Ja vise i ne pratim formulu, ovo je dosadno da dosadnije ne moze bit.
Jeste brate, tu si upravu. Sjebali su draž Formule 1 sa silnim izmjenama i kalkulacijama. Trebaju vratiti pravila iz 2000-te po meni. Da se mjenjaju gume kako tim odluči a ne ovako. Al od iduće sezone se vraća Pirelli nakon dugo vremena pa ćemo vidjeti. Nadam se da će ukinuti ova glupa pravila. Sve se svelo na marketing i monopol velikih kompanija. Najbolje bi bilo da onaj jado Berni odstupi i preda vođenje nekim novim ljudima. Sad trenutno je žalosna Formula 1. Ima kao preticanja al sve u vrhu i sve mi je nekako šablonski po scenariju. Nema nepredvidivosti. Kazne su neadekvatne. Glupa mi je istraga poslije trke umjesto da bude odmah. Ma ima još masu stvari što mi se nesviđa...
Ferrari?? Neznam kakvi ljudi rade tamo, al to je smješno od kad je otišao Ross Brown i Michael. A uzbuđenje nastane samo kad se neko dobro skrši ko što je juče Weber.
Glupo mi je to što u 90 % situacija osvajač "pole position"-a osvaja trku. Skoro da nema šanse da ga neko pretekne sa 10 mjesta i oko toga ko što je to moglo nekad.
Po meni su upregli F1 u korporativne strune i neznam hoće li ih ikad ispetljati. A ako nešto skoro ne urade može se očekivati propast F1, u smislu atraktivnosti, posjećenosti, posvećenosti, sportskog duha. Sad je sve to postalo monotono nema više radovanja, skakanja, isčekivanja, suza, bijesa, pjesme, ustajanja rano ujutro da se prati prenos... nešto se dešava...
VRATITE NAM STARU FORMULU 1 - BERNIE ODLAZI !!