: :sef:
Ja nzm zasto on izvodi prekide ? Samo je dobro izveo prekid kad smo igrali protiv Udina znaci 1 od 10000 prekida  :laz-ljut: . a i Kolarov mi je isao na kurac nocas s onim proseravanjem i sutiranjem sa 40m - Ej idesh u kurac  :laz-s-osmeh:
Che vince, che perda, la Roma resta Merda !

Liberi

• VIP Laziale
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: STEFANO MAURI,ALESSANDRO NESTA,MASSIMO ODDO,TOMMASO ROCCHI,STEFANO FIORE,MAURO ZARATE...
  • NOBILTA`ULTRAS
« Reply #106 on: 01.02.2010, 00:48:01 »
a najjaca scena 94 minutu svi GRBAVCI se brane  :haha:

O SENZA LA PROPRIA!"

AVANTI LAZIO!

Žarko

• Jedna ljubav - Lazio
  • Vođa navijača
  • FORZA LAZIO
« Reply #107 on: 01.02.2010, 00:49:27 »
Ja nzm zasto on izvodi prekide ? Samo je dobro izveo prekid kad smo igrali protiv Udina znaci 1 od 10000 prekida  :laz-ljut: . a i Kolarov mi je isao na kurac nocas s onim proseravanjem i sutiranjem sa 40m - Ej idesh u kurac  :laz-s-osmeh:
Kolarov je veceras po meni bas lose odigrao... Komentator ga je pohvalio da je u odbrani dobar, mada se ne bi slozio, znao je on mnogo bolje i u odbrani da igra... O napadu i sutevima necu ni da govorim... :laz-s-osmeh:

Liberi

• VIP Laziale
  • NOBILTA`ULTRAS
« Reply #108 on: 01.02.2010, 01:40:42 »
YouTube - Broadcast Yourself.

:s-osmeh: :s-osmeh: :s-osmeh: :s-osmeh:

O SENZA LA PROPRIA!"

AVANTI LAZIO!

kojke

• LA LAZIO DENTRO AL CUORE !DA VALUTARE UN'AMORE !
  • Vođa navijača
  • Lazijal od: 1999
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: CRISTIAN DANIEL LEDESMA,IL CAPITANO,Sergio Floccari,Mobido Diakite,Stefan Radu
  • FORZA GRANDE LAZIO!!!!NON MOLLARE MAI!!!!
« Reply #109 on: 01.02.2010, 01:44:55 »
Katastrofalno smo odigrali!!! Dok Rocchi nije usao izgledalo je kao da nasi i ne znaju gde treba da napadaju! I ne razumem zasto Cruz na svokoj utakmici ima prednost u odnosu na Rocchija?!

:ballardini-odlazi: :ballardini-odlazi: :ballardini-odlazi:

Diakite definitivno najbolji, to koliko vidim svi smo se slozili... Ali momak je stvarno glup, kako ga je nadmudrio Del Piero kod penala, strasno... Evo celu utakmicu je odigrao na nivou, a napravio je jednu gresku koja je odlucila rezultat... Slazem se da nije bilo nista od penala, ali kada neki igrac tako ispadne kao u ovom slucaju Diakite onda je lakse svirati penal, nego ne svirati.

Mauriju svaka cast, uvek je znao da se nadje u ovakvim situacijama da postigne gol, zato sam ga uvek i gotivio... A i prelepe golove je postizao... U nase dve jedine konkretne sanse na celoj utakmici se on nasao... Samo mu u poslednje vreme ne ide realizacija, ali nadam se da ce biti bolje...
A presmesno je bilo kako ga je Stendardo povredio kod proslavljanja gola, kada je naskocio na njega... Covek se kasnije pogubio, nije znao ni da je izmenjen... A i Rocchiju ostao oziljak na sred cela... :lol:

Uglavnom igra kompletnog tima za nulu, za ispadanje iz C1A lige! Diakite jedino dobar, s' time sto treba dosta da poradi na inteligenciji ako hoce da bude kompletan igrac...

I evo, kada vidim da svi nesto zahtevaju, da zahtevam i ja nesto... :laz-s-osmeh: Mauri je sigurno po prikazanim igrama u Laziju zasluzio smajli pre Foggie! A i Floccari je po meni trebao jos koju utakmicu da odrzi ovu seriju sa postignutim golovima pa da dobije smajli s' obzirom da je tek dosao u Lazio, odnosno prerano ga je dobio...

U svakom slucaju, FORZA LAZIO!!!  :lazio5: :1900: :laz-sal: :laz-sal2:

I Ballardini ODLAZI!!! :ballardini-odlazi: :ballardini-odlazi: :ballardini-odlazi:
:valjanje: :valjanje: :haha: :haha:    :bravoo:

Sve u svemu najjaci je deda mraz  :s-osmeh: :s-osmeh:

Uploaded with ImageShack.us

Cazar

• Laziale
  • GRANDE LAZIO
« Reply #110 on: 01.02.2010, 04:15:37 »
Mauri je uvijek davao lijepe golove,i kao igrac uvijek mi je se svidao,a sada sto je on u zadnje vrijeme imao losih partija..Boze moj,ko ih nema.Sve u svemu dobro smo prosli,kakva je igra bila..idemo dalje da spasavamo dupe od ispadanja... :irr: :zastava:

DaxXx

• FORZA E ONORE
  • Moderator
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Mauro Zarate, Juan Pablo Carrizo, Hernan Crespo
« Reply #111 on: 01.02.2010, 08:56:19 »
Ma dobar je i owaj bod ljudi, sinoc smo i protiw sudija igrali, trebamo biti zadowoljni.

P.S.  Brawo Liberi, zasluzhio si da budesh VIP LAZIALE  :laz-bravo: :laz-bravo: :laz-bravo: :laz-bravo: :laz-bravo:
....Vola un aquila nel cielo piu in alto sempre volera....

mandapg

• Vođa navijača
  • Omiljeni igrač(i) Lazija: Paolo Di Caonio,Jaam Stam , Sinisa Mihajlovic ,Paul Gascoin Claudio Lopes , Veron, Sieone, Zarate
« Reply #112 on: 01.02.2010, 10:11:17 »
Prvo poluvrijeme katastrofa,drugo malo bolje.Baronio kao da nema oci pregled igre katastrofa a ne umije ni loptu da doda,malo se popravi u drugom. Firmani,Dabo katastrofa,Muslera malo nesiguran,Mauri neprimijetan do gola,Zarate nesto pokusavao ali nije mogao nista pored onakvog Cruza. Diakite odigrao utakmicu zivota,probio je dobro par puta a i u defanzivi je bio solidan.Po meni,najbolji nas igrac na sinocnoj utakmuci je bio Kolarov, Igrao je kao da 10 god. igra u seriu A,solidan u napadu i odlican u odbrani,malo se glupirao sa sutevima ali ajde .Vrsili smo pritisak zadnjih 10 minuta.,ali sve to jalovo. . .

Penal nije postojao i sudija je jedva docekao da ga svira . . .

Juve se raspada u velikoj su krizi,jer ni oni nisu,izuzev par akcija,nista pokazali . .

Sve u svemu zadovoljan sam bodom, jer ce nam ove sezone svaki bod biti zlata vrijedan!

Forza !
9 Januar 1900

Liberi

• VIP Laziale
  • NOBILTA`ULTRAS
« Reply #113 on: 01.02.2010, 15:23:30 »
Ma dobar je i owaj bod ljudi, sinoc smo i protiw sudija igrali, trebamo biti zadowoljni.

P.S.  Brawo Liberi, zasluzhio si da budesh VIP LAZIALE  :laz-bravo: :laz-bravo: :laz-bravo: :laz-bravo: :laz-bravo:
:laz-ziveli: :laz-ziveli: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: reko da ti malo pravim drustvo  :laz-plaz:

Ljudi mi da smo imali sinoc ove igrace koje cemo ako Bog da imat protiv Catanie i da je sudija bio normalan,pa mi bi rasuli onaj juventus....
Ljudi su prelosi i samo mi je zbog toga krivo sto je bilo nerijeseno,ali ruku na srce bolje nismo ni zasluzili...
Bod ko kuća...

O SENZA LA PROPRIA!"

AVANTI LAZIO!

Angelo_Peruzzi

• Vođa navijača
« Reply #114 on: 01.02.2010, 21:19:09 »

FORZA LAZIO  IRRIDUCIBILI 

OOOO LAZIALE,CAMPIONE,TE AMAMO CON TUTTO IL CUORE

Žarko

• Jedna ljubav - Lazio
  • Vođa navijača
  • FORZA LAZIO
« Reply #115 on: 02.02.2010, 00:25:24 »
YouTube - Broadcast Yourself.

:laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2: :laz-sal2:
Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Up
« previous next »